• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Aşılamaya sıkışık gireniniz oldumu beni acemi hemşire sıkışık gel dedi işlem zor oldu, 15dk yatıp hemen wcye gittim çok moralim bozuldu :-(
Dökülmüş müdür sposlar

Aşılamaya sıkışık gireniniz oldumu beni acemi hemşire sıkışık gel dedi işlem zor oldu, 15dk yatıp hemen wcye gittim çok moralim bozuldu :-(
Dökülmüş müdür sposlar
Canım biz aynı yerde aynı doktorda aşılama olduk kapıda bekleyen kadınlar bana sıkışık ol dedi hemşirelere sordum hemde kimi gördüysem gerek yok dedi bende normal gittim hatta işlemden önce son kes bi daha girmiştim wc ye

Dökülmüş müdür sposlar
Ben ilk asilamada hic bilmiordum biraz sikisiklik olmasi gerekio solemediler sonra ultrosonda zor gorduler karnimi mahfettiler ikincide az skisik grdim ucuncude hic gerk yok dedi devlet bakmadi zaten direk iceri birakti bende anlamadm uzulme olcagi varsa olur cnm

Canım biz aynı yerde aynı doktorda aşılama olduk kapıda bekleyen kadınlar bana sıkışık ol dedi hemşirelere sordum hemde kimi gördüysem gerek yok dedi bende normal gittim hatta işlemden önce son kes bi daha girmiştim wc ye
Cnm hemşirenin biri biliyor ama biri yeniymis ve doktordan uyarı aldı niye sıkışık gel dedin diye :kızgın:olan bana oldu

Senin aşılama nerde yapıldı muayene odasında mi içerde tüp bebek kısmındaki odada mi

Kizlar birde ne dicem bİz eşim için üroloji doktoruna gittim bu ileri hareketlilik tedavisi için neofortil diye bı ilaç verdi bide her sabah bir yemek kaşığı bal ila bir çay kaşığı poleni yemesini onerdi bir ay sonra gittik ilk sonucu 60 milyon olan spermi 73 milyon a çıkmış ama hareketlilik istedigim aeviyeye gelmedi dedi, neyse bende doktora sordum ki benim doktorum aşılama onerdi, oda bu değerlerle aşılama tutar git yaptır dedi... Öyle karar verdik inşallah tutmustur

Merhaba bugun asilama oldum idrarimi eve gelince yaptim ama doktor 5 dkka yatirdi evdeyken iki 3 kez wc ye gittim siz nasil hamile kaldnz

Merhaba kusura bakmayin siteye coktandir girmiyorum yeni gördum mesajinizi.
Ben aşilama ile hamile kaldim, idrara sikişik bir şekilde gitmistim 15 dakka yattim sonra wcye gittim.

Back