- Konu Sahibi Miyavhanim
Hayırlısıyla inşallah tutar sizinde canm sorun ne acaba sizdeMerhaba hanimlar. Yarın sabah 3. Aşılamamı olacagim ben de.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla inşallah tutar sizinde canm sorun ne acaba sizdeMerhaba hanimlar. Yarın sabah 3. Aşılamamı olacagim ben de.
Mesajini görmemisim arkadasim Simdi fark ettim k bakma. O söyledigini Ben daha önce duymadim,ztn doktor 2 yumurtan var ise asilama yapilirken sana progestan kullanmani söylüyor,daha Kolay tutunuyormus progestan kullaninca.yani takviye ztn kullaniyorsunCanım ya şimdi.kafama bisey takıldı benim progesteronum düşük doktor bi arkadaş progesteron yükselmeden aşılama yada tüp olmaz demiş ya çok kafam karisti
Hayirlisi olsun hepimiz icinMerhaba,Hayirlisi olsun ins.bende Dün 3.asilamami oldum,bekleyise gectim.
aminnn insallah canim!!Hayirlisi olsun hepimiz icin
Bana endometriozis dediler seninki de aynı olabilir gibi geliyor geçmiyor tedavisi yok diyorlarCanım adını bilmediğim bi kist sol tarafta bir tane ama bir türlü bırakmıyor beni kendini yeniliyor sürekli bazen hiç ağrımaz bazen agrir
Kaçıncı gün yaptırdın canim tahliliBenim beta hcg negatif bidahaki aya kaldik
Inşallah olur canim :)Merhaba Arkadaslar,
Ben bugün 3.asilamami oldum ve beklemedeyiz gectim.
1.asilamamda 2 yumurtam olusmustu,bunlari letu isimli ilacla büyütmüstük,Ama negatif olmustu,hicbir yan etki yasamamistim.
2.asilamamda 1 yumurtam olustu,igne tedavisi gördüm. 1.günü,2.ve 3.günü kahverengi lekelenmelerim olmustu,kasiklarda agri,ve 8.ve 9.günü bicak saplanir gibi agrilar.12.günü hamile oldugumu ögrenmistim degerim 38 lerdeydi.malesef düsükle sonuclandi.kismet degilmis demekki.
Bugün 3.asilamami oldm,2 yumurtam olusmustu,yine igneli tedavi gördüm.rabbim ins bizlerede annelik duygusunu yasatir.hayirlisi hepimiz icin
Ben bekliyorum ya 8.gunumdeyim daha 7 günüm var nasıl geçecekArkadaslar benim gibi bekleyen varmi?kacinci gününüzdesiniz?
Hayırlı olsun şimdiden :)Merhaba hanimlar. Yarın sabah 3. Aşılamamı olacagim ben de.
belirtilerin varmi cnm? benim bgn 3.gün. kacinci asilaman?Ben bekliyorum ya 8.gunumdeyim daha 7 günüm var nasıl geçecek
amin canim insallah! seninde benimde, tüm isteyenlerinde olur insInşallah olur canim :)
Mikroçip Bana pek inandırıcı gelmiyor maalesef. Zaten aşılama da yıkama yöntemi ile en hareketlileri veriliyor direkt rahim içine. Milyonlarca sperm yumurtaya doğru yola çıkıyor. Sperm DNA hasarı tespit bakımından da bence kocaman bir soru işareti. ???Sizce aşılamamı mikrocip aşılamamı farkını da anlayamadım size sorayım dedim
Endiselenme cnm,kasiklarinda agri sizi normal seyler,bendede 2.asilamamda olmustu.insallah döllenme ve daha sonra tutunma bwlirtileri olur.benkmde bugün 3.gün yan etki yasamadim,rabbim yardimcimiz olsun.Arkadaşlar aşılamamın 5.günü. Kaşıklarımda hafif sızı var. Bastırınca yumurtalıklarım üzerine ağrı oluyor. Memelerimde büyüdü acıyor. İlk defa böyle oldu. İnşallah çatlamıştır yumurtalar kist olmamıştır. Kist olmasından endişe ettim.
Mikrocip genelde tüp bebek tedavilerinde kullanilan bir yöntemmis.ben bunu doktoruma sordugumda bana söyle cvp vermisti:ztn Iyi ve kaliteli spermler seciliyor,yani yarisi hangileri kazanirsa onlar enjekte ediliyor demisti.ama mikrocipte bu secilen spermler tekrar bir yarisa tabi tutularak en kalitelileri belirlenuyormus.Sizce aşılamamı mikrocip aşılamamı farkını da anlayamadım size sorayım dedim
Bana vermediler kuzum yaMesajini görmemisim arkadasim Simdi fark ettim k bakma. O söyledigini Ben daha önce duymadim,ztn doktor 2 yumurtan var ise asilama yapilirken sana progestan kullanmani söylüyor,daha Kolay tutunuyormus progestan kullaninca.yani takviye ztn kullaniyorsun