herhangi bir belirtin varmi değişiklik filan.Benim ilk aşılamam canım teşekkur ederim inşallah hayirli olur
bende şuan hiç bisey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herhangi bir belirtin varmi değişiklik filan.Benim ilk aşılamam canım teşekkur ederim inşallah hayirli olur
Hafta sonu hep yattım pazar günü belim ağrimaya basladi ama yattigim için çok anlamadım galiba pazartesi işe gittim ağrı hafiften devam ediyodu salı günü resmen belim tutuldu hareket edemedim rapor aldım yatınca iyimm o ilk ağrılar geçti bide sağ kasigimda batmalar olmuştu tutmus olabilir mi ya kendimi avutuyorum bazen olumlu dusunmektenherhangi bir belirtin varmi değişiklik filan.
bende şuan hiç bisey yok
bel ve kasık ağrısının progesterondan olabileceğini soyluyorlar.cumartesi pazar bendede hafif hafif olmustu.iyi düşünelim iyi olsun umarım tutmuştur asilamalarimizHafta sonu hep yattım pazar günü belim ağrimaya basladi ama yattigim için çok anlamadım galiba pazartesi işe gittim ağrı hafiften devam ediyodu salı günü resmen belim tutuldu hareket edemedim rapor aldım yatınca iyimm o ilk ağrılar geçti bide sağ kasigimda batmalar olmuştu tutmus olabilir mi ya kendimi avutuyorum bazen olumlu dusunmekten
İnşallahbel ve kasık ağrısının progesterondan olabileceğini soyluyorlar.cumartesi pazar bendede hafif hafif olmustu.iyi düşünelim iyi olsun umarım tutmuştur asilamalarimiz
a+b derken hangi degerlrin toplamı bu arkadaşım aydınlatırmısin neye gore a+b diyosunuzBenim eşimin a+b %25 çarşamba adet olucam bakalim
Ayyy heyecan yaptimm bende insallah mutlu haberler verirsin moral olur bizede2 mart, Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
2 mart, Mojo44 , 1. aşılama ( pko, morfoloji)
3 mart, B blabla321 , 1. aşılama ( sebepsiz infertilite)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri hareketlilik düşk.)
10 mart, Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl)
12 mart, M meha123 , 2.aşılama (?)
13 mart, @umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)
16 mart, 8403BHC , (?)
Yeni gelenler hoşgelmiş, birbirimize umut ve uğur getirelim inşallah :) ben az önce kan verdim, 9 da randevum var allahım kalbim dayanmaz orda yığılır kalırım heralde çok zor . İşten geldim , eşimle yemek bile yiyemiyoruz, iştah miştah yok. Adetim başlamadı, tek damla pembe leke geldi dün akşam, sabah da siyah tek damla, devamında gelen giden bişey yok allahım nasıl bi bekleyiştir bu, allahım bu hallerimizi görür inşallah aşılamadan sonra 17. Gündeyim, çatlatmadan sonra 18 gün bitti. Allahım nolur yüzümüze bak allahım.
Hiç yapmadım canım, garanti olsun diye bekledim kalbim sıkışıyor; karnım aç , stresten yemek yiyemiyorum15.gun kan testi yapmadın mi
Adet in bu kadar gecikmedi sanırım daha once ama bence tutmasa adetin başlardı ya bı miniikkk vardirrrr diye umuyorum sonuç ne zaman cikacakHiç yapmadım canım, garanti olsun diye bekledim kalbim sıkışıyor; karnım aç , stresten yemek yiyemiyorum
Canım spermler kalıtesi 4 grupta inceleniyora+b derken hangi degerlrin toplamı bu arkadaşım aydınlatırmısin neye gore a+b diyosunuz
Sakin sakinnnHiç yapmadım canım, garanti olsun diye bekledim kalbim sıkışıyor; karnım aç , stresten yemek yiyemiyorum
Bizim % 20 ya asilama içinde az mı acaba yıkama sonrası sonuclari bize vermediler alınan örneği kulladik diye uffCanım spermler kalıtesi 4 grupta inceleniyor
A: ileri doğru hızlı hareketli
B: ileri doğru yavaş hareketli
C: yerinde titrek
D: hareketsiz
Önemli olan ileri doğru hızlı ve yavaş hareketli % 50 ve üzeri olması gerekıyor
erken çatlamiş da olabilir evet ama zamaninda çatlasa bile illa 14 gün sonra adet olacaksiniz diye bişey yok ki.bence çok anormal değil yani 12 gün sonra adet görmeniz.3 martta aşilama yaptirmiştim , bugün adet oldum çok erken degil mi sizce? acaba yumurtalar çatlatma ignesinden once mi çatladı ki, olabilir mi oyle birsey, tam 2 hafta once persembe gunu yumurta takibine gitmiştim, o gun gece igne yaptim, cumartesi de aşilama olmuştum, yumurta cumartesi catlamiş olsa bugun adet olmam mantiksiz degil mi
ne bileyim hani hep diyorlar ya yumurta catladiktan sonra 14. gun adet olunur diye o yuzden takildi kafama , yani bu da vucut illa hersey dakik olacak degil her zaman aslinda doğru.erken çatlamiş da olabilir evet ama zamaninda çatlasa bile illa 14 gün sonra adet olacaksiniz diye bişey yok ki.bence çok anormal değil yani 12 gün sonra adet görmeniz.
Yok hiç bu kadar gecikmemişti hastanenin sitesinden baktım sonucu negatif ne biçim kaderimiz varmışAdet in bu kadar gecikmedi sanırım daha once ama bence tutmasa adetin başlardı ya bı miniikkk vardirrrr diye umuyorum sonuç ne zaman cikacak