• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Elimizden geleni yapıyoruz, hele sen çok sabır göstermişsin canım. Bilmiyorumki bu şeytanın bacağını nasıl kırcaz , bizim neden böyle oluyor :KK43:
Gel senle tüp bebek kardeşi olalım :anneadayı: elimizden kaçamayacaklar o bebekleri yakalayacaz eninde sonunda :) ben zaman kaybetmeden başlamak istiyom tüp bebeğe ama çok yorgun hissediyorum kendimi :KK43: hiç uğraşacak gücüm yok naocam bilmiyom :KK43:
Aynen bende ondan biraz ara vereyim kendimi de toparlarim dedim. Zaten yaza da az kaldı. Başlarız artık o zaman napalim canm.olana kadar çabalicaz inşallah hepimizde.

Geçmiş olsun canım :KK43: 1. Aşılamandı dimi, doktor ne diyor sonraki aşamalar için. Ne planlıyorsunuz. Tekrar aşılama yapalım dedi mi ?
ben yaza kadar kendi haline bırakmayı düşünüyorum daha aşılama yaptırmayacağım sanırım.yazin tüp bebek düşünüyoruz kısmetse.yas 34 bu yıl bu olayı sonuca bağlamalıyım :)

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimizi bebişlerimize kavuşturur bi an once saglikli hayirlisiyla inşallah yarın asilama gunum ve zaman gecmiyo kalbim cikcak yerinden merak korku heyecan duygularım karman çorman benim icin de dua edin olur mu :(

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepimizi bebişlerimize kavuşturur bi an once saglikli hayirlisiyla inşallah yarın asilama gunum ve zaman gecmiyo kalbim cikcak yerinden merak korku heyecan duygularım karman çorman benim icin de dua edin olur mu :KK43:
Korkacak hiçbirşey yok, kendini rahat bırakırsan haberin bile olmaz 2 dk da biter. Bu muymuş dersin, kendini kasma

Evde idarr testi yaptim negatf cikti oyuzden adetimi bekliorum tutmadi belliki olsun hayrlisi kuzum tup bebekler bizi bekler
İdrarda hemen çıkmayabilir hamilelik hormonu, bekleyelim canım, umarım kırmızı gelmez, inşallah süpriz yaşarsın kan testinde. Dua et bu gece bol bol.

kızlar ya ben bugün son kez crinone jeli kullandım yarın bırakıcam bugün 9. günüm. çünkü çok çok hafif renk değişimi gördüm çoğunlukla beyazdı ama anladım ki geliyo yavaş yavaş. hiçbir belirti de yok bu sefer karın ağrım bile yok. benim 2. aşılama da olmadı bence. geçen aşılama da sonuna kadar kullandım jeli adet kesik kesik geldi bigün kırmızı bigün beyaz. progesteron yapıyor sanırım adeti engelliyor. yine aynı olmasın diye bırakıyorum yarın kullanmıycam. zaten umudum yoktu aşılamadan..

kızlar ya ben bugün son kez crinone jeli kullandım yarın bırakıcam bugün 9. günüm. çünkü çok çok hafif renk değişimi gördüm çoğunlukla beyazdı ama anladım ki geliyo yavaş yavaş. hiçbir belirti de yok bu sefer karın ağrım bile yok. benim 2. aşılama da olmadı bence. geçen aşılama da sonuna kadar kullandım jeli adet kesik kesik geldi bigün kırmızı bigün beyaz. progesteron yapıyor sanırım adeti engelliyor. yine aynı olmasın diye bırakıyorum yarın kullanmıycam. zaten umudum yoktu aşılamadan..
Merhaba benim de bugun 12. günüm adet ağrım 3 gündrü devam ediyor bıraktım jeli sabah kullanmadım; bari adetim gelecekse jel engellemesin dedim ama ben de suan akıntı yok

Yerleşmede olabilir umudunu kaybetme canım şimdiden daha erken hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yerleşmede olabilir umudunu kaybetme canım şimdiden daha erken hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
geçen aşılamada da yerleşme sanmıştım o yüzden devam ettim jele ama nafile. nebiliyim boşuna kürek çekmek beni daha çok yıprattı hiç olmazsa şimdiden kabullenirim yoluma bakarım diye düşündüm. belki yarında kullanırım 10. güne tamamlar bırakırım.

cnm bugün 8. günün ve adet için çok erken.eğer leke falan olduysa yerleşme lekesi olabilir.jelleri de çok erken bırakıyorsun 8 çok erken herşey için.

Merhaba benim de bugun 12. günüm adet ağrım 3 gündrü devam ediyor bıraktım jeli sabah kullanmadım; bari adetim gelecekse jel engellemesin dedim ama ben de suan akıntı yok
Canım benim de dünden beri gelip giden adet ağrıları var ama olsun umudunu kaybetme. Belli olmaz kısmet bu işler. :KK54::KK68: kırmızı kart göreme kadar maça devam :KK200::nazar:

Back