Bebek oldu mu sonra dicektim yanlış gelmiş msj kusura bakma canım yaYok canım bebek falan 2. Asılamamı yaptım oda tutmadi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek oldu mu sonra dicektim yanlış gelmiş msj kusura bakma canım yaYok canım bebek falan 2. Asılamamı yaptım oda tutmadi.
Biraz oldu adet benzeri ağrı ama çok sürmedi Suan yok canım tahlil verirken adet oldum sandım meselasiz de öyle bir ağrı olmamıştı değil mi adet ağrısına benzer
Yok canım ne ozuru heyecanlı olduğunu biliyorumYa canım özür dilerim
Ya canım ozur dilerim fark edemedim msj da kelimeyi otomatik atmış ben başka bişey yazmak istemistim
hayırlı olsun inşallah bebişin tutar ve seninle olur olumlu şeyler düşünmeye çalışHerkes merhaba. Benim de dün 20 martta ilk aşılamam yapıldı. Dünden beri ilk mesajdan itibaren tüm yazılanları okudum. Pozitif sonuç alanlarla sevindim negatiflerle birlikte ağladım. Birlikte hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız inşallah
hepimizin tutar inşallah :)hayırlı olsun inşallah bebişin tutar ve seninle olur olumlu şeyler düşünmeye çalış
Hadi inşallah pozitifler uçuşsun.7 mart, @Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (Beklemede)
8 mart, @Shencys ,4. Aşılama (ileri harkt.düşük, morfoloji) (Beklemede)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama (Beklemede)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri harekt.düşk.) (Beklemede)
10 mart, @Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl) (Beklemede)
12 mart, @meha123 , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, mor gelincik , , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, Umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)( Beklemede)
15 mart, @Yagmuryah , 2. Aşılama (çikolata kisti) ( Beklemede)
16 mart, @8403BHC , 1.aşılama ( pko) (Beklemede)
17 mart, @Kumralcan , (Sebepsiz infrtl) ( Beklemede)
Kızlar hepinizden pozitif bekliyorum :) kendim beceremedim :) sizden bekliyorum :)
Evet canım adet ağrım geldi ara ara sonrada adet oldum ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi aynı canım belli olmazSanirim sen de adet agrisi ile gelmiş sonra da adet olmussun değil mi
yerleşme kanaması olmuş demekkiBiraz oldu adet benzeri ağrı ama çok sürmedi Suan yok canım tahlil verirken adet oldum sandım mesela
Klavye azizliği :)Bebek oldu mu sonra dicektim yanlış gelmiş msj kusura bakma canım ya
Hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun aşılaman kendini yorma :) dinlenme zamanı :) benim aşılama maceram bitti ama sizleri takip edeceğim :) o pozitif haberleri illa görecemHerkes merhaba. Benim de dün 20 martta ilk aşılamam yapıldı. Dünden beri ilk mesajdan itibaren tüm yazılanları okudum. Pozitif sonuç alanlarla sevindim negatiflerle birlikte ağladım. Birlikte hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız inşallah
Umarım olumlu sonucunu bize haber verirsin canım ve bu tedavi maceran sona erer :) hepimiz bir an önce kurtulsak şu süreçlerden :)Kızlar merhaba öncelikle hepiniz için hayırlı olsun aşılamalarınız. İnşallah herkes kavuşur bebişlerine. Bende 16 martta aşılama oldum beklemedeyim 2. Aşılamam ilki özelde olmuştu, bu sefer fakültede oldu umarım olumlu sonuçlanır
Hoşbuldum :) en küçük olumlu haber hem moral hem de umut oluyor bizlere. Burda güzel haber veren birilerini görünce kendim gibi seviniyorum. Gözlerim doluyor hemen. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Senin de tüp bebek sonunda güzel haberlerini alalım inşallah.Hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun aşılaman kendini yorma :) dinlenme zamanı :) benim aşılama maceram bitti ama sizleri takip edeceğim :) o pozitif haberleri illa görecem
Galiba canımyerleşme kanaması olmuş demekki
İnşallah şuan bütün ümitlerimi tüpe bağlamış durumdayım bakalım hele 1 ay bi dinleneyim de :) pozitifi görünce insan kendiymiş gibi seviniyor umutlanıyor :)Hoşbuldum :) en küçük olumlu haber hem moral hem de umut oluyor bizlere. Burda güzel haber veren birilerini görünce kendim gibi seviniyorum. Gözlerim doluyor hemen. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Senin de tüp bebek sonunda güzel haberlerini alalım inşallah.
Zaten ya doktora gittikten sonra ya da test yaptıktan sonra koşa koşa gelir. Gelmesin artıkİnşallah şuan bütün ümitlerimi tüpe bağlamış durumdayım bakalım hele 1 ay bi dinleneyim de :) pozitifi görünce insan kendiymiş gibi seviniyor umutlanıyor :)
Benim 1. Aşılamam kasık ağrısı bel ağrısı vs şeylerle geçmişti, ara sıra geçiyordu sonra gene başlıyordu. 15.gün adet oldum
2. Aşılamamda hiç bir ağrı sızı olmadan geçirdim valla, 15 gün oldu , adet olmayınca umutlanmaya başladım, 17. Günün akşamı leke geldi , doktora gittim , kan testinde negatif çıkınca rahatladım , adetim de onu bekliyormuş koşturdu geldi :)