Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Ins olmazsin cnm ne zamn test yapcaksin

Herkesin değisik oluyor kizlar asilama aralarinda bile farklilik yasadim ilk asilamamda son gunler okdr kasik agrisi cektim agiliyordum ikinciside hicbisi hissetmedim ikiside degisiklti. O yuzden olumsuzlugu yeltenmemek lazm kiyas yapmamakta fayda var :)ben inaniyorum ki elbet olucak burda birsuru insanin ayni bizler gibi olup hamile kalabildiklerini gorduk birbrimize destek olmaliyiz cunku BIZI BIZDEN BASKA KIMSE ANLAMIYO

Sabırla bekleyeceğim doktorun gel dediği tarihi kızlar merak edeiyorum ama dayanacagim inş belkide olumsuzu görmeye cesaretim yok
Aynı benim kafadasın :) ilk aşılamada 13. Gün idrar testi yaptım negatifi gördüm bu sefer yapmayacam dedim , doktorun gel dediği günü bekliyorum , çarşambayı. İnşallah o güne kadar adet olmam, negatif görmeye dayanamayacam gibi geliyor

Ins
Yapmayacam canım negatifi görmek istemiyom adet olursam daha az şok olurum ama test yapıp beklemek kalbim dayanmıyor çarşambaya çağırdı doktor. Kalbim sıkışıyor
Insanda korku kaliyor bende korkuyorum bide bu ucuncu bakalim ins gusel haberlerle

En son benimkini ogrencez o zamana kadr gusel olumlu haber aliriz insallah.2 tane ozelde yaptim 3 yu sigortada ikisi arasinda baya farklilik yasadim merakla bekloyorum:)

En son benimkini ogrencez o zamana kadr gusel olumlu haber aliriz insallah.2 tane ozelde yaptim 3 yu sigortada ikisi arasinda baya farklilik yasadim merakla bekloyorum:)
Şubatta yaptıran arkadaşlardan da en son ben vardım :) 27 şubat :) allahım tedaviye devam ettirmeye ihtiyaç duydurmasın hepimizin bu son olsun artık, hayırlı sonuçlar alalım inşallah yüzümüzü güldür allahım

Aminnnnnn her surecte yoruluoorum ve yipraniorum bide bulamioruz nicin olmuyor koca karilar ustumde baya calistilaronlar bile tutmadi kitap yazcam o dereceyim

Arkadaşlar bişey sorabilir miyim ?
1. aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. 15 gün boyunca kasık ağrısı , bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs şeyler yaşadım, estrofem ve crinone jel kullanıyordum onların da etkisi çoktu büyük ihtimal.
2.aşılamamı 27 şubatta yaptırdım, bu sefer sadece crinone jel verdi, estrofeme gerek yok dedi. ne ağrım oldu ne sızı. 10.gün adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu 1 gün sürdü. Geçti, şuan 13. Günüme girdim, hala ağrım sızım yok. O 10.gün olan ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübesi olanlar fikir verebilirmi. Çarşamba ya doktor çağırdı. Kendim test yapmak istemiyom. Negatif görnek istemiyom acaba ilk aşılamada ağrı sızı olmasının sebebi estrofem miydi, bu sefer ağrı olmamasını neyeyormalıyım ?

Bana iki asilamada da progestan adli fitil verdiler ozelde bu sefer devlet hastanesi hicbisey kullanmana gerek yok dedi bence ilaclarda yapio olabilir ins ole bi belirtidir

Bana iki asilamada da progestan adli fitil verdiler ozelde bu sefer devlet hastanesi hicbisey kullanmana gerek yok dedi bence ilaclarda yapio olabilir ins ole bi belirtidir
Sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa ağlayacam ama mutluluktan ağlatsın allah inşallah

Sabah iş var ben yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler, yarın akşam 1 günümüz daha geçmiş olacak

Bnmde senin gibi ilkmasilamamda agrim cok okmustu anlatiklarin gibi 2 .adilamamda agri cekmiyorm bnde bide 2 gun atesim cok yuksekti acaba yumurtalami oldu ve evmde misafim oldugu icin biz birlikte olamadik acaba bosunami gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…