• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Durumumuz hemen hemen aynı bizde de pko ve hareketlilik sıkıntısı var. Bu ay ilk defa aşılama denedik. Aynı durumda olup aşılamayla hamile kalanlar var. Yıkama sonrası yavaşlık sorunu ortadan kalkıyor o yüzden tamamen umutsuz değilim ben. İnşallah işe yarar.
inşallah işe yarar canım rabbim sevindirir sizi dediğin gibi benzer durumdayız sen kaç yıldır istiyorsun

Hayırlı olsun senin de Karnım ağrıyor her an adet olacakmisim gibi başka bir ağrım yok sen nasılsın ayrıca goguslerim sanirim kullandığım jelden olacak hassas baya
Benim 3 gündür açık sari akıntı var. Göğüslerim ağrıyor ve bugün karnım adet olacakmış gibi ağrıyor. Ben jel kullanmıyorum. Protestan hap kullanıyorum sadece. Haberleşelim yine gelişmeleri :dua::KK200:

Benim 3 gündür açık sari akıntı var. Göğüslerim ağrıyor ve bugün karnım adet olacakmış gibi ağrıyor. Ben jel kullanmıyorum. Protestan hap kullanıyorum sadece. Haberleşelim yine gelişmeleri :dua::KK200:
Ne zaman kan testi yapmayı düşünüyorsun bel agrin var mı

Merhaba kızlar bugun kandil kandiliniz mübarek olsun. Rabbimden dilegim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere ve o meleklere de hakkıyla hayırlı anne babalar olabilmeyi diliyorum..

Bir yıllık evliyim 2,3 ay korunduk gerisinde korunmadik hic gebe kalmadım :( hsgm temiz hormonlar dengelli. Adetlerim 2,3 aydan beri gecirdigim yuksek atesli grip sonu kist oldu ve adetlerim sasti 31.30 gune cikti (28 gun şaşmazdi )

Esimin spermleri dusuk ve yavas çıktı. 3 ay sonra tekrar edildi pekmez yedi folik asit aldi normale döndü. Yurtdışında yasiyorum burda islemler degisik sigortadan onay bekliyorum onlarin doktoru bakip okeylemeli raporlarim onlarda haber bekliyorum adet olmama sayili gunler var umarim adetim rapordan once gelmez sancim var yoksa bir ay sonraya kalicak aşılama . :(

Nehira-27 Nehira-27 benim de negatif malesef.bu sabah da adet oldum:KK43: aşılama olayı da bitti artik.nasipse yaza doğru bir tüp bebek başlayacağım.
Elimizden geleni yapıyoruz, hele sen çok sabır göstermişsin canım. Bilmiyorumki bu şeytanın bacağını nasıl kırcaz , bizim neden böyle oluyor :(
Gel senle tüp bebek kardeşi olalım :anneadayı: elimizden kaçamayacaklar o bebekleri yakalayacaz eninde sonunda :) ben zaman kaybetmeden başlamak istiyom tüp bebeğe ama çok yorgun hissediyorum kendimi :( hiç uğraşacak gücüm yok naocam bilmiyom :(

merhaba kızlar bende katılayım aranıza bende bu ay aşılama düşünüyorm çünkü bir 2 yıldır evliyim bir buçuk yıldır defalarca klomen denedik femara, gonal f iğne hiç birinden sonuç alamadım pko var bende de eşimde de hareketlilikte biraz sıkıntı var sizce aşılama deneyeyim mi yoksa bir kaç ara verip direk tüp bebek mi yaptırayım
Yaşın kaç canım ona göre düşünebilirsin, aşılamadan sonuç alabilirsin gibi ama bilemiyorki insan , şans biraz da , pko lar aşılamadan sonuç alıyor gibi , yaşın gençse aşılamayla bi şansını deneyebilirsin , benim gibi 35 in üstündeysen ve maddi imkanın varsa aşılamayla zaman kaybetme :) tüp bebeğe git direk. Ben bu yaşımla 2 aşılama denedim zaman kaybı , pişman oldum ama napacan, bende çikolata kisti var tüplerde sıkıntı var benim durum tüp bebeklik :(

Kızlar merhaba bende bu ay 2.aşılamaya başladım yarın yum kontrolum var bakalim kaç tane yum oluştu. Doktor klomen ve inofolic verdi. İlk aşılamamda 3 tane iyi olgunlasan 2 tane de kucuk yum vardi ama nasip degilmis tutmadi. Benim yumurtalarim yavas gelisiyor doktor oyle dedi. Esimde de cok hafif haraketinde sorun var. Baska bi sorunumuz yok cok sukur. 1.5 yildir evliyiz hic korunmadik hala bebisimiz olmadi Allah isteyen herkese cok aratmadan nasip eder insallah
Merhaba tulinkrc tulinkrc , ocak ayından hatırlıyorum seni :) ben de ocakta ilk aşılamamı yaptırmıştım , şubatta ikincisini denedim gene olmadı, umarım senin 2. aşılaman sonuç verir. Hoşgeldin bu arada :) ilk sayfada ocak listesine bak bi ismin orada duruyor :) aysefeytum aysefeytum , vardı o napıyor nasıl iyi mi ?

inşallah işe yarar canım rabbim sevindirir sizi dediğin gibi benzer durumdayız sen kaç yıldır istiyorsun
1 yıldır istiyoruz ama 2 aydır tedavi görüyorum. 1 yıl önce adeti düzenlemesi için kullandığım yasmini bıraktım 3 ay sonra düzenim tekrar bozulduğu için doktora gittim ama o da sağolsun pko olduğunu bildiği halde hiçbir şekilde tedavi önermedi 1 yıl deneyin dedi. 5-6 ay sonra ben daha fazla beklemediğim için başka doktora gitmeye başladım. Onunla da tedaviye başladım. Aradaki 5-6 ay boşa gitti yani doktorun umursamazlığından. O süreçte 2 defa falan adet oldum. Öyle bir durumda yumurtlama dönemini tutturmak da nerdeyse imkansız. Yani 1 yıldır istiyoruz ama 2 aydır deniyormuş gibiyiz aslında :)

Aşılama gününü de sayıyor muyuz? Bugün kaçıncı gün mesela nasıl hesapliyorsun.
Aşılamanın ertesi gününden başlıyoruz saymaya , aşılama olduğundan itibaren 24 saat geçince 1 gün bitmiş oluyor o şekilde düşün canım ama 12 gün geçtikten sonra her türlü kan testi yapılabilir, ister 11. Gün yaptır ister 12, ister 13. Çıkar zaten yüksek ihtimalle.

Aşılamanın ertesi gününden başlıyoruz saymaya , aşılama olduğundan itibaren 24 saat geçince 1 gün bitmiş oluyor o şekilde düşün canım ama 12 gün geçtikten sonra her türlü kan testi yapılabilir, ister 11. Gün yaptır ister 12, ister 13. Çıkar zaten yüksek ihtimalle.
13 mart salı aşılama tarihim 23 martta 10 gün olmuş gibi sayıyorum ben. Yani 2. Salı 14. Gün. Diye hesaplıyorum. Neyse bi kaç gün fark etmez.

Back