Her aşaması rahat geçer inşallah :)
Folidoce hem folik hem B12 var içerisinde.bnde levotiron ve folik asit iciyorum folik ne iciyosunuz
Bu idrar sıkışık olayını anlamadım neden yapıyorlar. Ben de öyle yapmadılar ama ultrason aletini acayip bastırdı karnıma acaba sıkışık olmadığı için mi kolay göremedi bilmiyorum. Böyle işlemlerinin neden bir standardı olmaz onu da anlamıyorum. Farklı farklı yöntemler uyguluyorlar. Beni de 15 dk yatırdılar.İdrara sıkışık soktular tek yumurtam büyüdü 15 dk da kaldırdılar hepsi kafamı karıştırıyor.
Ultrasonla bakmadılar sadece içeriye gönderdi gittiBu idrar sıkışık olayını anlamadım neden yapıyorlar. Ben de öyle yapmadılar ama ultrason aletini acayip bastırdı karnıma acaba sıkışık olmadığı için mi kolay göremedi bilmiyorum. Böyle işlemlerinin neden bir standardı olmaz onu da anlamıyorum. Farklı farklı yöntemler uyguluyorlar. Beni de 15 dk yatırdılar.
Folidoce hem folik hem B12 var içerisinde.
Canım aşılamadan sonra teste kadar geçen süre yaklaşık 15 gün. Bu süreçte yaşanan şeyler herşeyin habercisi olabilir, yani ayırt edici bi belirti yok, mesela aşılamadan sonra ağrı oldu, tutup tutmadığını bundan anlayamıyorsun, çatlatma iğnesinden olabilir, aşılama sonrası kullanılan ilaçların yan etkisi oluyor mesela; göğüs ağrısı, karın ağrısı. O belirtileri doktora sorsan bile bi yorum yapamıyor net bi şekilde . Aşılaması tutan biriyle tutmayan biri aynı şeyleri yaşayabiliyor. İlla o 15 gün geçecek test yapılacak :)Aşılamadan olumlu sonuç alanlar belırtılerınız nelerdı ve ne zaman başladı?
Ay benim de öyle :) gönderdi gitti :)Ultrasonla bakmadılar sadece içeriye gönderdi gitti
İki şekilde de yolu bulmuşlardır inşallahUltrasonla bakmadılar sadece içeriye gönderdi gitti
Jeller haplar faso fiso bence.ins sınavımiz bitmiştir inş hasretini çektiğimiz bebislerimize kavusuruz.İki şekilde de yolu bulmuşlardır inşallah
Bana sonrasında kullanmak için jel falan da vermedi
İnşallah allah hepimize nasip etsin hayırlısıylaJeller haplar faso fiso bence.ins sınavımiz bitmiştir inş hasretini çektiğimiz bebislerimize kavusuruz.
Canim moralini bozma olacaksa tekden de olur benimdr üç taneydi bütün kontrollerde çok güzel ilerliyordu ama olmadı hicbir şeye moralini bozma sakınBenim de bir tane yumurtam oluştu biraz kafama takıldı 2-3 yumurtası oluşanları görünce bir yandan da doktor tek oluşması en iyisi diyor kafam karıştı
Doğru söylüyorsun kısmette varsa olur. İnşallah vakti gelmiştir artık.Canim moralini bozma olacaksa tekden de olur benimdr üç taneydi bütün kontrollerde çok güzel ilerliyordu ama olmadı hicbir şeye moralini bozma sakın
Inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe canımNehira-27 benim de negatif malesef.bu sabah da adet oldum aşılama olayı da bitti artik.nasipse yaza doğru bir tüp bebek başlayacağım.
tşk canım inşallah keşke.Inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe canım
Hiç aşılama denemediyseniz 1 kere deneyim derim aşılma pko larda daha çok işe yarıyo sizin gibi olan arkadaşlar vardı burda ilk denemelerinde hamile kaldılar tabi doktorunuz neyi uygun görürsemerhaba kızlar bende katılayım aranıza bende bu ay aşılama düşünüyorm çünkü bir 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır defalarca klomen denedik femara, gonal f iğne hiç birinden sonuç alamadım pko var bende de eşimde de hareketlilikte biraz sıkıntı var sizce aşılama deneyeyim mi yoksa bir kaç ara verip direk tüp bebek mi yaptırayım
Durumumuz hemen hemen aynı bizde de pko ve hareketlilik sıkıntısı var. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aynı durumda olup aşılamayla hamile kalanlar var. Yıkama sonrası yavaşlık sorunu ortadan kalkıyor o yüzden tamamen umutsuz değilim ben. İnşallah işe yarar.merhaba kızlar bende katılayım aranıza bende bu ay aşılama düşünüyorm çünkü bir 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır defalarca klomen denedik femara, gonal f iğne hiç birinden sonuç alamadım pko var bende de eşimde de hareketlilikte biraz sıkıntı var sizce aşılama deneyeyim mi yoksa bir kaç ara verip direk tüp bebek mi yaptırayım
canım cevabın için teşekkürler doktora sormadım daha hasta olmayı bekliyorum test yaptırdım u ayda kısmet olmadı maalesef hasta olunca hangi tedaviye başlasam diye kararsız kaldım yada bir ay ara verip kendimi mi dinlesem bilemedim aşılamayı denemeyi düşünüyorum ama cogu olumsuz sonuçlanmış ondan kafan karıştıHiç aşılama denemediyseniz 1 kere deneyim derim aşılma pko larda daha çok işe yarıyo sizin gibi olan arkadaşlar vardı burda ilk denemelerinde hamile kaldılar tabi doktorunuz neyi uygun görürse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?