• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım bilmiyom ki dediğim gibi bu sefer hiç ağrım sızım olmamıştı , 10. Gün bi ağrım oldu 1 gün boyunca adet olacakmışım gibi, sonra geçti. Şuan 12 günüm bitti, inşallah o ağrı tekrar gelmez adet de olmam inşallah allahım
İnşallah canım inşallah ya. Hayirli habrrler vermek ümidiyle inşallah.

MART
2 mart, Canannnh Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
2 mart, Mojo44 Mojo44 ,
3 mart, B blabla321 ,
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, She- She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, ikiminikprenses ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
10 mart, Mstfsevda Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infertilite)
mart, 8403BHC 8403BHC , (?)

Mart ayımız da gittikçe kalabalıklaşıyor :) pozitifler sizinle olsun amin :)

merhaba arkadaşlar, ben de 3 martta aşilama yaptirdim , 1 tane çocugum var cok şukur, doktorum pazartesi gunu cagirdi hormonlarina bakicaz bi dedi, gitmeme gerek var mi acaba? sizler gittiniz mi asilamadan 10 gun sonra falan hiç?
Hayırlı olsun aşılaman canım , keşke benim doktor da çağırsa öyle :) benimki aşılamayı yapıyor 15 gün sonra test yapcaz gel diyor , bence git canım bakacağı bişey vardır mutlaka. İlk aşılamanız mı ?

Kızlar ben de bu ayın 2.de aşılama yaptırdım.7 gün ara ara ağrım ve şişkinlik oldu ama iki gündür hafif şişkinlik dışında hiç birşey yok göğüslerimin ağrısı da geçti tutmadı mı ki sizde böyle olan var mı
Yok canım o belirtilere göre yorum yapma, ilk aşılaman mı? Çatlatma iğnesi, aşılamadan sonra ilaç jel bişey verdiyse onların etkisiyle bu belirtiler yaşanıyor yan etki olarak, onları tutup tutmamasına bağlama. Aşılamadan sonra kullan diye bişey verdi mi?

Yok canım o belirtilere göre yorum yapma, ilk aşılaman mı? Çatlatma iğnesi, aşılamadan sonra ilaç jel bişey verdiyse onların etkisiyle bu belirtiler yaşanıyor yan etki olarak, onları tutup tutmamasına bağlama. Aşılamadan sonra kullan diye bişey verdi mi?
Evet canım ilk aşılamam progestan fitil verdi sadece.oyle mi dersin canım inşallah ya yarım bir kan testi vermek istiyorum bakalım ne çıkacak

Evet canım ilk aşılamam progestan fitil verdi sadece.oyle mi dersin canım inşallah ya yarım bir kan testi vermek istiyorum bakalım ne çıkacak
10 günde çıkar heralde kanda, olmadı 2 gün sonra tekrarlarsın yada 1-2 gün daha bekleyebilirsin garanti olsun diye.inşallah pozitif haber verirsin. O etkiler progestandandır. Aşılama sebebiniz neydi canım? Çikolata kisti var bende de o yüzden kisti olup hamile kalan birini görmeye ihtiyacım var :)

10 günde çıkar heralde kanda, olmadı 2 gün sonra tekrarlarsın yada 1-2 gün daha bekleyebilirsin garanti olsun diye.inşallah pozitif haber verirsin. O etkiler progestandandır. Aşılama sebebiniz neydi canım? Çikolata kisti var bende de o yüzden kisti olup hamile kalan birini görmeye ihtiyacım var :)
Canım bizim iki tarafta da problem var maalesef.1 sene boyunca eşimde problem yok zannediyordum ama hastane ve doktor değiştirince eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu anladık %1 çıktı :KK43: bende de polikistik över var. Morfoloji sorunu olanlar genelde tüp bebekte cavap alıyorlar o yüzden aşılamadan umudum pek yok açıkçası canım ınşallah sen sonuç alırsın :dua:

Hayırlı olsun aşılaman canım , keşke benim doktor da çağırsa öyle :) benimki aşılamayı yapıyor 15 gün sonra test yapcaz gel diyor , bence git canım bakacağı bişey vardır mutlaka. İlk aşılamanız mı ?

evet ilk aşilama, 4 ay klomen kullanmiştim, onlardan bir sonuç alamadik, bu ay gonalf ile aşilama yaptik, bir sebep de yok cok şkur ama vakti saati var diye duşunuyorum artik . hepimiz icin hayirlisi olsun insallah.

İy

Iyiyim canım bel ağrım dışında pek bir şeyim yok sonuç belli olsa artık :)
Bende bel ağrısı falan hiç birşey yok canım aslında alacağım sonucu biliyorum ama yarın test yapacam aklımdaki soru işareti kalksın diye

Bende bel ağrısı falan hiç birşey yok canım aslında alacağım sonucu biliyorum ama yarın test yapacam aklımdaki soru işareti kalksın diye
Bel ağrım yok diye kötüyü düşünme benimki de bir belirti değil zaten inş ikinci çizgiyi görürsün gormezsende miralini bozma daha erken haber ver mutlaka :)

Back