• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
@Shencys , kız 13. Günündesin ayyy nasıl heyecanlısın kimbilir insan 12. Günden sonra kafayı yemeye başlıyor , sonucu alınca inşallah havalara uçarsın :)
@EylulunAnnesi , 12. Güne geldin :) çocuğu olan sendin dimi kız yanlış hatırlamıyorsam :) inşallah 2. Kez anneliği yaşarsın :)
Ya zaman geçmiyor bende nisanda tüp bebek merkezine gidecem bakalım nasıl ilerleyecek süreç :)

Kızlar merhaba öncelikle hepiniz için hayırlı olsun aşılamalarınız. İnşallah herkes kavuşur bebişlerine. Bende 16 martta aşılama oldum beklemedeyim 2. Aşılamam ilki özelde olmuştu, bu sefer fakültede oldu umarım olumlu sonuçlanır
Bende 16 Mart hakkımızda hayırlısı test günün nezaman ilaç kullaniyomusun

23 mart aşilamam beni de ekler misinzzz :))
Ooo günü aldın mı hadi hayırlısı :) cuma hayırlı gün hadi bakalım :) kendini hiç kasmadan rahat bırak , ozaman hem acı ağrı hissetmiyorsun 2 dk da bitiyor. Ben ilkinde kastım ağrı hissettim ikinicisinde haberim bile olmadı :)

Ooo günü aldın mı hadi hayırlısı :) cuma hayırlı gün hadi bakalım :) kendini hiç kasmadan rahat bırak , ozaman hem acı ağrı hissetmiyorsun 2 dk da bitiyor. Ben ilkinde kastım ağrı hissettim ikinicisinde haberim bile olmadı :)

Aldm cnm şu an 20 lik bi tane 15 ve 16 olarak iki tane toplam guzel gelisen 3 yumurtam varmis doktorum cok iyi dedi hayrlsi artk gerisi rabbime kalmş ol der olur

Aldm cnm şu an 20 lik bi tane 15 ve 16 olarak iki tane toplam guzel gelisen 3 yumurtam varmis doktorum cok iyi dedi hayrlsi artk gerisi rabbime kalmş ol der olur
Ay gerçekten güzel, cumaya kadar o 2 side yetişir , 3 yumurtayla yaptıracaksın maşallah, ben tek yumurta ile yaptırdım , oda olmadı, benim çikolata kisti var, tüplerden birini kapatmış :cry: senin aşılama sebebin neydi canım ?

mor gelincik mor gelincik aynı gün aşılama olmuşuz . Durumun nasıl canım. Var mı hissettiğin bir değişiklik. Inşallah hakkımızda hayırlısı olur. :KK200:
Hayırlı olsun senin de Karnım ağrıyor her an adet olacakmisim gibi başka bir ağrım yok sen nasılsın ayrıca goguslerim sanirim kullandığım jelden olacak hassas baya

Ay gerçekten güzel, cumaya kadar o 2 side yetişir , 3 yumurtayla yaptıracaksın maşallah, ben tek yumurta ile yaptırdım , oda olmadı, benim çikolata kisti var, tüplerden birini kapatmış :cry: senin aşılama sebebin neydi canım ?

bnde kist falan yok sukur cnm esimde varikosel var ameliyat olcak ama doktor deneyelm yine de sayilari iyi dedi

Bende 16 Mart hakkımızda hayırlısı test günün nezaman ilaç kullaniyomusun
Amin inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun beraber bekliyeceğiz öyleyse süper 30 mart test günüm sabah akşam progesta alıyorum alttan canım senin ne zaman test günün ilacın var mı

Amin inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun beraber bekliyeceğiz öyleyse süper 30 mart test günüm sabah akşam progesta alıyorum alttan canım senin ne zaman test günün ilacın var mı
Cnm bana da 30 Mart dediler ama sanmıyorum bekleyebilecegimi :KK49: ben günde üç kere progestan, günde 1 folikasit, günde 1 TSH için levotiron, birde d vitamini ne çok şey içiyoimusim.kac tüm büyüdü cnm benim bir tanecik 20 mm var başka yok.

Cnm bana da 30 Mart dediler ama sanmıyorum bekleyebilecegimi :KK49: ben günde üç kere progestan, günde 1 folikasit, günde 1 TSH için levotiron, birde d vitamini ne çok şey içiyoimusim.kac tüm büyüdü cnm benim bir tanecik 20 mm var başka yok.
Benim de bir tane yumurtam oluştu biraz kafama takıldı 2-3 yumurtası oluşanları görünce bir yandan da doktor tek oluşması en iyisi diyor kafam karıştı :KK64:

bnde levotiron ve folik asit iciyorum folik ne iciyosunuz

Benim de bir tane yumurtam oluştu biraz kafama takıldı 2-3 yumurtası oluşanları görünce bir yandan da doktor tek oluşması en iyisi diyor kafam karıştı :KK64:

doktor bana da en fazla iki yumurta iyi dedi ve ignemin dozunu azaltti ona ragmen kuck iki tanesi ama yine de 3 dedi iste :)

İdrara sıkışık soktular tek yumurtam büyüdü 15 dk da kaldırdılar hepsi kafamı karıştırıyor.

Back