- 25 Mayıs 2017
- 743
- 457
-
- Konu Sahibi Miyavhanim
Cuma kontrolüm var letrol ilacim yeni bitti. Pazartesi veya sali asilama olurum diye tahmin ediyorum.Aşılama gün ve saati birkaçgün onceden planlandıgından aslında bakılması çok birsey ıfade etmıyor .catlatma iğnesi ve aşılama gün ve saatınızı ogrenebılırmıyım
Hayırlı olur ınsallah hepımız içinCuma kontrolüm var letrol ilacim yeni bitti. Pazartesi veya sali asilama olurum diye tahmin ediyorum.
Benim aksine istahim acildi. Acaba ilacin etkisi ne zaman geçer ki6.gündeyim .Gogsum şişti benım de acıyor , iştahım pek yok zorla yıyorum midem bulanıyo gibi. Progestan etkısı sanırım.
Ooo gercektenmi://üzüldüm.kuzum ama nasip nasipYarın kontrolüm vardı ama malesef az önce hasta oldum.. Ne diyim ya demekki nasip değilmiş..
2.aşılamamdi..
İgnelerin etkisi 10-11 gun suruyormus. Ceınone jelin kullanmayı bırakana kadardır .Benim aksine istahim acildi. Acaba ilacin etkisi ne zaman geçer ki
Ben jel kullanmiyorum ne icin o jel? Bugün asilamamin 9. Günü. Her gecen gün göğüslerim daha irileşti ve aciyorlar. Dayanamiyorum bel ve kasik agrilarima. Asilama tuttu ise ne ala ama tutmadi ise spor falan yapmam lazim adetle yoksa bu agrilar öldürür beniİgnelerin etkisi 10-11 gun suruyormus. Ceınone jelin kullanmayı bırakana kadardır .
Sanırım embrıyo olusursa rahme tutunmasını saglayn hormon .bu degerı dusuk olanlara verıyor olabılırler. Progesteron degerı . Dr u arama şansın varsa arayıp sorsana bi agrıların için . Tuttugunun gostergesıdır belkide.Ben jel kullanmiyorum ne icin o jel? Bugün asilamamin 9. Günü. Her gecen gün göğüslerim daha irileşti ve aciyorlar. Dayanamiyorum bel ve kasik agrilarima. Asilama tuttu ise ne ala ama tutmadi ise spor falan yapmam lazim adetle yoksa bu agrilar öldürür beni
Üniversite hastanesi benimkisi. Doktoru telefondan bulmam imkansiz. İlk iki asilamada sabirla beklemistim 15. Günü. Ama suan agrilardan bekleyemiyorum. Eşim taklidimi yapiyor ya sürekli "ay dokunma çok kötüyüm" falan diye :) uyumak rahatlatiyor sadece. Bana da mi verselerdi keske ya o jelden. Ben tutunma icjn bol bol kabak cekirdegi yedimSanırım embrıyo olusursa rahme tutunmasını saglayn hormon .bu degerı dusuk olanlara verıyor olabılırler. Progesteron degerı . Dr u arama şansın varsa arayıp sorsana bi agrıların için . Tuttugunun gostergesıdır belkide.
Bir de agzim dudaklarim hep kupkuru. Daha 10 dakika evvel iki litre su ictim. Dudaklari suan kuruluktan birbirine yapismis durumda. Vucudum bir gariplesti hep hayirlisi ya.. dua edelim birbirimize. Benim 3. Asilama oldugu icin hamilelik diye düşünmekten cok uzagim suan aslinda. Sadece zaman gecsin hemen sonucu bilelim kafasindayimSanırım embrıyo olusursa rahme tutunmasını saglayn hormon .bu degerı dusuk olanlara verıyor olabılırler. Progesteron degerı . Dr u arama şansın varsa arayıp sorsana bi agrıların için . Tuttugunun gostergesıdır belkide.
Bir de agzim dudaklarim hep kupkuru. Daha 10 dakika evvel iki litre su ictim. Dudaklari suan kuruluktan birbirine yapismis durumda. Vucudum bir gariplesti hep hayirlisi ya.. dua edelim birbirimize. Benim 3. Asilama oldugu icin hamilelik diye düşünmekten cok uzagim suan
inşallah inşallah tutar canım bu sefer .sonrasında ne yapmayı dusunuyorsun Allah korusun tutmassa tüp mü ?Bir de agzim dudaklarim hep kupkuru. Daha 10 dakika evvel iki litre su ictim. Dudaklari suan kuruluktan birbirine yapismis durumda. Vucudum bir gariplesti hep hayirlisi ya.. dua edelim birbirimize. Benim 3. Asilama oldugu icin hamilelik diye düşünmekten cok uzagim suan aslinda. Sadece zaman gecsin hemen sonucu bilelim kafasindayim
Ümit ve heyecan azalıyor . Ben de ilk aşılamada cok umıtlı ve heyecanlıydımBir de agzim dudaklarim hep kupkuru. Daha 10 dakika evvel iki litre su ictim. Dudaklari suan kuruluktan birbirine yapismis durumda. Vucudum bir gariplesti hep hayirlisi ya.. dua edelim birbirimize. Benim 3. Asilama oldugu icin hamilelik diye düşünmekten cok uzagim suan aslinda. Sadece zaman gecsin hemen sonucu bilelim kafasindayim
Aslinda ben tüp istiyorum. Ama maliyeti çok fazla suan karsilayamam. Devlet prosedürü olarak 2 tane klomenle asilama oldum. 3 tane de igneyle olmam lazim. Yani iki tane daha igneli asilama yaptirmam lazim ki devlette tüp bebek hakki elde edeyim. Ama devletten tüp raporum çıkınca direk özelde tüp yaptirmayi düşünüyorum. Çünkü 1 yil sonraya randevu veriyorlarinşallah inşallah tutar canım bu sefer .sonrasında ne yapmayı dusunuyorsun Allah korusun tutmassa tüp mü ?
canım fiyat bilgin varmı bana rapor çıkmaz cunku zaten bir oğlum var rapor olmadan fiyatlar nedirAslinda ben tüp istiyorum. Ama maliyeti çok fazla suan karsilayamam. Devlet prosedürü olarak 2 tane klomenle asilama oldum. 3 tane de igneyle olmam lazim. Yani iki tane daha igneli asilama yaptirmam lazim ki devlette tüp bebek hakki elde edeyim. Ama devletten tüp raporum çıkınca direk özelde tüp yaptirmayi düşünüyorum. Çünkü 1 yil sonraya randevu veriyorlar
Özelde yaptırcaksan rApora gerek var mı ? Yada aşılama prosedurlerını geçmiş olman ?fiyat mı düşüyor ? Benim dr um ozelde tüp yaprırabılırmıyım ilk asılamm tutmazsa dedım evet dedi ,aşılama sart demediAslinda ben tüp istiyorum. Ama maliyeti çok fazla suan karsilayamam. Devlet prosedürü olarak 2 tane klomenle asilama oldum. 3 tane de igneyle olmam lazim. Yani iki tane daha igneli asilama yaptirmam lazim ki devlette tüp bebek hakki elde edeyim. Ama devletten tüp raporum çıkınca direk özelde tüp yaptirmayi düşünüyorum. Çünkü 1 yil sonraya randevu veriyorlar
Bende 2.yi denicem adeti bekliyorum olmazsa bida sonra tüp bebek düşünüyorum canm senin durumun ne şuanÖzelde yaptırcaksan rApora gerek var mı ? Yada aşılama prosedurlerını geçmiş olman ?fiyat mı düşüyor ? Benim dr um ozelde tüp yaprırabılırmıyım ilk asılamm tutmazsa dedım evet dedi ,aşılama sart demedi
Ovulasyon testin varsa bi tane yapabilirsin cnn benceAslinda ben tüp istiyorum. Ama maliyeti çok fazla suan karsilayamam. Devlet prosedürü olarak 2 tane klomenle asilama oldum. 3 tane de igneyle olmam lazim. Yani iki tane daha igneli asilama yaptirmam lazim ki devlette tüp bebek hakki elde edeyim. Ama devletten tüp raporum çıkınca direk özelde tüp yaptirmayi düşünüyorum. Çünkü 1 yil sonraya randevu veriyorlar
Ben aşılamanın 6.günündeyim . Kanda kacıncı gun cıkar acaba . Bekleme süreci işte zor..Bende 2.yi denicem adeti bekliyorum olmazsa bida sonra tüp bebek düşünüyorum canm senin durumun ne şuan
12 ve 14.gun arası çıkar.canm inşallahaydın falan varmı senin ilkmiydi buBen aşılamanın 6.günündeyim . Kanda kacıncı gun cıkar acaba . Bekleme süreci işte zor..
İkinci aşılamam bu . İkisi de gonal f ve ovıtrella ileoldu yumurta takibi12 ve 14.gun arası çıkar.canm inşallahaydın falan varmı senin ilkmiydi bu