Hala aklında olduğuna göre baya iyi kazınmış canımBen 2020 yılında bi erken gebelik testi almıştım 75 tlydi ozaman çok fazla gelmişti fiyatı belki odur ama markası neydi hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala aklında olduğuna göre baya iyi kazınmış canımBen 2020 yılında bi erken gebelik testi almıştım 75 tlydi ozaman çok fazla gelmişti fiyatı belki odur ama markası neydi hatırlamıyorum
Kesin o o zamanBen 2020 yılında bi erken gebelik testi almıştım 75 tlydi ozaman çok fazla gelmişti fiyatı belki odur ama markası neydi hatırlamıyorum
İçimi yakmıştı çünkü fiyatı unutamamışımHala aklında olduğuna göre baya iyi kazınmış canım
Bence deKesin o o zaman
Günaydın canım testin den güzel haberler bekliyorumBence de
Canım günaydın hamile değilim bence dünkü de göz yanılmasıydi herhalde hadi dün çizgi olsa bile bugün birazcık koyulaşırdı diye düşünüyorum, senin güzel haberlerini bekliyorumGünaydın canım testin den güzel haberler bekliyorum
Üzülmek yok canım . Yolun başındayız henüz. Tekrar deneriz 8 yıl oldu hala bekliyorum ben pes etmedim. Rabbım yine de kimseyi bu kadar bekletmesn.Canım günaydın hamile değilim bence dünkü de göz yanılmasıydi herhalde hadi dün çizgi olsa bile bugün birazcık koyulaşırdı diye düşünüyorum, senin güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım inşallah ben de 4 yıldır bekliyorum sen test yaptın mıÜzülmek yok canım . Yolun başındayız henüz. Tekrar deneriz 8 yıl oldu hala bekliyorum ben pes etmedim. Rabbım yine de kimseyi bu kadar bekletmesn.
Kaset testlerden yaptım canım sabah 5 de. Çok aşırı silik bir çizgi çıktı 2 dakika da durdukça koyulaştı fotoğraf da belli olacak mı bilmiyorum . Fotoğrafı 1 saat sonra çektimAmin canım inşallah ben de 4 yıldır bekliyorum sen test yaptın mı
Amin canım inşallah ben de 4 yıldır bekliyorum sen test yaptın mı
Sanki bi gölge var ben mi yanlış görüşüyorum ve benimkilerden daha net sanki canım bugün bi kan mı versenİlk olan 2. Dakika da 2. Olan 1 saat sonra
Testte çizgi var canım elimde daha net görünüyor ama cuma günü doktor çağırdı zaten varsa 2 günüm var belli olur orada.Sanki bi gölge var ben mi yanlış görüşüyorum ve benimkilerden daha net sanki canım bugün bi kan mı versen
anladım canım ben senin yerinde olsam dayanamaz giderdim inşallah bebeğin seninledirTestte çizgi var canım elimde daha net görünüyor ama cuma günü doktor çağırdı zaten varsa 2 günüm var belli olur orada.
Korkuyorum canım 2 düşük gebelik yaptım şuan sevinemiyorum bile varsa sağlıkla gelsin diye dualar ediyorum hep trajedi kaldı içimdeanladım canım ben senin yerinde olsam dayanamaz giderdim inşallah bebeğin seninledir
Çok üzüldüm canım. İnaşallah bu defa pozitiftir ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsınKorkuyorum canım 2 düşük gebelik yaptım şuan sevinemiyorum bile varsa sağlıkla gelsin diye dualar ediyorum hep trajedi kaldı içimde
Halkında hayırlı inşallah. Tabii gene bir kaç gün daha umudumuz varCanım günaydın hamile değilim bence dünkü de göz yanılmasıydi herhalde hadi dün çizgi olsa bile bugün birazcık koyulaşırdı diye düşünüyorum, senin güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım ben yapmadım ama buradaki kızlar ananas avokado havuç ve kabak çekirdeği yiyorlarmış.Kizlarr nasilsiniz ben cuma gunu ignelere yeniden basliyorum 6 kez asilama icin bu son sansim asilamak icin insallah olur sizce yumurtaliklar icin ne yiyim ?
İnşallah canım hepimiz alalım kucağımıza evlatlarımızı. 22 temmuz da yaptırmıştım aşılamayı 9. Günüm bugün. 2 güne varsa çıkar diye düşünüyorum canım sende durumlar nasılÇok üzüldüm canım. İnaşallah bu defa pozitiftir ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
Bence kaset diyeno kadar silik oldu ya. Erken test olsa böyle olur muydu?
Halkında hayırlı inşallah. Tabii gene bir kaç gün daha umudumuz var
Amiiin. Bende 24 ünde yaptırdım. Karın ağrım çok fazla ve göğüs hassasiyetim. Onun haricinde gün sayıyorum iki gündür midem bulanıyor ama bence o stresten. Cuma randevum var. Gitmişken kan da vereceğim. Asıl doktoruma haftaya perşembe gideceğim. Arada bir test daha yaparım belki bilmiyorum.İnşallah canım hepimiz alalım kucağımıza evlatlarımızı. 22 temmuz da yaptırmıştım aşılamayı 9. Günüm bugün. 2 güne varsa çıkar diye düşünüyorum canım sende durumlar nasıl