Cuma günü kaçıncı gününde olacaksın canım .Amiiin. Bende 24 ünde yaptırdım. Karın ağrım çok fazla ve göğüs hassasiyetim. Onun haricinde gün sayıyorumiki gündür midem bulanıyor ama bence o stresten. Cuma randevum var. Gitmişken kan da vereceğim. Asıl doktoruma haftaya perşembe gideceğim. Arada bir test daha yaparım belki bilmiyorum.
Aşılamayı sayarsam 10Cuma günü kaçıncı gününde olacaksın canım .
Yok canım sayılmıyor . Pazar sabahı test yapsan çıkar sanırım. net olarakAşılamayı sayarsam 10sayılmıyormuş sanırım.
Canım ananas düşüğe sebe olur sakın yeme ama ben de avokado kabak çekirdeği badem ceviz tükettim bir de bol bol su içtimİnşallah Allah gönlüne göre verir canımben yapmadım ama buradaki kızlar ananas avokado havuç ve kabak çekirdeği yiyorlarmış.
Kötü düşünme canım sakın inşallah vardır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, her gün Meryem süresi okuKorkuyorum canım 2 düşük gebelik yaptım şuan sevinemiyorum bile varsa sağlıkla gelsin diye dualar ediyorum hep trajedi kaldı içimde
İnşallah canım teşekkür ederimKötü düşünme canım sakın inşallah vardır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, her gün Meryem süresi oku
Kızlar ya bi bakar mısınız bir ben mi görüyorum gölge gibi bir çizgi ya da çok mu bakıyorum ondan mı böyle görüyorumİnşallah canım teşekkür ederim
Sen görüyo musun elinde daha belirgin oluyor insanın çünkü bide kuruyunca belirgin olacak mı tekrar çeksene birazdanKızlar ya bi bakar mısınız bir ben mi görüyorum gölge gibi bir çizgi ya da çok mu bakıyorum ondan mı böyle görüyorum
Dün yaptığım kuruyunca biraz belirginleşti ama kuruma çizgisi olur diye okumuştjmSen görüyo musun elinde daha belirgin oluyor insanın çünkü bide kuruyunca belirgin olacak mı tekrar çeksene birazdan
Canım zoomlayınca bulanıklaşıyor sen daha iyi görürsün bence.Kızlar ya bi bakar mısınız bir ben mi görüyorum gölge gibi bir çizgi ya da çok mu bakıyorum ondan mı böyle görüyorum
Ay iyi ki söyledin bende ananas alacaktım.Canım ananas düşüğe sebe olur sakın yeme ama ben de avokado kabak çekirdeği badem ceviz tükettim bir de bol bol su içtim
Demin yaptığın testi tekrar çekip atar mısınDün yaptığım kuruyunca biraz belirginleşti ama kuruma çizgisi olur diye okumuştjm
Umutsuzluğa kapılmak için sebep yok canım bende beyaz akıntı yok zaten sanırım progestan fitil kullanıyorum ben ondan geliyor diye düşünüyorum beyaz akıntıyı
Demin yaptığın testi tekrar çekip atar mısın
Umutsuzluğa kapılmak için sebep yok canım bende beyaz akıntı yok zaten sanırım progestan fitil kullanıyorum ben ondan geliyor diye düşünüyorum beyaz akıntıyı
Erkende bu kadar net çizgi gözükmedi ama o kafamı karıştırdıE çizgi var işte görünüyor. Ya kan versene sen hadi
Bugün erken gebelik testi de yaptın mı peki kaset testlern bazıları daha hassasErkende bu kadar net çizgi gözükmedi ama o kafamı karıştırdı
Bencede ya kan ver yada erken test yap. O kadar test aldınE çizgi var işte görünüyor. Ya kan versene sen hadi
Bugün sabah yaptım yine gölge gibi geldi ama kasette daha net gibi geldi kaseti azönce kalkınca yaptım erkeni sabah 4 gibi. Bir de ben bir konu daha açtım çizgi konusunda birisi 2-3 dk içinde çıkıyor geri kalanını dikkate almayın demiş o yüzden acaba kuruma çizgisi mi dedim kendi kendimeBugün erken gebelik testi de yaptın mı peki kaset testlern bazıları daha hassas
Yarın sabah vereceğimBencede ya kan ver yada erken test yap. O kadar test aldınBu tarihlerde benim kasetlere pek güvenşm yok göstermiyorlar çizgiyi bence
Yarın sağlık ocağına gidip kan ver canım. Ben kaset testte gördüm çünküBugün sabah yaptım yine gölge gibi geldi ama kasette daha net gibi geldi kaseti azönce kalkınca yaptım erkeni sabah 4 gibi. Bir de ben bir konu daha açtım çizgi konusunda birisi 2-3 dk içinde çıkıyor geri kalanını dikkate almayın demiş o yüzden acaba kuruma çizgisi mi dedim kendi kendime
Evet canım öyle yapacağım sabah erkenden gideceğim doktoruma da yazdım ne zaman kan vereyim diye bakalım ne diyecekYarın sağlık ocağına gidip kan ver canım. Ben kaset testte gördüm çünkü