Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
İdrara sıkışık soktular tek yumurtam büyüdü 15 dk da kaldırdılar hepsi kafamı karıştırıyor.
Bu idrar sıkışık olayını anlamadım neden yapıyorlar. Ben de öyle yapmadılar ama ultrason aletini acayip bastırdı karnıma acaba sıkışık olmadığı için mi kolay göremedi bilmiyorum. Böyle işlemlerinin neden bir standardı olmaz onu da anlamıyorum. Farklı farklı yöntemler uyguluyorlar. Beni de 15 dk yatırdılar.

Ultrasonla bakmadılar sadece içeriye gönderdi gitti

Aşılamadan olumlu sonuç alanlar belırtılerınız nelerdı ve ne zaman başladı?
Canım aşılamadan sonra teste kadar geçen süre yaklaşık 15 gün. Bu süreçte yaşanan şeyler herşeyin habercisi olabilir, yani ayırt edici bi belirti yok, mesela aşılamadan sonra ağrı oldu, tutup tutmadığını bundan anlayamıyorsun, çatlatma iğnesinden olabilir, aşılama sonrası kullanılan ilaçların yan etkisi oluyor mesela; göğüs ağrısı, karın ağrısı. O belirtileri doktora sorsan bile bi yorum yapamıyor net bi şekilde . Aşılaması tutan biriyle tutmayan biri aynı şeyleri yaşayabiliyor. İlla o 15 gün geçecek test yapılacak :)

Benim de bir tane yumurtam oluştu biraz kafama takıldı 2-3 yumurtası oluşanları görünce bir yandan da doktor tek oluşması en iyisi diyor kafam karıştı
Canim moralini bozma olacaksa tekden de olur benimdr üç taneydi bütün kontrollerde çok güzel ilerliyordu ama olmadı hicbir şeye moralini bozma sakın

Nehira-27 benim de negatif malesef.bu sabah da adet oldum aşılama olayı da bitti artik.nasipse yaza doğru bir tüp bebek başlayacağım.

merhaba kızlar bende katılayım aranıza bende bu ay aşılama düşünüyorm çünkü bir 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır defalarca klomen denedik femara, gonal f iğne hiç birinden sonuç alamadım pko var bende de eşimde de hareketlilikte biraz sıkıntı var sizce aşılama deneyeyim mi yoksa bir kaç ara verip direk tüp bebek mi yaptırayım

Hiç aşılama denemediyseniz 1 kere deneyim derim aşılma pko larda daha çok işe yarıyo sizin gibi olan arkadaşlar vardı burda ilk denemelerinde hamile kaldılar tabi doktorunuz neyi uygun görürse

Kızlar merhaba bende bu ay 2.aşılamaya başladım yarın yum kontrolum var bakalim kaç tane yum oluştu. Doktor klomen ve inofolic verdi. İlk aşılamamda 3 tane iyi olgunlasan 2 tane de kucuk yum vardi ama nasip degilmis tutmadi. Benim yumurtalarim yavas gelisiyor doktor oyle dedi. Esimde de cok hafif haraketinde sorun var. Baska bi sorunumuz yok cok sukur. 1.5 yildir evliyiz hic korunmadik hala bebisimiz olmadi Allah isteyen herkese cok aratmadan nasip eder insallah

Durumumuz hemen hemen aynı bizde de pko ve hareketlilik sıkıntısı var. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aynı durumda olup aşılamayla hamile kalanlar var. Yıkama sonrası yavaşlık sorunu ortadan kalkıyor o yüzden tamamen umutsuz değilim ben. İnşallah işe yarar.

Hiç aşılama denemediyseniz 1 kere deneyim derim aşılma pko larda daha çok işe yarıyo sizin gibi olan arkadaşlar vardı burda ilk denemelerinde hamile kaldılar tabi doktorunuz neyi uygun görürse
canım cevabın için teşekkürler doktora sormadım daha hasta olmayı bekliyorum test yaptırdım u ayda kısmet olmadı maalesef hasta olunca hangi tedaviye başlasam diye kararsız kaldım yada bir ay ara verip kendimi mi dinlesem bilemedim aşılamayı denemeyi düşünüyorum ama cogu olumsuz sonuçlanmış ondan kafan karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…