- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 38
- Konu Sahibi Miyavhanim
Merhaba kızlar bende Tekirdağ’dan inş güzel haberler alırız bu sayfada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ilaçlarda içinde 1000 tl tuttu biraz pahalı ama yeterki olsun napalım razıyız vermeyeKızlar çok pahalı değilmi nekadar aşılama nasıl böle her ay yapıyosunuz
Merhaba, nerede olmustu asilamaniz acaba? Insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.Canım benim ilaçlarda içinde 1000 tl tuttu biraz pahalı ama yeterki olsun napalım razıyız vermeye
Bu fiyat nerde yaptırdınız acaba şehir ve hastene nedirCanım benim ilaçlarda içinde 1000 tl tuttu biraz pahalı ama yeterki olsun napalım razıyız vermeye
Çerkezköy irmet hastanesinde ama bizim şirket anlaşmamız var biraz indirim sağladılarMerhaba, nerede olmustu asilamaniz acaba? Insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.
Sağol canım inşallahMerhaba, nerede olmustu asilamaniz acaba? Insallah hayirli haberlerle gelirsiniz.
Amin canım inşallah hayırlısı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar yeni sayfanız hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerle dolar burası. Görmeyenler için haber vereyim geçen hafta gittik bebişi gördük kalp atışlarını da tekrar dinledik. 1 ay sonra kontrol var. Darısı sizlere inşallah   gebeliğim de sağlıkla ilerler inşallah
Amin canım inşallah hayırlısı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
Üzüldüm canım inşallah dualarım seninleAmin canım inşallah bu 3.gebeliğim. İlk ikisi düşükle sonuçlandı. İnşallah bu defa kucağıma almayı nasip eder Rabbim
Ben devlette yaptırıyorum ilaç masrafi var bitekKızlar çok pahalı değilmi nekadar aşılama nasıl böle her ay yapıyosunuz
Gebeliğiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin ilk 2si kendiliğinden mi olmuştuAmin canım inşallah bu 3.gebeliğim. İlk ikisi düşükle sonuçlandı. İnşallah bu defa kucağıma almayı nasip eder Rabbim
DEVlette aşılama için süre durumu varmı acabaBen devlette yaptırıyorum ilaç masrafi var bitek
Canım ya bana bilgi ver ne olur ben devlette klomen kullanıyorum doktor altı ay kullanıcaksın dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum fsh 11 36 biraz yüksek senin sürecin nasıl ilerledi anlatırmısınBen devlette yaptırıyorum ilaç masrafi var bitek
1 yillik evlilik istiyo birde hic cocuk olmicak sonra tahliller esinde sorun varsa esini ürolog goruyo sende sorun varsa seni goruyo düzeltmeye bakiyo hormon vs vs troid 3 ay uğraştık biz hatta iki ayda esimide urolog istiyince elimzde tahlilde vardi illa urologda gorsun dedi ordan da regl zmn denk geldigi icin gun kaybim oldu 4.ayda olduDEVlette aşılama için süre durumu varmı acaba
Vala klomen ozelde ben 3 kere kullandim pahali ozelde zaten surecler isten cikincada ist da arastirma hastanesine gittim 1 yilldir cocuk olmuyo bzde. infertilite bolumu var ozelden yazi aldim 3 kere klomen kullandim diye benim tahliller hepsi temiz cikti hormonlar vs rahim filmini disarda cekilmistim onu aldi smearda disarda cekilmistim onuda kabul ettiler kani kendileri yapti ama bizde erkk faktiru var esimde morfoloji ve hareket azligi var urologda asilama olabilir yazisi verince olduk asilamayi ben arada hayit tohumu cayi ictim birde testere disli aslan pencesi cayi hormonlara cok iyi geliyor prolaktin yuksekse incir ve soda icme sut hormonu yuksek olursa cocukda olmuyoCanım ya bana bilgi ver ne olur ben devlette klomen kullanıyorum doktor altı ay kullanıcaksın dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum fsh 11 36 biraz yüksek senin sürecin nasıl ilerledi anlatırmısın