. Hadi yaaa of ofYok hiç bu kadar gecikmemişti hastanenin sitesinden baktım sonucu negatif ne biçim kaderimiz varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Hadi yaaa of ofYok hiç bu kadar gecikmemişti hastanenin sitesinden baktım sonucu negatif ne biçim kaderimiz varmış
Bende de asilama yaptigim gun afif kasik agrisi oluoo sonra yorulunca batio sanki cnm iliskide agri hisetmiorum ilk duydumKizlar asilamada ilk gun yumurtaliklarimin sallandigini hissediyodum resmen onun agrisi vardi 2.sari sumuksu akintim oldu agrim yoktu 3.gun esimle iliskide olumcul agrim oldu 4. Gunumde solumda sadece hafif batma gibi minik bir sizi var oturup kalkinca ev islerimi yapmaya basladim sizde yazarmisiniz aceba
Öncelikle hoşgeldin inşallah en yakın zamanda olur bebeğin hag ye bakılmak zorunda çünkü tüpler açık mi kapalı mi eğer kapalıysa aşılama olmadan tüp bebek yapılıyorMerhaba hanımlar. Bu yola daha yeni girecek biriyim. Bilgi ve tecrübem neredeyse yok gibi. Eşimin ileri hareketli sperm oranı düşük. Ben de birkaç kez doktora gittim ama bir sorun yok. 8 aydır normal şekilde deniyoruz hiç gebelik olmadı. Eşim 3 aydır proxeed kullanıyor ama hareket oranı yükseleceğine düşmüş. Doktoru da size aşılama öneriyorum dedi. İş gereği 3 ay başka bir şehirdeyiz. Burada önerilen doktora gidip görüş alacağız. Hayırlısı bakalım. Ama nette biraz araştırınca hsg falan çekilmeli diye okudum. Bunu yaptırmak şart mı? Hsg çekilmeden aşılama yaptıran var mı?
Benim ill gün çok hafif kaşıklarım ağrıdi 2. 3. Gün hiçbir şekilde ağrım olmadi 4.Gün ilişkiye girdik ağrım olmadi bide 6. Gun kasiklarimda batma oldu bide 2. Gunden beri göğüslerim çok ağrıdi ve şişti yanlışlıkla falan elim değsin kıyamet kopuyordu o derece 10 gün sürdü hassasiyet sonra bugün 10.Günüm sabah uyandigimda gogus agrim gecmis ve sanki adet olacak gibiyim ara ara ağrım oluyor salı günü bakalım test yapicam ama umudum yok pek güzel düşünüyüm güzel olsun diorum ama ne mümkün bide geceleri uyuamıyorum hiç kafamda deki sorular olduğu içinKizlar asilamada ilk gun yumurtaliklarimin sallandigini hissediyodum resmen onun agrisi vardi 2.sari sumuksu akintim oldu agrim yoktu 3.gun esimle iliskide olumcul agrim oldu 4. Gunumde solumda sadece hafif batma gibi minik bir sizi var oturup kalkinca ev islerimi yapmaya basladim sizde yazarmisiniz aceba
Bizim %25 di canım maalesef tutmadı Aşılama ama bu olmicagi anlamına gelmez bı tanesi yeterli aslında bi tutsa :)Bizim % 20 ya asilama içinde az mı acaba yıkama sonrası sonuclari bize vermediler alınan örneği kulladik diye uff
Ayy canim inş güzel haberlerini bekliyoruz sevinelim artık birinee bendende bugün kan geldi leke şeklinde devami gelmedi bidaha bende sabah kan vereceğim ama adet olacak gibi hissediyorum bacaklarim falan cok ağrıyor uyusuyor2 mart, Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
2 mart, @Mojo44 , 1. aşılama ( pko, morfoloji)
3 mart, @elf2018 , 1. aşılama ( sebepsiz infertilite)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama (?)
9 mart, U Umuttt55 , 1. aşılama ( çikolata kisti, ileri hareketlilik düşk.)
10 mart, Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infrtl)
12 mart, M meha123 , 2.aşılama (?)
13 mart, @umut kadar , , , 3.aşılama (hafif pko)
16 mart, @8403BHC , (?)
Yeni gelenler hoşgelmiş, birbirimize umut ve uğur getirelim inşallah :) ben az önce kan verdim, 9 da randevum var allahım kalbim dayanmaz orda yığılır kalırım heralde çok zor . İşten geldim , eşimle yemek bile yiyemiyoruz, iştah miştah yok. Adetim başlamadı, tek damla pembe leke geldi dün akşam, sabah da siyah tek damla, devamında gelen giden bişey yok allahım nasıl bi bekleyiştir bu, allahım bu hallerimizi görür inşallah aşılamadan sonra 17. Gündeyim, çatlatmadan sonra 18 gün bitti. Allahım nolur yüzümüze bak allahım.
Niye gelmedi o zaman daha adetin üzülme dicemde diyemiyorum anliyorumYok hiç bu kadar gecikmemişti hastanenin sitesinden baktım sonucu negatif ne biçim kaderimiz varmış
Benmde adet olmadan once senin gibi belirtilerim oluyo ins olmazsin canmAyy canim inş güzel haberlerini bekliyoruz sevinelim artık birinee bendende bugün kan geldi leke şeklinde devami gelmedi bidaha bende sabah kan vereceğim ama adet olacak gibi hissediyorum bacaklarim falan cok ağrıyor uyusuyor
Hoşbuldum canım, rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah bu hsg beni korkutuyor önceden bazı sorunlarım vardı ağrı eşiğim de çok düşük, ama söylediğin de doğru. Neyse bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek. cevap verdiğin için teşekkürler canım :)Öncelikle hoşgeldin inşallah en yakın zamanda olur bebeğin hag ye bakılmak zorunda çünkü tüpler açık mi kapalı mi eğer kapalıysa aşılama olmadan tüp bebek yapılıyor
İnş canım en büyük adet belirtim bacak ağrısı ve uyusmasi olunca umitlenemiyorumBenmde adet olmadan once senin gibi belirtilerim oluyo ins olmazsin canm
Insallah bebislerimiz olur sabir ve dua ileBenim ill gün çok hafif kaşıklarım ağrıdi 2. 3. Gün hiçbir şekilde ağrım olmadi 4.Gün ilişkiye girdik ağrım olmadi bide 6. Gun kasiklarimda batma oldu bide 2. Gunden beri göğüslerim çok ağrıdi ve şişti yanlışlıkla falan elim değsin kıyamet kopuyordu o derece 10 gün sürdü hassasiyet sonra bugün 10.Günüm sabah uyandigimda gogus agrim gecmis ve sanki adet olacak gibiyim ara ara ağrım oluyor salı günü bakalım test yapicam ama umudum yok pek güzel düşünüyüm güzel olsun diorum ama ne mümkün bide geceleri uyuamıyorum hiç kafamda deki sorular olduğu için
Hosgeldinn canm ins bu sureci hizlica atlatirsin hayirlisi olsun bence vakit kaybetmeden hsg ni cektirip sonrasi tedavine bakmalisin sorman gereken herseyi bana ve arkadaslarimiza sorabilirsinHoşbuldum canım, rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah bu hsg beni korkutuyor önceden bazı sorunlarım vardı ağrı eşiğim de çok düşük, ama söylediğin de doğru. Neyse bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek. cevap verdiğin için teşekkürler canım :)
Ne demek canım hsg den bende korkuyordum anestezisiz oldu korktuğum kadar değilmiş kendini kasmadigin sürece inşallah çok canın yanmaz tabi kişiden kişiyede değişirHoşbuldum canım, rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah bu hsg beni korkutuyor önceden bazı sorunlarım vardı ağrı eşiğim de çok düşük, ama söylediğin de doğru. Neyse bakalım doktor nasıl bir yol izleyecek. cevap verdiğin için teşekkürler canım :)
Hepsini anlatacağım kızlarNehira-27 canım doktorla görüştün mu nasıl yol izliceksiniz
Nolduuu olumsuz demedin mi ben mi yanlis okudum gusell haber vercn sanirimm hadi ya beklirouzHepsini anlatacağım kızlar
Sonuç olumsuz ama ben olumsuz değilim canım :) küllerimden doğdum mücadeleye devam 2 dk da ayağa kalktım :)Nolduuu olumsuz demedin mi ben mi yanlis okudum gusell haber vercn sanirimm hadi ya beklirouz