- 22 Aralık 2016
- 31
- 7
- 31
Amin inşallah herkes sonuçlanınca yazsınAnladım , inşallah hepimiz hayırlısıyla hamileyizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah herkes sonuçlanınca yazsınAnladım , inşallah hepimiz hayırlısıyla hamileyizdir
Ben de yarın aşılama olacağım da. Çatlatma iğnesinden sonra ağrınız oldu mu? Benim hiç kasık ağrım yok. İşe yaramıyor mu acaba dedim. Bir de kaç tane yumurtanız vardı?Bugün asilamami oldum umarım gerek kalkmaz sağol cnm
Ben edremitte özel klinik te oldum kuzumMehmet bey mıydı doktorun canım. Umarım Rabbım güzel haberlerini almayı nasip eder
Öyle çok bir ağrı falan olmadı bende sizin gibi düşündüm 18 mm bi yumurta olmuştu arkası geliyor demişti doktorum ama bugün asilama oncesi yumurta tam kıvamında çok güzel süte vermiş dedi diğer doktor için eşi yaptı çünkü doktorumun rahim için çok hazır ded.birde bizim sperm değerlerimiz düşüktü bu sefer onlar da duzelmisti geçen sene yüzde 30 olan ileri hareket bu sefer 70 olmuştu qslina bu asilmayi tup oncesi prosedür feregi yaptık ama yine umutt dolduk bakalim bekleyecegizBen de yarın aşılama olacağım da. Çatlatma iğnesinden sonra ağrınız oldu mu? Benim hiç kasık ağrım yok. İşe yaramıyor mu acaba dedim. Bir de kaç tane yumurtanız vardı?
Ne güzel bilgiler vermiş. En son cumartesi günü ultrasonla baktı bana. 3 tane yumurtan var dedi. Kaç mm olduğunu sormadım. Pazar gece çatlama iğnesi Salı sabah aşılama dedi. Bugün muayenesine gittim aşılama yapıldı ama canım çok yandı. Ağlayacaktım resmen. Çığlık attım. Doktor da o kadar ağrıyacak bir işlem değil dedi. Bir daha yaptırmam sanırım. Çok zorlandım.Öyle çok bir ağrı falan olmadı bende sizin gibi düşündüm 18 mm bi yumurta olmuştu arkası geliyor demişti doktorum ama bugün asilama oncesi yumurta tam kıvamında çok güzel süte vermiş dedi diğer doktor için eşi yaptı çünkü doktorumun rahim için çok hazır ded.birde bizim sperm değerlerimiz düşüktü bu sefer onlar da duzelmisti geçen sene yüzde 30 olan ileri hareket bu sefer 70 olmuştu qslina bu asilmayi tup oncesi prosedür feregi yaptık ama yine umutt dolduk bakalim bekleyecegiz
Test yaptınız mı hiçAmin inşallah herkes sonuçlanınca yazsın
Yok bugün daha 6. Gün önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum.Henüz sonuç çıkmayabilir.Test yaptınız mı hiç
Bende iğne gününü sayarsam 12. gün aşılamada da 10. günüm ben adet tarihimi bekleyeceğim erken test yapıp strese girmek istemiyorumBenimde aşılamanın 10. Günü çatlatma iğnesinin 12. Günü çıkar mı bilmiyorum
Bende iğne gününü sayarsam 12. gün aşılamada da 10. günüm ben adet tarihimi bekleyeceğim erken test yapıp strese girmek istemiyorumben
Benim senle aynı gün . Herhangi bi belirtin var mıBende iğne gününü sayarsam 12. gün aşılamada da 10. günüm ben adet tarihimi bekleyeceğim erken test yapıp strese girmek istemiyorum
Hayır sadece ara ara kasıklarım ağrıyor oda iğneden beri varBenim senle aynı gün . Herhangi bi belirtin var mı
Hayırlısı bakalım siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?Bende de hem kasık ağrısı hemde göğüs ağrısı var
Sizin kaç gün olduBende de hiç bir belirti yok beklemek en zoru gerçekten
Pozitif sonuçlar nasip olsun bizlerePazartesi kan vermeyi düşünüyorum bende
Ayy inşallah haber verelim buradan birbirmizePozitif sonuçlar nasip olsun bizlere
İnşaallah haberlesiriz yaAyy inşallah haber verelim buradan birbirmize