- 4 Ocak 2023
- 43
- 10
- 35
-
- Konu Sahibi biiiideryaaa
İnşallah hamilesindir ya hepimiz hamileyizdir inşallahBenim göğüsler şişti canım ve ödemliyim hissediyorum yani geliyor yaklaşmakta olan
Canım valla yarın verip vermemek arasında kararsız kaldım şimdi negatif nasılsa Cumartesiyi mi beklesem artar mı bu saatten sonra bilmiyorum ki. Cumartesi 14.gün olacak çatlatma iğnesinin. Aşılamanın da 12.günü cumartesiYaa ben korkudan yapamıyorum tek çizgi ve 0 beta vörmeye o kadar alıştım ki haber ver bana da sonucu umarım hamilesindir
Kaçıncı gün kan vereceksin bugün 6. Gün ama işte
Hem merak ediyorum hemde korkuyorum açıkcasıKaçıncı gün kan vereceksin
6. Günde çok erken geliyor bana ama meraktan çatlıcaaammKaçıncı gün kan vereceksin
Benimde yarın 12. Gün ama korkudan yapamıyorum yaparsan haber et ben galiba pazartesiyi beklicem adet olursam hiç umutlanmam en azından bir saat bile umutla bekleyip negatif görmek çok kötü yaşayan bilirCanım valla yarın verip vermemek arasında kararsız kaldım şimdi negatif nasılsa Cumartesiyi mi beklesem artar mı bu saatten sonra bilmiyorum ki. Cumartesi 14.gün olacak çatlatma iğnesinin. Aşılamanın da 12.günü cumartesi
Çok erkenmiş senin biraz bekle çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkma ihtimalin çok yüksek ama beklemek çoooookkkk zor6. Günde çok erken geliyor bana ama meraktan çatlıcaaamm
Aynen öyle canım ya kan veriyorsun 1 saat bekliyorsun sonra bi çıkıyor 0… o yüzden hiç kan işine girmeyeyim diyorum bugün. Verirsem belki yarın ya da adet olmayı beklerim. Çok yoruldum artık negatiftenBenimde yarın 12. Gün ama korkudan yapamıyorum yaparsan haber et ben galiba pazartesiyi beklicem adet olursam hiç umutlanmam en azından bir saat bile umutla bekleyip negatif görmek çok kötü yaşayan bilir
Bende de aynı şekilde ve fitilden sonra ağrım oluo neden bilmiorum günde iki kere değil bir kere kullanıorum artık sadece geceleri uyumadan hemen önce yapıp yatıorumKizlar bı progesteron fitil bende ishal karın ağrısı yaptı günde iki kere kullanıyorum sizde yan etkisi oldu mu
Bugün 9. Gün oldu gercekten çatlıcam meraktan beklemek inanılmaz zor işin tuhaf yanı gögüslerim sadece hala cok agrıyor cok cok nadir de kasıgımda agrı hissediyorum. Azalma olunca belirtilerde acaba tutmamış mıdır ?Çok erkenmiş senin biraz bekle çatlatma iğnesinin etkisiyle pozitif çıkma ihtimalin çok yüksek ama beklemek çoooookkkk zor
Merhaba sonucunuz bellimi bende bu ay aşılama yaptırdım 4.kez bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dünde yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallahKızlar ben 16 eylülde aşılama yaptım rahmim ağrıyor hala normal mi
Nedir sende son durum canım ?Kızlar ağlak bi kadın oldum çıktım Allahım bi evlat bi evlat diye diye ağlıyorum çok zor geliyor beklemek
Evet yol zor yolculuk yorucu ama ümit hep olmalı canım sakın pes etme. Ol diyince neleri oldurur Rabbim.. Zamanı vardır elbet lütfen kaybetme ümidiniBenim aşılama 10. Gün bugün kan verdim 1.20 negatif çıktı bu saatten sonra artık yükselmez zaten dr ye sordum Progestanı kesebilirsin dedi o da öyle dediğini göre yükselme umudu tamamen gitti . Sanırım bu defteri kapatacağım artık, ne aşılama ne başka birşey yapacağım .olmadıı kaç kere denedik demekki nasibimiz de yokmuş Allah istemeyince napsan boş. Sizin olur umarım tutan arkadaşların da hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün .
Merhaba canım klinikte nasıl oluyor bilmiyorum ama 2,5 saat kadar sürüyor işlem. Taze olarak gittiğin gün erkenden hastanede topluyolar spermi.Kızlar aşılamasını klinikte yaptıran oldu mu? Spermlerin yıkanma işlemi nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz? Biz mi götürüp alıyoruz yoksa klinikte mi yapılıyor?
Canım ne durumdasınnnKızlar ağlak bi kadın oldum çıktım Allahım bi evlat bi evlat diye diye ağlıyorum çok zor geliyor beklemek
Olmadı canım adet oldum sen?Canım ne durumdasınnn
Olmadı adet oldum sen?Nedir sende son durum canım ?