• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Herkes merhaba. Benim de dün 20 martta ilk aşılamam yapıldı. Dünden beri ilk mesajdan itibaren tüm yazılanları okudum. Pozitif sonuç alanlarla sevindim negatiflerle birlikte ağladım. Birlikte hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız inşallah :KK66:
hayırlı olsun inşallah bebişin tutar ve seninle olur olumlu şeyler düşünmeye çalış

7 mart, @Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (Beklemede)
8 mart, @Shencys ,4. Aşılama (ileri harkt.düşük, morfoloji) (Beklemede)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama (Beklemede)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri harekt.düşk.) (Beklemede)
10 mart, @Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl) (Beklemede)
12 mart, @meha123 , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, mor gelincik mor gelincik , , 2.aşılama (Beklemede)
13 mart, Umut kadar Umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)( Beklemede)
15 mart, @Yagmuryah , 2. Aşılama (çikolata kisti) ( Beklemede)
16 mart, @8403BHC , 1.aşılama ( pko) (Beklemede)
17 mart, @Kumralcan , (Sebepsiz infrtl) ( Beklemede)

Kızlar hepinizden pozitif bekliyorum :) kendim beceremedim :) sizden bekliyorum :)
Hadi inşallah pozitifler uçuşsun. :halay::KK200::KK68:

Kızlar merhaba öncelikle hepiniz için hayırlı olsun aşılamalarınız. İnşallah herkes kavuşur bebişlerine. Bende 16 martta aşılama oldum beklemedeyim 2. Aşılamam ilki özelde olmuştu, bu sefer fakültede oldu umarım olumlu sonuçlanır

Herkes merhaba. Benim de dün 20 martta ilk aşılamam yapıldı. Dünden beri ilk mesajdan itibaren tüm yazılanları okudum. Pozitif sonuç alanlarla sevindim negatiflerle birlikte ağladım. Birlikte hepimiz iyi sonuçlara ulaşırız inşallah :KK66:
Hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun aşılaman kendini yorma :) dinlenme zamanı :) benim aşılama maceram bitti ama sizleri takip edeceğim :) o pozitif haberleri illa görecem

Kızlar merhaba öncelikle hepiniz için hayırlı olsun aşılamalarınız. İnşallah herkes kavuşur bebişlerine. Bende 16 martta aşılama oldum beklemedeyim 2. Aşılamam ilki özelde olmuştu, bu sefer fakültede oldu umarım olumlu sonuçlanır
Umarım olumlu sonucunu bize haber verirsin canım ve bu tedavi maceran sona erer :) hepimiz bir an önce kurtulsak şu süreçlerden :)

Kızlar test yapan var mı bugün :) pozitif haberi almaya alışıyor insan devamını istiyor :)
Arasıra 1. Sayfaya göz atabilirsiniz güncelliyorum :) mart aşılamaları iyice kalabalıklaştı bi sürü pozitif olur inşallah ayyy

Hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun aşılaman kendini yorma :) dinlenme zamanı :) benim aşılama maceram bitti ama sizleri takip edeceğim :) o pozitif haberleri illa görecem
Hoşbuldum :) en küçük olumlu haber hem moral hem de umut oluyor bizlere. Burda güzel haber veren birilerini görünce kendim gibi seviniyorum. Gözlerim doluyor hemen. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Senin de tüp bebek sonunda güzel haberlerini alalım inşallah.

Hoşbuldum :) en küçük olumlu haber hem moral hem de umut oluyor bizlere. Burda güzel haber veren birilerini görünce kendim gibi seviniyorum. Gözlerim doluyor hemen. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Senin de tüp bebek sonunda güzel haberlerini alalım inşallah.
İnşallah şuan bütün ümitlerimi tüpe bağlamış durumdayım bakalım hele 1 ay bi dinleneyim de :) pozitifi görünce insan kendiymiş gibi seviniyor umutlanıyor :)
Benim 1. Aşılamam kasık ağrısı bel ağrısı vs şeylerle geçmişti, ara sıra geçiyordu sonra gene başlıyordu. 15.gün adet oldum
2. Aşılamamda hiç bir ağrı sızı olmadan geçirdim valla, 15 gün oldu , adet olmayınca umutlanmaya başladım, 17. Günün akşamı leke geldi , doktora gittim , kan testinde negatif çıkınca rahatladım , adetim de onu bekliyormuş koşturdu geldi :)

İnşallah şuan bütün ümitlerimi tüpe bağlamış durumdayım bakalım hele 1 ay bi dinleneyim de :) pozitifi görünce insan kendiymiş gibi seviniyor umutlanıyor :)
Benim 1. Aşılamam kasık ağrısı bel ağrısı vs şeylerle geçmişti, ara sıra geçiyordu sonra gene başlıyordu. 15.gün adet oldum
2. Aşılamamda hiç bir ağrı sızı olmadan geçirdim valla, 15 gün oldu , adet olmayınca umutlanmaya başladım, 17. Günün akşamı leke geldi , doktora gittim , kan testinde negatif çıkınca rahatladım , adetim de onu bekliyormuş koşturdu geldi :)
Zaten ya doktora gittikten sonra ya da test yaptıktan sonra koşa koşa gelir. Gelmesin artık :KK64:

Back