Sehir hastaneleri yapıyor diye biliyorumBenim bu konularda bilgim yok maalesef canım devlet hastanesinde tüp bebek yapılıyor muymuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sehir hastaneleri yapıyor diye biliyorumBenim bu konularda bilgim yok maalesef canım devlet hastanesinde tüp bebek yapılıyor muymuş
Merhaba özel hastanede yapılan aşılama sayılmıyor diye biliyorum canım bende orada tedavi görüyorumMerhaba kızlar pazartesi aşılama olacağım asilamadan sonra tup bebeğe geçeceğiz özel bir klinikte yaptırıyoruz.doktorum şehir hastanesine tup için gitmemi soyledi balikesir şehir hastanesine gidicem önümüz ay acaba özel klinikte yaptırdığım 2 aşılama yi kabul ederler mi bilginiz varmi
Hayır bakılmadı ama ben çok fazla doktora gittim ve hiçbiri bana böyle birseyden bahsetmedi. Pcos belirtilerinden hiçbiri de yok bende adetlerim çok düzenli yumurtlamam oluyor ve yumurtam çatlıyor emin misiniz böyle olduğunaMerhaba. Lh değeriniz fsh değerinizi geçmiş. Bu da polikistik över olduğunuzu gösterir. Amh ve prolaktin hormonuna bakıldı mı?
Bende 29 nda oldum kasık ve bel ağrım var ama aşılamaya değil iğneye bağlıyorum belirtileri çokda belirti aramamak lazım adet tarihini bekleyip dua etmek daha doğru olacaktırArkadaşlar merhaba 29 temmuzda aşılamam oldu. İlk günden itibaren kasık ağrım var göğüs ağrım var . Acaba tuttu mu yardımcı olabilir misiniz
Ben aşılamadan önce 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum . İlkinde gebelik oldu ama kalp atışı durdu. O gebeliğimi öğrendiğimde de bu belirtiler vardı. Diğer 2 çatlatma iğnesinde bu belirtiler olmamıştı o yüzden biraz sorguladımBende 29 nda oldum kasık ve bel ağrım var ama aşılamaya değil iğneye bağlıyorum belirtileri çokda belirti aramamak lazım adet tarihini bekleyip dua etmek daha doğru olacaktır
Allah tekrarını yaşatmasın inşaallah bu sefer sağlıklı bir pozitifle ilerlerBen aşılamadan önce 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum . İlkinde gebelik oldu ama kalp atışı durdu. O gebeliğimi öğrendiğimde de bu belirtiler vardı. Diğer 2 çatlatma iğnesinde bu belirtiler olmamıştı o yüzden biraz sorguladım
Benim 5 gün kaşık ağrılarım çok oldu ilk 3 gün sol kaşığım sonra ki 2 gün de sağ kasığım çok ağrıdı bugün aşılama gününü saymazsam 8. Günüm ağrım sızım hiç yok bide dayanamayıp çatlatma iğnesinin 10. Günü test yaptım böyle çıktı iğne etkisi canm sonucun ne oldu benim aşılamanın 8 günü merak etim
Benim doktorum öyle söyledi. Benim de lh değerim fsh değerinden yüksek ama referans aralığı olarak da belirtilen aralıktaydı.Hayır bakılmadı ama ben çok fazla doktora gittim ve hiçbiri bana böyle birseyden bahsetmedi. Pcos belirtilerinden hiçbiri de yok bende adetlerim çok düzenli yumurtlamam oluyor ve yumurtam çatlıyor emin misiniz böyle olduğuna
Bugün asilamami oldum umarım gerek kalkmaz sağol cnmMerhaba özel hastanede yapılan aşılama sayılmıyor diye biliyorum canım bende orada tedavi görüyorum
Merhaba umarım tutmuştur bir kaç güne zaten öğrenirsiniz sonucu. Bende 31 temmuzda aşılama oldum ama öyle bir belirti hissetmiyorum. Fakat bir önceki sorunlu hamileliğimde en çok göğüs hassasiyetim ayırt edici özellikti.Arkadaşlar merhaba 29 temmuzda aşılamam oldu. İlk günden itibaren kasık ağrım var göğüs ağrım var . Acaba tuttu mu yardımcı olabilir
Bekirtiler herkeste değişkenlil gösteriyormuş size fitil verdiler miMerhaba umarım tutmuştur bir kaç güne zaten öğrenirsiniz sonucu. Bende 31 temmuzda aşılama oldum ama öyle bir belirti hissetmiyorum. Fakat bir önceki sorunlu hamileliğimde en çok göğüs hassasiyetim ayırt edici özellikti.
Evet akşam ağız yoluyla progestan alıyorum sabahta fitil olarak kullanıyorumBekirtiler herkeste değişkenlil gösteriyormuş size fitil verdiler mi
Ben progestanı ağız yoluyla fitil olarak kullanıyorum doktor öyle söyledi neden acabaEvet akşam ağız yoluyla progestan alıyorum sabahta fitil olarak kullanıyorum
Ağız yoluyla değil , fitik olarsk kullanıyorumBen progestanı ağız yoluyla fitil olarak kullanıyorum doktor öyle söyledi neden acaba
Benim doktorum gece güzel uyutur diye ağızdan alabilirsin dedi her doktorun yöntemi farklı oluyorBen progestanı ağız yoluyla fitil olarak kullanıyorum doktor öyle söyledi neden acaba
Anladım , inşallah hepimiz hayırlısıyla hamileyizdirBenim doktorum gece güzel uyutur diye ağızdan alabilirsin dedi her doktorun yöntemi farklı oluyor
Mehmet bey mıydı doktorun canım. Umarım Rabbım güzel haberlerini almayı nasip ederBugün asilamami oldum umarım gerek kalkmaz sağol cnm