Ins olmazsin cnm ne zamn test yapcaksinCanım bilmiyom ki dediğim gibi bu sefer hiç ağrım sızım olmamıştı , 10. Gün bi ağrım oldu 1 gün boyunca adet olacakmışım gibi, sonra geçti. Şuan 12 günüm bitti, inşallah o ağrı tekrar gelmez adet de olmam inşallah allahım
Aynı benim kafadasın :) ilk aşılamada 13. Gün idrar testi yaptım negatifi gördümSabırla bekleyeceğim doktorun gel dediği tarihi kızlar merak edeiyorum ama dayanacagim inş belkide olumsuzu görmeye cesaretim yok
Aynen 12 günden sonrası daha sağlıklıkızlar benim dr en erken asilamadan 12 gun sonra kanda belli olur dedi ona gore erken yaptirmayin testleri
Yapmayacam canımIns olmazsin cnm ne zamn test yapcaksin
InsAynı benim kafadadın :) ilk aşılamada 13. Gün idrar testi yaptım negatifi gördümbu sefer yapmayacam dedim , doktorun gel dediği günü bekliyorum , çarşambayı. İnşallah o güne kadar adet olmam, negatif görmeye dayanamayacam gibi geliyor
Insanda korku kaliyor bende korkuyorum bide bu ucuncu bakalim ins gusel haberlerleYapmayacam canımnegatifi görmek istemiyom adet olursam daha az şok olurum ama test yapıp beklemek kalbim dayanmıyor çarşambaya çağırdı doktor. Kalbim sıkışıyor
Ay canım çok az kalmış ben cuma ya kadar bekleyeceğim dahaYapmayacam canımnegatifi görmek istemiyom adet olursam daha az şok olurum ama test yapıp beklemek kalbim dayanmıyor çarşambaya çağırdı doktor. Kalbim sıkışıyor
Şubatta yaptıran arkadaşlardan da en son ben vardım :) 27 şubat :) allahım tedaviye devam ettirmeye ihtiyaç duydurmasınEn son benimkini ogrencez o zamana kadr gusel olumlu haber aliriz insallah.2 tane ozelde yaptim 3 yu sigortada ikisi arasinda baya farklilik yasadim merakla bekloyorum:)
Aminnnnnn her surecte yoruluoorum ve yipraniorum bide bulamioruz nicin olmuyor koca karilar ustumde baya calistilaronlar bile tutmadi kitap yazcam o dereceyimŞubatta yaptıran arkadaşlardan da en son ben vardım :) 27 şubat :) allahım tedaviye devam ettirmeye ihtiyaç duydurmasınhepimizin bu son olsun artık, hayırlı sonuçlar alalım inşallah yüzümüzü güldür allahım
Psikolojik olarak insanı okadar yoruyorki yaşamayan anlamazAminnnnnn her surecte yoruluoorum ve yipraniorum bide bulamioruz nicin olmuyor koca karilar ustumde baya calistilaronlar bile tutmadi kitap yazcam o dereceyim
Bana iki asilamada da progestan adli fitil verdiler ozelde bu sefer devlet hastanesi hicbisey kullanmana gerek yok dedi bence ilaclarda yapio olabilir ins ole bi belirtidirArkadaşlar bişey sorabilir miyim ?
1. aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. 15 gün boyunca kasık ağrısı , bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs şeyler yaşadım, estrofem ve crinone jel kullanıyordum onların da etkisi çoktu büyük ihtimal.
2.aşılamamı 27 şubatta yaptırdım, bu sefer sadece crinone jel verdi, estrofeme gerek yok dedi. ne ağrım oldu ne sızı. 10.gün adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu 1 gün sürdü. Geçti, şuan 13. Günüme girdim, hala ağrım sızım yok. O 10.gün olan ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübesi olanlar fikir verebilirmi. Çarşamba ya doktor çağırdı. Kendim test yapmak istemiyom. Negatif görnek istemiyomacaba ilk aşılamada ağrı sızı olmasının sebebi estrofem miydi, bu sefer ağrı olmamasını neyeyormalıyım ?
Sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa ağlayacamBana iki asilamada da progestan adli fitil verdiler ozelde bu sefer devlet hastanesi hicbisey kullanmana gerek yok dedi bence ilaclarda yapio olabilir ins ole bi belirtidir
Amin insallah iyi geceler kolay gelsinSabah iş var ben yatıyorum arkadaşlar, iyi geceler, yarın akşam 1 günümüz daha geçmiş olacak
Bnmde senin gibi ilkmasilamamda agrim cok okmustu anlatiklarin gibi 2 .adilamamda agri cekmiyorm bnde bide 2 gun atesim cok yuksekti acaba yumurtalami oldu ve evmde misafim oldugu icin biz birlikte olamadik acaba bosunami gittiArkadaşlar bişey sorabilir miyim ?
1. aşılamamı 6 ocakta yaptırdım, 13. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı, 15. Gün adet oldum. 15 gün boyunca kasık ağrısı , bel ağrısı, göğüs şişkinliği vs şeyler yaşadım, estrofem ve crinone jel kullanıyordum onların da etkisi çoktu büyük ihtimal.
2.aşılamamı 27 şubatta yaptırdım, bu sefer sadece crinone jel verdi, estrofeme gerek yok dedi. ne ağrım oldu ne sızı. 10.gün adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu 1 gün sürdü. Geçti, şuan 13. Günüme girdim, hala ağrım sızım yok. O 10.gün olan ağrı yerleşme ağrısı olabilir mi tecrübesi olanlar fikir verebilirmi. Çarşamba ya doktor çağırdı. Kendim test yapmak istemiyom. Negatif görnek istemiyomacaba ilk aşılamada ağrı sızı olmasının sebebi estrofem miydi, bu sefer ağrı olmamasını neyeyormalıyım ?
Tamam canım :) ınşallahBel ağrım yok diye kötüyü düşünme benimki de bir belirti değil zaten inş ikinci çizgiyi görürsün gormezsende miralini bozma daha erken haber ver mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?