• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum canım, rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah :dua: bu hsg beni korkutuyor önceden bazı sorunlarım vardı ağrı eşiğim de çok düşük, ama söylediğin de doğru. Neyse bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek. cevap verdiğin için teşekkürler canım :)
Canım korkma sakın ben en çok onda stres yapmıştım ama gereksizmis bana doktor bide hsg den önce ağrı kesici iğne yaptı hiçbir şey olmadı.

Masallah sana imrendim valla bende uzulmem ins hemencecik toparlanmakta fayda var cunku psikolojimiz cok onemli
Merak etmeyin ben sizden daha çok şok atlattığım için ben sizi toparlarım :)) ben biraz bağışıklık kazandım olumsuzluğa :) hiçbirşey çözümsüz değil hiçbirşeyin de sonu değil eninde sonunda allah bize amacımıza ulaştıracak gün gelecek ayyy ben 5. Ayımdayım ay ben 8. Ayımdayım bebeğim tekmeliyor diyecez :KK55:

B
Merak etmeyin ben sizden daha çok şok atlattığım için ben sizi toparlarım :)) ben biraz bağışıklık kazandım olumsuzluğa :) hiçbirşey çözümsüz değil hiçbirşeyin de sonu değil eninde sonunda allah bize amacımıza ulaştıracak gün gelecek ayyy ben 5. Ayımdayım ay ben 8. Ayımdayım bebeğim tekmeliyor diyecez :KK55:
Bende inaniorum her asilamada 1 kere agliom hem hemen toparlaniorumm bidahada takmamaya calisorum ama neye uyuzum bilion mu bana diolar ya senin biseyin yok psikolijikk olmuio napimmm nasil dusunmiyimmm anlatamiorummm ya bole uyuz oluorumm dusunme olcak imkansizi istiolar . Normalde belli bi saatte kalkip yapmassin o isi dr soleyince yada yumurtlama gunu yapion nasil dusunmeddn yapim ay sinir oldum:D

B

Bende inaniorum her asilamada 1 kere agliom hem hemen toparlaniorumm bidahada takmamaya calisorum ama neye uyuzum bilion mu bana diolar ya senin biseyin yok psikolijikk olmuio napimmm nasil dusunmiyimmm anlatamiorummm ya bole uyuz oluorumm dusunme olcak imkansizi istiolar . Normalde belli bi saatte kalkip yapmassin o isi dr soleyince yada yumurtlama gunu yapion nasil dusunmeddn yapim ay sinir oldum:KK70:
Valla var ya artık bu şey , rutin doğal kendiliğinden gelişen bişey olmaktan çıktı bizde, doktor ödev verdi hadi yapalım diye yapıyoz :) robot değiliz ki hadi deyince olsun :)))) insan kasılıyor iyice zaten :) sonuç amaç odaklı olunca allahım ne iğrenç bi duygu :) boşver yaşamayan anlamaz anlatma kimseye bize anlat :)

Valla var ya artık bu şey , rutin doğal kendiliğinden gelişen bişey olmaktan çıktı bizde, doktor ödev verdi hadi yapalım diye yapıyoz :) robot değiliz ki hadi deyince olsun :)))) insan kasılıyor iyice zaten :) sonuç amaç odaklı olunca allahım ne iğrenç bi duygu :) boşver yaşamayan anlamaz anlatma kimseye bize anlat :)
Evett gercktn ole :)beyazladim yikanmaktann valla kaliyim esime diorum belli bi sure zamansiz takilalim robot gibiyiz onuda yapamayiz he alistik:D aglanck halimizd guluioz

Sonuç olumsuz ama ben olumsuz değilim canım :) küllerimden doğdum mücadeleye devam 2 dk da ayağa kalktım :)
Ohhh ne güzel ne mutlu sana durmak yok çalışmalara devam valla burda kimseyi tanımıyorum ama hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim nehir napti acaba canan nasıl kelinde durumlar ne dua ile aklimdasiniz hepiniz

Evett gercktn ole :)beyazladim yikanmaktann valla kaliyim esime diorum belli bi sure zamansiz takilalim robot gibiyiz onuda yapamayiz he alistik:KK70: aglanck halimizd guluioz
:) :) alemsin doru diosun bide o işi yaparken çocuğum olcak mi die düşünme diolar zaten benim amacım artık zevk falan değil direk çocuk gorevmis gibi yaklaşıyorum olaya :d

Ohhh ne güzel ne mutlu sana durmak yok çalışmalara devam valla burda kimseyi tanımıyorum ama hepinizi sanki yıllardır tanıyor gibiyim nehir napti acaba canan nasıl kelinde durumlar ne dua ile aklimdasiniz hepiniz
Hepimiz birbirimizi dusunuiruz sanirim:)

3 martta aşilama yaptirmiştim , bugün adet oldum çok erken degil mi sizce? acaba yumurtalar çatlatma ignesinden once mi çatladı ki, olabilir mi oyle birsey, tam 2 hafta once persembe gunu yumurta takibine gitmiştim, o gun gece igne yaptim, cumartesi de aşilama olmuştum, yumurta cumartesi catlamiş olsa bugun adet olmam mantiksiz degil mi
Erken değil canım normal , hatta iyi bişey bile, bir an önce sonucu öğreniyorsun ben 17. Güne kadar süründüm umutlandım aha noldu, geldi gene kırmızı kart. Eninde sonunda amacımıza kavuşacağız hiç dert etme herşeyin çaresi çözümü var, stresten uzak duracaz ve sabredecez bukadar. Vötle diyom da kendim çok mu sakinim hayır :) 4-5 gündür stresin kralını yaşadım migrenim tuttu ama akşam sonucu gördüm testte ohhh kuş gibi oldum, en kötü sonuç bile belirsizlikten iyi gerçekten en azından sonraki aşamayı yolunu belirliyorsun

B

Bende inaniorum her asilamada 1 kere agliom hem hemen toparlaniorumm bidahada takmamaya calisorum ama neye uyuzum bilion mu bana diolar ya senin biseyin yok psikolijikk olmuio napimmm nasil dusunmiyimmm anlatamiorummm ya bole uyuz oluorumm dusunme olcak imkansizi istiolar . Normalde belli bi saatte kalkip yapmassin o isi dr soleyince yada yumurtlama gunu yapion nasil dusunmeddn yapim ay sinir oldum:KK70:
Ay canım aynısı herkese göre benimde stresten olmuyor ama stres yaomamak mümkün değil

Kizlar asilamada ilk gun yumurtaliklarimin sallandigini hissediyodum resmen onun agrisi vardi 2.sari sumuksu akintim oldu agrim yoktu 3.gun esimle iliskide olumcul agrim oldu 4. Gunumde solumda sadece hafif batma gibi minik bir sizi var oturup kalkinca ev islerimi yapmaya basladim sizde yazarmisiniz aceba
Canım benim ilk aşılamada çok ağrım olmuştu , ilk 3 gün kasık ağrım oldu ama öyle ölümcül değildi, 3. Günden sonra bi geçiyordu bi tekrar başlıyordu.
2. Aşılamamda hiç ağrı sızı yaşamadım.

Back