Anladım çatlama da 14 aşılama da 12 diye okuyunca yukarıda bi belirti falan varmi bende yok bisey alt karnım sızlıyor bazenYok yok geçtiğimiz pazartesi oldum bende bugün 4.gunum daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım çatlama da 14 aşılama da 12 diye okuyunca yukarıda bi belirti falan varmi bende yok bisey alt karnım sızlıyor bazenYok yok geçtiğimiz pazartesi oldum bende bugün 4.gunum daha
Yok o ben değilim canım karıştı galiba benim de kasik, karın ,bacak ağrım oldu bugün sadece yürüdüğümde yada ayakta kaldığımda ağrım oldu onun dışında pek ağrım yok benimde bugünama ağrılara bence takılmamak lazım anladığım kadarıyla ağrısı olup negatif gören hiç ağrısı olmayıp pozitif gören olmuş yani nasip kısmet artıkAnladım çatlama da 14 aşılama da 12 diye okuyunca yukarıda bi belirti falan varmi bende yok bisey alt karnım sızlıyor bazen
Haklısınız sizi çok iyi anlıyorum. Bende hiç belirti hissetmiyorum o yüzden canım sıkkın. Tam umudumuzu kestiğimiz anda süpriz olsun inşallah
Kuzum var mı bi gelişme nasılsınİnşaallah ya dilerim anne olmayı ümit eden kim varsa Allah ona nasip etsin sabır ve dua şuan tek çaremiz o
Canım aynı henüz bişey yok arada karın ağrısı yokluyor sende ?1tutamdeniz nasılsun canım var mı bi gelişme
Bende de öyle canım yoğun sancılarım bitti ara ara sancılar oluyor o kadar.Canım aynı henüz bişey yok arada karın ağrısı yokluyor sende ?
Birde bel ağrım varBende de öyle canım yoğun sancılarım bitti ara ara sancılar oluyor o kadar.
Ne zaman test yapacaksınBende de öyle canım yoğun sancılarım bitti ara ara sancılar oluyor o kadar.
Pazartesi yapacam canım , birde bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum kullandığımız fitil adet gecikmesi yapıyormuş o yüzden biraz canım sıkıldıNe zaman test yapacaksın
Bende pazartesi yapacağım ama ben herhangi bir şey kullanmıyorumPazartesi yapacam canım , birde bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum kullandığımız fitil adet gecikmesi yapıyormuş o yüzden biraz canım sıkıldı
Sen ne zaman test yapacaksın
Anladım canım haberleşelimBende pazartesi yapacağım ama ben herhangi bir şey kullanmıyorum
İnşaallah haber ederimAnladım canım haberleşelim
Aynı canım değişiklik yok sen nasılsın
Bende aynı ya ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorumAynı canım değişiklik yok sen nasılsın
Al benden de o kadar bi belirti de yok bendeBende aynı ya ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilmiyorum
Kasık ağrım var arada bir oluyor birde adet olunca rahimde bir sızı oluyor onun gibi bir şey var adete yoruyorumAl benden de o kadar bi belirti de yok bende
Sende herhangi bi belirti var mı
Sabah test yapacak mısın pekiKasık ağrım var arada bir oluyor birde adet olunca rahimde bir sızı oluyor onun gibi bir şey var adete yoruyorum
Salı vereceğim en geç 18. güne kadar adet olunabilirmişSabah test yapacak mısın peki
Bende regl tarihimi bekleyeyim dedimSalı vereceğim en geç 18. güne kadar adet olunabilirmiş