Eşiniz takviye kullanıyor mu peki . Bizim de sperm değerlermz yerlerde idi bir tık iyi oldu önce rabbim in izniyle sonra takviye ileAslında eşimde sperm sorunu yoktu tüp bebekte sperm analizi ettirdik 200 binlerde çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşiniz takviye kullanıyor mu peki . Bizim de sperm değerlermz yerlerde idi bir tık iyi oldu önce rabbim in izniyle sonra takviye ileAslında eşimde sperm sorunu yoktu tüp bebekte sperm analizi ettirdik 200 binlerde çıkmıştı
Neydi peki .doktor tavsiyesi ile mi aldınız .biz argifertil ve thocos diye bir takviye kullandık ismini tam hatırlayamadımİki aydır bir takviye aldım ona onu kullanıyordu
Neydi peki .doktor tavsiyesi ile mi aldınız .biz argifertil ve thocos diye bir takviye kullandık ismini tam hatırlayamadım
Genel toplam sayısı kaçtı ki kullanmasın demisti doktorKadım doğum doktoru yazmıştı eşin kullansın hızlı ediyor sprmi
Diye dedim hocam tüp bebek olduk orada bana dediler spermler iyi hiç birey kullanmasın eşin ama yinede kullansın dedi Kadın doğıö
Genel toplam sperm sayısı 200 binGenel toplam sayısı kaçtı ki kullanmasın demisti doktor
200 bin mı milyon mu bin ise degerler düşük gibi çünkü milyon ise güzelGenel toplam sperm sayısı 200 bin
Ay dur bakım hemen teste200 bin mı milyon mu bin ise degerler düşük gibi çünkü milyon ise güzel
Takviye kullanmaya gerek yokmuş canım gerçekten. Aşılama da 2 milyon nasıl oldu peki .200 milyon hareketli spermi görünüyor testte eşinizinBak canım böyle
Takviye kullanmaya gerek yokmuş canım gerçekten. Aşılama da 2 milyon nasıl oldu peki .200 milyon hareketli spermi görünüyor testte eşinizin
Ben hiç anlamıyorum :) doktor iyi diyince enjekte etti bize zaten bir tane sağlam sperm ve yumurta lazım dedi he birde değil gün aşırı ilişti size de dedi miAnlamadım canım ben bu işi çok eleme yapılmış resmen
İyi canım zaten 2 milyon hepsi ileri hareketli olduğu için gayet güzel zaten 1 yumurta ve sperm yetiyor Rabbım ol desin yeter kiBen hiç anlamıyorum :) doktor iyi diyince enjekte etti bize zaten bir tane sağlam sperm ve yumurta lazım dedi he birde değil gün aşırı ilişti size de dedi mi
Takviye kullanmaya gerek yokmuş canım gerçekten. Aşılama da 2 milyon nasıl oldu peki .200 milyon hareketli spermi görünüyor testte eşiniz
İyi canım zaten 2 milyon hepsi ileri hareketli olduğu için gayet güzel zaten 1 yumurta ve sperm yetiyor Rabbım ol desin yeter ki
İlk üç gün adet olacak gibi ağrılarım oldu şimdi kasıklarımda sağ sol ağrı ara ara rahimde de ağrı hissediyorum birde adetime 4 gün varİyi canım zaten 2 milyon hepsi ileri hareketli olduğu için gayet güzel zaten 1 yumurta ve sperm yetiyor Rabbım ol desin yeter ki
Adet günün değişir canım. Aşılama yapıldıktan yaklaşık 13 15 günleri arasında adet olursun. yumurtlama zamanını doktor belirlediği içinİlk üç gün adet olacak gibi ağrılarım oldu şimdi kasıklarımda sağ sol ağrı ara ara rahimde de ağrı hissediyorum birde adetime 4 gün var