- Konu Sahibi Miyavhanim
-
canim bendede ayni durum belki labquick testinden en az 5 tanesinde silik cikiyordu kasikta batmalar ama olmuyorduTesekkurler canim sende kacinci tutdu? Bu arada bende de her zaman batmalar olrdu testler hafif cizgi gosterirdi fakat kanda hicbizaman cikmadi acaba bendemi kimyasal gecirdim bilemiyorum bzide genetik testler daha yapilmadi ama suanda hicbir farklilik hiss etmiyorum insallah tutar rabbim isteyen herkese nasib eder :)
10.gün 8, 12.gün 38, 14.gün 107 felan diye artmisti daha 18.günden sonra düsmeye basladiAmin canim kimyasalda degerin kacinci gun kac cikmisdi?
Her zaman tüm isteyenlere diye dua ediyorum cnm,Rabbim kabul etsin insallah!Canim cok saol sende dua edermisin bana hamilelerin duasi kabul olurmus
insallah canim 2.de tutma ihtimali daha cok olurmus rabbim hayirlisini versin
amin canim saol ben bugun fitil kullanicam progestron galiba birde esimle ilismiye gircem canim afedersin ama dun asilamadan sonra bir islaklik hissettim hatta hemsirede aa geri cikti dedi ama doktor olsun fazlasini atar dedi ama zaten azdi acaba sorunmu oldu diye dusundum sende oldumuHer zaman tüm isteyenlere diye dua ediyorum cnm,Rabbim kabul etsin insallah!
Cok ilginc cnm bunu Ilk defa senden duydum ben. Bende terettüt etmistim aceba kalkinca geri gelirmi diye Ama öyle birsey mümkün degil dedi doktorum.rahimin icine enjekte ediliyor,cikmaz demisti doktorum.sadece dagilmasi icin 20 dk yatman gerekiyor demisti.amin canim saol ben bugun fitil kullanicam progestron galiba birde esimle ilismiye gircem canim afedersin ama dun asilamadan sonra bir islaklik hissettim hatta hemsirede aa geri cikti dedi ama doktor olsun fazlasini atar dedi ama zaten azdi acaba sorunmu oldu diye dusundum sende oldumu
Canim cok saol sende dua edermisin bana hamilelerin duasi kabul olurmus
insallah canim 2.de tutma ihtimali daha cok olurmus rabbim hayirlisini versin
canim hemdr baya hissettim islaklik bak simdi iyice kuskulandimCok ilginc cnm bunu Ilk defa senden duydum ben. Bende terettüt etmistim aceba kalkinca geri gelirmi diye Ama öyle birsey mümkün degil dedi doktorum.rahimin icine enjekte ediliyor,cikmaz demisti doktorum.sadece dagilmasi icin 20 dk yatman gerekiyor demisti.
saol canim senin asilamandada geri ciktimi afedersin ama islaklik hissettinmiInsallah canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin hepimize
saol canim senin asilamandada geri ciktimi afedersin ama islaklik hissettinmi
Alla alla rahime enjekte edilen sperm Ayaga kalkinca cikmamasi lazim cnm,en azindan benim doktorum bu mümkün degil dedicanim hemdr baya hissettim islaklik bak simdi iyice kuskulandim
canim hem ayaga kalkinca cok az hemde uzandigimda asilamadan hemen sonra hissettimAlla alla rahime enjekte edilen sperm Ayaga kalkinca cikmamasi lazim cnm,en azindan benim doktorum bu mümkün degil dedi
Aceba rahimin icine kadarmi girmedi doktor?bilmiyorimki cnm Belkide sana öyle gelmistir?bu olabilirmi?özeldemi yaptirmistin?canim hem ayaga kalkinca cok az hemde uzandigimda asilamadan hemen sonra hissettim
canim ben uzanirken doktor islem bittigi anda islaklik hissettim hemsire dedi geri geldi doktorda dediki o fazlaliklarAlla alla rahime enjekte edilen sperm Ayaga kalkinca cikmamasi lazim cnm,en azindan benim doktorum bu mümkün degil dedi
canim ozelde yaptirdim ama ben hissettim hani yanlis sanmiyorum olsun ustelik hemsirede dedi aa geri geldi diye doktorda yok onlar fazlaliklar geldi dediAceba rahimin icine kadarmi girmedi doktor?bilmiyorimki cnm Belkide sana öyle gelmistir?bu olabilirmi?özeldemi yaptirmistin?
Nasil doktorlar var ya?ne gibi bir fazlalik olabilirki zaten enjekte edilen 4-5 ml kadar birsey cnm benim bildigimcanim ben uzanirken doktor islem bittigi anda islaklik hissettim hemsire dedi geri geldi doktorda dediki o fazlaliklar
bilmiyomki canim anlamadim dur bakalim noluyor 15 gun sonra asilamada yapan doktor cok onemliNasil doktorlar var ya?ne gibi bir fazlalik olabilirki zaten enjekte edilen 4-5 ml kadar birsey cnm benim bildigim
Hayirlisi insallah canim,umarim tutmustur!kesinlikle sana katiliyorum doktor tecrübesi cok önemli asilamada ve tüp bebektebilmiyomki canim anlamadim dur bakalim noluyor 15 gun sonra asilamada yapan doktor cok onemli
canim sen hangi sehirde yaptirmistinHayirlisi insallah canim,umarim tutmustur!kesinlikle sana katiliyorum doktor tecrübesi cok önemli asilamada ve tüp bebekte
Bursada cnm,Sen hangi ildesin?canim sen hangi sehirde yaptirmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?