- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- Konu Sahibi Miyavhanim
Asilamadan sonra 12 gun 19 aralikta asilama olduÜzüldüm canım ama ne yapalım hayırlısı zamanı var demekki senin bugün kaçıncı günğündü tahlil yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asilamadan sonra 12 gun 19 aralikta asilama olduÜzüldüm canım ama ne yapalım hayırlısı zamanı var demekki senin bugün kaçıncı günğündü tahlil yaptın
Hayirlisi olsun arkadasim,insallah bir dahaki sefere tutar asilaman.rabbimden hepimizi icin herseyin Hayirlisi insallah!Benim beta hcg negatif bidahaki aya kaldik
Benimde bugün 15. günüm beta HCG 0.34 negatif çıktı malesef ilk aşılamamız tutmadı ama hala hastalanmadımAsilamadan sonra 12 gun 19 aralikta asilama oldu
Hayirlisi ama insan cok üzülüyor her ay her ayHayirlisi olsun arkadasim,insallah bir dahaki sefere tutar asilaman.rabbimden hepimizi icin herseyin Hayirlisi insallah!
Bende iki aydir 2 gun gecikmeli oldum bakak bu ay ne olcakBenimde bugün 15. günüm beta HCG 0.34 negatif çıktı malesef ilk aşılamamız tutmadı ama hala hastalanmadım
Hayirlisi olsun arkadasim üzülme vardir bundada bir hayirBenimde bugün 15. günüm beta HCG 0.34 negatif çıktı malesef ilk aşılamamız tutmadı ama hala hastalanmadım
Evt Bizim icinde öyle malesef Ama Yapacak birsey yok. Rabbim ne zaman yazmissa olacaktir ins.Ne zamandir deniyorsun?bir Sorun varmi sizde?Hayirlisi ama insan cok üzülüyor her ay her ay
Benim 4. günüm olmadım daha insan sıkıntı yapıo gelmeyince de senin daha erken belki vardır biraz geçsin hastalanmazsan yine test yaparsın canınBende iki aydir 2 gun gecikmeli oldum bakak bu ay ne olcak
Ins cok umut yok kan testi genelde şaşmazBenim 4. günüm olmadım daha insan sıkıntı yapıo gelmeyince de senin daha erken belki vardır biraz geçsin hastalanmazsan yine test yaparsın canın
1 yili gecti esimde problem vardi ama o kdr kötü degil dediler varikosel ameliyt oldu duzelmedide asilama tutar dedik madem hareketsiz asilamada tutsun oda olmicak sanki .bakak ne zmn tutucak bu ayda denicem bidahaki tutmazsa tüp bebekEvt Bizim icinde öyle malesef Ama Yapacak birsey yok. Rabbim ne zaman yazmissa olacaktir ins.Ne zamandir deniyorsun?bir Sorun varmi sizde?
Aynen canım hayırlısı adetimle birlikte ikinci aşılamaya başlıycaz inşallahHayirlisi olsun arkadasim üzülme vardir bundada bir hayir
Hayirlisi cnm ins bu tedavin son olurAynen canım hayırlısı adetimle birlikte ikinci aşılamaya başlıycaz inşallah
Banada doktorum öyle söyledi cnm 3.asilamamda tutmazsa ki 2.tutmustu ins Buda tutacaktir. Yoksa tüp bebek dedi Kismet bakalim1 yili gecti esimde problem vardi ama o kdr kötü degil dediler varikosel ameliyt oldu duzelmedide asilama tutar dedik madem hareketsiz asilamada tutsun oda olmicak sanki .bakak ne zmn tutucak bu ayda denicem bidahaki tutmazsa tüp bebek
İnşallah canımHayirlisi cnm ins bu tedavin son olur
Canım ya şimdi.kafama bisey takıldı benim progesteronum düşük doktor bi arkadaş progesteron yükselmeden aşılama yada tüp olmaz demiş ya çok kafam karistiHayirlisi olsun arkadasim.aralarinda uzun süre bekleme yapmazsan eger 2asilamada sansin daha yüksek oluyor diye biliyorum bende. Ztn yumurtalarin daha önce uyarildigi icin daha Kolay tutunuormus sanirim.benim 2.asilamam tuttu Ama malesef düsük yaptim. Cok beklemeden Simdi 3.asilamayi yaptirdik
Hayırlısı inşallah canım pozitif olur insallahMerhaba canim asagida acikladim.benim 2.asilamam tutmustu,malesef düsük yasadim. 3..asilama yapildi bugün.hayirlisi insallah
Aminnn canim insallah.rabbim yüzüme bakar insallah hayirlisiyla pozitif olurHayırlısı inşallah canım pozitif olur insallah
Merhaba,Hayirlisi olsun ins.bende Dün 3.asilamami oldum,bekleyise gectim.Merhaba hanimlar. Yarın sabah 3. Aşılamamı olacagim ben de.