- 22 Aralık 2016
- 31
- 7
- 31
Bugün 7. gün biraz daha dişimi sıkmam gerekecekSizin kaç gün oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 7. gün biraz daha dişimi sıkmam gerekecekSizin kaç gün oldu
Günaydın canım nasılsın tekrar test yaptın mıKızlar aşılama 10. Gün iğnenin 12. Günü anlayamadım bi bakar mısınız bunlar 10-15 dkda çıktı
Yaptım canım 2 gündür silikti bugün negatif direkt…Günaydın canım nasılsın tekrar test yaptın mı
Pozitif sonuçlar nasip olsun bizlere kuzum
kuzum var mı bi gelişmeAyy inşallah haber verelim buradan birbirmize
Canım bugün iğnenin 13.günü aşılamanın 11.günü adet belirtilerim var sanki adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım ara ara artıyor
Selam canım ne durumdasın?Benimde aynı şekilde ya birde göğüs ağrım var . Her an adet olacak gibiyim
Hala aynı canım ağrılarım var ama , sen nasılsın canımSelam canım ne durumdasın?
Benimde aynı ağrılar artarak devam ediyor belimde ara sıra ağrıyor sanırım adet belirtileri bunlarHala aynı canım ağrılarım var ama , sen nasılsın canım
Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor bence kan verin. Ben bile şu an çok merak ettim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenimde aynı ağrılar artarak devam ediyor belimde ara sıra ağrıyor sanırım adet belirtileri bunlar
İnşaallah Açıkçası sürekli negatif görmekten yorulduğum için adet tarihimi beklemek istiyorumAdet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benziyor bence kan verin. Ben bile şu an çok merak ettim. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. Bende hiç belirti hissetmiyorum o yüzden canım sıkkın. Tam umudumuzu kestiğimiz anda süpriz olsun inşallahİnşaallah Açıkçası sürekli negatif görmekten yorulduğum için adet tarihimi beklemek istiyorum
İnşaallah ya dilerim anne olmayı ümit eden kim varsa Allah ona nasip etsin sabır ve dua şuan tek çaremiz oHaklısınız sizi çok iyi anlıyorum. Bende hiç belirti hissetmiyorum o yüzden canım sıkkın. Tam umudumuzu kestiğimiz anda süpriz olsun inşallah
Ya evde test yapmak istemiyorsunuz sanırım çok heyecanli kaç yumurtaniz gelişmişti acaba sorun neydiBenimde ara ara kasık ağrılarım var birde göğüs hassasiyetim artıyor. Çatlatma iğnesinin 14. Günü aşılamanın 12. Günü ama adet tarihini bekleyecem
Tek yumurta kuzum , hiçbir sorun yok ya daha önce de kürtaj oldumYa evde test yapmak istemiyorsunuz sanırım çok heyecanli kaç yumurtaniz gelişmişti acaba sorun neydi
Bende tek yumurta ile oldum 188mm de catlatma ignem yapıldı pazartesi de asilamam yapıldı 5. Gün ikinci asilalamam 4 yıllık evliyiz eşimde ileri hareketlilik sorunu vardı oda düzeldi bakalım beklemedeyiz hepimizin yardımcısı olsunTek yumurta kuzum , hiçbir sorun yok ya daha önce de kürtaj oldum
Ay bende aynı pazartesi oldum canım inşallah güzel sonuçlar alırızBende tek yumurta ile oldum 188mm de catlatma ignem yapıldı pazartesi de asilamam yapıldı 5. Gün ikinci asilalamam 4 yıllık evliyiz eşimde ileri hareketlilik sorunu vardı oda düzeldi bakalım beklemedeyiz hepimizin yardımcısı olsun
Ama siz sanirim benden bir hafta önce olmuşsunuz test istiyoruz hadiiAy bende aynı pazartesi oldum canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok yok geçtiğimiz pazartesi oldum bende bugün 4.gunum dahaAma siz sanirim benden bir hafta önce olmuşsunuz test istiyoruz hadii