Hiç anlamam ki ben hormon iğneleriyle alakalı sanırım benimkilerde yükselmişti. bir teslik olsaydı doktor devam etmezdi tedaviyeKızlar yarın test yapcam diyenler vardı ses çıkmadıaşılamamı henüz yaptırmamış olsamda merakla sizi bekliyorum.
aşılama yapılmadan yumurta takip yaparken estradiol hormonuna sık sık bakılan oldu mu?
benim doktor sürekli baktırıyor ilk 50-125-228
lh homonuda 8-8-18,40 olmuş bunlar iyi bişey mi kötü mü ben bilmiyorum :)
benim doktorum yumurta takibine her gittigimde yapti, hersey normal dedi , kac oldugunu bilmiyorum ben , bilgisayarindan baktigi için. 3 martta asilama yaptirdim, yarin yine lh, ostrojen ve progestan testi istedi, cogu kimseden istememiş doktor ben de anlamadimKızlar yarın test yapcam diyenler vardı ses çıkmadıaşılamamı henüz yaptırmamış olsamda merakla sizi bekliyorum.
aşılama yapılmadan yumurta takip yaparken estradiol hormonuna sık sık bakılan oldu mu?
kan testi mi yaptirdin yoksa idrar mi? idrar için erken olabilir sanki dahaKızlar negatif maalesef
Yok canım kan testikan testi mi yaptirdin yoksa idrar mi? idrar için erken olabilir sanki dahaMojo44
hayirlisi olsun, belki onun için de erkendir ama , 2-3 gun sonra tekrarlarsin yine.Yok canım kan testi
Merhaba bugun asilama oldum idrarimi eve gelince yaptim ama doktor 5 dkka yatirdi evdeyken iki 3 kez wc ye gittim siz nasil hamile kaldnzMerhaba canim yavas hareketli ve ileri hareketli toplami %40 olmasi gerek.
Sirf ileri hareket %5 oldugu icin tutmayacak diye bisey yok.
Benim eşiminde ileri hizi %5 yavas hareketli % 40 ve doktor normal yollan olur dedi.
Biz zaman kaybetmeden 1 aşilamamizi yaptirdik ve tuttu.
Spermler yikandiktan sonra ileri hizli yüzde %70 oldu.
Yani eger tek sorun eşinizdeki hiz problemiyse bence aşilama yapin.
Aynen canım öyle yapacam.insallah sizlerin sonuçları olumlu olurMojo44 Canım sağlık olsun ama adet olmazsan mutlaka baktır tekrar testi erken yaptın
Evet cnm demin yanlis okumusum banada yapmislardi ozelde yaptigimda ilk asilamamda yumurta takibindd 2 gunde 1 3 kez kan baktilar 2.asilamada 1 kere baktilar bunu devlette yaptim hic bakmadilar:tedbir amacli bakiolar ikincisinde hormonum yukseldi ilac vermislerdiKızlar yarın test yapcam diyenler vardı ses çıkmadıaşılamamı henüz yaptırmamış olsamda merakla sizi bekliyorum.
Hayirlisi olsun canm uzulme dicem ama bunlari yasayan olarak biliorum ne hisettiginiYok canım kan testi
Üzülmemek elde değil evet canım ne yapalım kaderimize razıyız Allah büyükHayirlisi olsun canm uzulme dicem ama bunlari yasayan olarak biliorum ne hisettigini
Hayırlısı olsun canım aynen b3lki erkendir sonuç kaç çıktı bide kaçıncı günün bugünAynen canım öyle yapacam.insallah sizlerin sonuçları olumlu olur
1.64 çıktı canım bugun 10. Gün ben sanmıyorum canım ya olsaydı az da olsa yukar çıkardı 20 lerde falan.biraz ara vericem tedaviye bakalımHayırlısı olsun canım aynen b3lki erkendir sonuç kaç çıktı bide kaçıncı günün bugün
Üzülmemek mümkün mü allah sabır ve güç versin bize, moral motivasyonum yerlerdeÜzülmemek elde değil evet canım ne yapalım kaderimize razıyız Allah büyük
Evet allah size de kolaylık versin hem çalışıp hem tedavi olmak çok zor inşallah birdahaki iznini doğum izni yapmak için alırsın canımÜzülmemek mümkün mü allah sabır ve güç versin biz, moral motivasyonum yerlerdeçalışmıyor olsam dert etmeyecem, işten izin almak bilmem ne stresten hasta olcam yakında
Amin canım nerde o günler, ağlamak istiyorum bazen rahatlamak için, eşim de yıkılıyor ozaman morali bozuluyor, içimde yaşıyorum ne varsaEvet allah size de kolaylık versin hem çalışıp hem tedavi olmak çok zor inşallah birdahaki iznini doğum izni yapmak için alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?