Aşılama günü progesteron yüksekliği kızlar lütfen bakar mısınız?

Kadım doğum doktoru yazmıştı eşin kullansın hızlı ediyor sprmi
Diye dedim hocam tüp bebek olduk orada bana dediler spermler iyi hiç birey kullanmasın eşin ama yinede kullansın dedi Kadın doğıö

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 12
Kadım doğum doktoru yazmıştı eşin kullansın hızlı ediyor sprmi
Diye dedim hocam tüp bebek olduk orada bana dediler spermler iyi hiç birey kullanmasın eşin ama yinede kullansın dedi Kadın doğıö
Genel toplam sayısı kaçtı ki kullanmasın demisti doktor

Ben hiç anlamıyorum :) doktor iyi diyince enjekte etti bize zaten bir tane sağlam sperm ve yumurta lazım dedi he birde değil gün aşırı ilişti size de dedi mi
İyi canım zaten 2 milyon hepsi ileri hareketli olduğu için gayet güzel zaten 1 yumurta ve sperm yetiyor Rabbım ol desin yeter ki

Takviye kullanmaya gerek yokmuş canım gerçekten. Aşılama da 2 milyon nasıl oldu peki .200 milyon hareketli spermi görünüyor testte eşiniz

İyi canım zaten 2 milyon hepsi ileri hareketli olduğu için gayet güzel zaten 1 yumurta ve sperm yetiyor Rabbım ol desin yeter ki

İlk üç gün adet olacak gibi ağrılarım oldu şimdi kasıklarımda sağ sol ağrı ara ara rahimde de ağrı hissediyorum birde adetime 4 gün var

İlk üç gün adet olacak gibi ağrılarım oldu şimdi kasıklarımda sağ sol ağrı ara ara rahimde de ağrı hissediyorum birde adetime 4 gün var
Adet günün değişir canım. Aşılama yapıldıktan yaklaşık 13 15 günleri arasında adet olursun. yumurtlama zamanını doktor belirlediği için

X