• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Benim bu kafar stres yapmamın sebebi işyerinden izin almaktan bıkmak, keşke ev hanımı olaydım , ozaman sallana sallana sonuna kadar denersin uğraşırsın sadece sperm verileceğinde eşim izin alırdı ama herşey kadının üstünde dönüyor, kaç kere izin alayım ben kaç kere. Bi de tüp bebeğe kalırsak hadi yallah başka şehre git gel git gel, bunları düşündükçe migrenim tutuyor, hala başım eşarpla sarılı akşamdan beri ilaç da içemiyorum, parol içtim o da hiç fayda etmedi :KK43:
Tabi haklisin calisinca cok zor nerde oturuiosunuz

Benim bu kafar stres yapmamın sebebi işyerinden izin almaktan bıkmak, keşke ev hanımı olaydım , ozaman sallana sallana sonuna kadar denersin uğraşırsın sadece sperm verileceğinde eşim izin alırdı ama herşey kadının üstünde dönüyor, kaç kere izin alayım ben kaç kere. Bi de tüp bebeğe kalırsak hadi yallah başka şehre git gel git gel, bunları düşündükçe migrenim tutuyor, hala başım eşarpla sarılı akşamdan beri ilaç da içemiyorum, parol içtim o da hiç fayda etmedi :KK43:
canım ne is yapıosun çokmu sıkıntı çıkarıyorlar hangi sehirdesin

Yumurtalar kac mm di kızlar iğneyi bıraktığınizda benim 16.5 mm iki gün daha kullanicam 100 ml kullancam dozunu arttirdi.cumaya aşılama planlıyor hepimizin hakkında en hayırlısı ins.
Canım benim 15 ml di 2 gün daha vurdum 20 ml oldu sonra çatlatma iğnesi

canım ne is yapıosun çokmu sıkıntı çıkarıyorlar hangi sehirdesin
Muğlanın bi ilçesindeyim, şu an 2. Aşılamamın sonucunu bekliyorum, aşılama öncesi yumurta kontrollerinde izin alıyorsun , aşılama günü ve arkasından 2-3 gün istirahat izni alıyorsun , tüp bebeğe kalırsak en az 2 hafta izin almak lazım , bu kadar sık izin alınca hem müdürün yüzü buruşuyor, hem insanların dikkatini çekiyor, gerim gerim geriliyorum

Günaydın arkadaşlar.ben kaç aydır özele gidiyorum çatlatma iğnesi oldum iki kere ikiside olumsuz.özelde çare bulamadım devlette aşılama yapılıyormu.benim 3cm çikolata kistim varda.bilgilendirirseniz sevinirim.bide arkadaşlar sanırım çoğu doktor aynı şeyi uygluyor.hap folbiol yumurta geliştirici çatlatma iğnesi ve ilişki önerisi.aranızda farklı bir sistem yada ilaç uygulanan oldumu?

Günaydın arkadaşlar.ben kaç aydır özele gidiyorum çatlatma iğnesi oldum iki kere ikiside olumsuz.özelde çare bulamadım devlette aşılama yapılıyormu.benim 3cm çikolata kistim varda.bilgilendirirseniz sevinirim.bide arkadaşlar sanırım çoğu doktor aynı şeyi uygluyor.hap folbiol yumurta geliştirici çatlatma iğnesi ve ilişki önerisi.aranızda farklı bir sistem yada ilaç uygulanan oldumu?
Hangi sehirdesin cnm

Merhaba arkadaşlar, hepinizin hakkında hayırlısı olsun, rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize, biraz tevekküle ihtiyacımız var ve duaya, zamanı geldiğinde gülecek inşallah herkesin yüzü, Nehira-27 Nehira-27 canım bu ay 2 gün geciktim hiç gecikmem normalde ama malesef geldi yine kırmızı kart, napalım mevlamın takdiri diyoruz ve dua etmeye devam ediyoruz :dua:

Bu arada benim sebepsiz infertilite bu asilamami hic dusunmezken hormon tahlili icin gttigimde karsima cikan bi dr sayesinde yaptim yoksa ozelde yapmistim 2 taneyi bana diger asilamalarim gibi sadece femera verdi bende takviye icebilcegim bisey varmi dedim dhea biestron adli bi ilac daha verdi kimine etkisi buyuk oluiormus kimine olmuyormus ictim 1 ay bakalim degisik olarak bi bunu denemis oldum sanirim yumurta kalitesini artirrio

Sağol gülüm yinede allah razı olsun.devlet aşılama yapıyor demi.şart falan varmı.bizde sorun yok sadece benim çikolata kistim var
Sanirim yok ben bi polikilikte hormon testi yaparken denk geldim dr a daha yeni infertilite bolumu acilmisti beni cagrdi dosyalarimla olece hemen 1 aya yaptik normalde baya sira oluo bizim burdaki devletlerde

Sanirim yok ben bi polikilikte hormon testi yaparken denk geldim dr a daha yeni infertilite bolumu acilmisti beni cagrdi dosyalarimla olece hemen 1 aya yaptik normalde baya sira oluo bizim burdaki devletlerde
İnşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım.aşılama için sıramı alınıyor.aman allahım.ben biran önce olsun diye acele ediyordum özele gittim oda çatlatma iğnesinden başka birşey denemiyor.sonrasında aşılamaya geçeceğim demişti.ama devlet yapıyorsa neden boştan yere para vereyim .doğru değilmi arkadaşım ama şart falan isterse malesef özele gidirim..bana sadece femara veriyor.onlarda kaliteli büyütüyor ama sonuç hep negatif

İnşallah güzel sonuç alırsın arkadaşım.aşılama için sıramı alınıyor.aman allahım.ben biran önce olsun diye acele ediyordum özele gittim oda çatlatma iğnesinden başka birşey denemiyor.sonrasında aşılamaya geçeceğim demişti.ama devlet yapıyorsa neden boştan yere para vereyim .doğru değilmi arkadaşım ama şart falan isterse malesef özele gidirim..bana sadece femara veriyor.onlarda kaliteli büyütüyor ama sonuç hep negatif
Devlette şartları sağlamasan bile dışarıya göre çok uygun ama iyi doktoru bulman lazım devlette de

Back