Anladım canım belki bu ara verdiğinde kendiliğinden hamile kalırsın tedavi piskolojik olarak çok yoruyo1.64 çıktı canım bugun 10. Gün ben sanmıyorum canım ya olsaydı az da olsa yukar çıkardı 20 lerde falan.biraz ara vericem tedaviye bakalım
sıkma canını vardir bir hayır diye düşün cnmİnanır mısınız şuan başımı eşarpla sardım yatıyomstresten migrenim tuttu, dün geceden beri başım ağrıyor sonuç olumsuz olursa napcam diye düşünmekten başka bişey düşünemiyom
Hayırlı olsun aşılamanız, ilk aşılamanız mı ?Merhaba bugun asilama oldum idrarimi eve gelince yaptim ama doktor 5 dkka yatirdi evdeyken iki 3 kez wc ye gittim siz nasil hamile kaldnz
Kendime söz geçiremiyomsıkma canını vardir bir hayır diye düşün cnm
1 taneydi benim 19-20 mm civarıydı. Ayrı 2 tane daha vardı 14 mm-14mm ; hayırlı olsun inşallah aşılamız güzel geçerYumurtalar kac mm di kızlar iğneyi bıraktığınizda benim 16.5 mm iki gün daha kullanicam 100 ml kullancam dozunu arttirdi.cumaya aşılama planlıyor hepimizin hakkında en hayırlısı ins.
benim ilk aşilamam ve sebepsiz inf.MART
2 mart,Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
2 mart,Mojo44 ,
3 mart, B blabla321 ,
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart,ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
10 mart,Mstfsevda , 3.aşılama (sebepsiz infertilite)
12 mart, M meha123 ,
mart,8403BHC , (?)
Mart ayımız da gittikçe kalabalıklaşıyor :) pozitifler sizinle olsun amin :)
Mojo44 , B blabla321 , M meha123 , aşılama sebeplerinizi ve kaçıncı aşılama olduğunu yazar mısınız ?
Canim guzel dusun boyle yapma bide hamileysen stresten bisi olur allah korusun okdr takilmamaya calis zor ama smdilik sonucu dusunmemeye calisİnanır mısınız şuan başımı eşarpla sardım yatıyomstresten migrenim tuttu, dün geceden beri başım ağrıyor sonuç olumsuz olursa napcam diye düşünmekten başka bişey düşünemiyom
Çarşamba doktora gitcem, zaman geçiremiyorum gerildimCanim guzel dusun boyle yapma bide hamileysen stresten bisi olur allah korusun okdr takilmamaya calis zor ama smdilik sonucu dusunmemeye calis
Aynen şu an ben eşime hiç birşey belli etmiyorum sırf o üzülmesin diye.zaten kendinden dolayı olmadığını düşünüp çok yıkıldı başta. Erkekler bizim gibi değil çok zayıflar hemen pes ediyorlar.her gün ona dil döküyorum güler yüzle karşılıyorum ilaçlarını içti mi diye arıyorum mesaj atıyorum gün içinde ama olan bana oluyor inan sen de biliyorsun içten içe çok yıpranıyorum Allah'ım diyorum ne olur gör biziAmin canım nerde o günler, ağlamak istiyorum bazen rahatlamak için, eşim de yıkılıyor ozaman morali bozuluyor, içimde yaşıyorum ne varsa
Aynen dayanıklı gibi görünüyorlar da, ben diyorsum nasıl bu kadar gamsız olabiliyorsun ben meraktan çıldırcam demiştim ilk aşılamanın sonucunu beklerken. Evde idrar testi yaptım, ben bakmayacam sen bak dedim, buna bişeyler oldu ben bakamam diye :) sonra bekledik baktık ve sonuç negatiftiAynen şu an ben eşime hiç birşey belli etmiyorum sırf o üzülmesin diye.zaten kendinden dolayı olmadığını düşünüp çok yıkıldı başta. Erkekler bizim gibi değil çok zayıflar hemen pes ediyorlar.her gün ona dil döküyorum güler yüzle karşılıyorum ilaçlarını içti mi diye arıyorum mesaj atıyorum gün içinde ama olan bana oluyor inan sen de biliyorsun içten içe çok yıpranıyorum Allah'ım diyorum ne olur gör bizi
Inşallah canım inşallah..benim eşim ilk bir sene hiç umursamadı ama son 5-6 aydır o da istiyor bir evladımız olsun.cafe işletiyor oraya her gün birsürü pasta siparişi geliyor arkadaşları çocukları için doğum günü pastaları yaptırıyorlar resimli cicili bicili.ben daha önce böyle içerlediğini bilmiyordum geçen gün pat diye benim de çocuğum olsa ona yaş gününde pastalar yapsam sürprizler yapsam dedi. O an sanki kalbime bıçak vurdular ya canım nasıl yandı anltamam.isik kapalıydı uyuyacaktık gülerek o günler de gelecek biz de yapacaz falan dedim ama gözümden nasıl yaşlar akıyordu içim yandı resmenAynen dayanıklı gibi görünüyorlar da, ben diyorsum nasıl bu kadar gamsız olabiliyorsun ben meraktan çıldırcam demiştim ilk aşılamanın sonucunu beklerken. Evde idrar testi yaptım, ben bakmayacam sen bak dedim, buna bişeyler oldu ben bakamam diye :) sonra bekledik baktık ve sonuç negatiftiallahım bu hallerimizi görsün inşallah
Benide aglattin valla ayni seyleri yasioruz ne diim hayrlisiInşallah canım inşallah..benim eşim ilk bir sene hiç umursamadı ama son 5-6 aydır o da istiyor bir evladımız olsun.cafe işletiyor oraya her gün birsürü pasta siparişi geliyor arkadaşları çocukları için doğum günü pastaları yaptırıyorlar resimli cicili bicili.ben daha önce böyle içerlediğini bilmiyordum geçen gün pat diye benim de çocuğum olsa ona yaş gününde pastalar yapsam sürprizler yapsam dedi. O an sanki kalbime bıçak vurdular ya canım nasıl yandı anltamam.isik kapalıydı uyuyacaktık gülerek o günler de gelecek biz de yapacaz falan dedim ama gözümden nasıl yaşlar akıyordu içim yandı resmenuff neyse ya kızlar ben de oturmuş yazıyorum da yazıyorum size moral vermem gereken yerde ne olur kusuruma bakmayın bugun sonucu öğrendim ya duygusalım çok
Yok valla şuan ben de aynı modda olduğum için hiç sorun değil :) artık 2 gündür hiçbişeye konsantre olamaz oldum eşime sardım :) hadi meyve yiyelim hadi şunu yapalım sırf zaman geçsin diye :) bi ara ağladım bi :) ne yapacağımı şaşırdım, çarşamba doktora gidecem allahım gece gündüz dua ediyorum adet olmayayım diyeInşallah canım inşallah..benim eşim ilk bir sene hiç umursamadı ama son 5-6 aydır o da istiyor bir evladımız olsun.cafe işletiyor oraya her gün birsürü pasta siparişi geliyor arkadaşları çocukları için doğum günü pastaları yaptırıyorlar resimli cicili bicili.ben daha önce böyle içerlediğini bilmiyordum geçen gün pat diye benim de çocuğum olsa ona yaş gününde pastalar yapsam sürprizler yapsam dedi. O an sanki kalbime bıçak vurdular ya canım nasıl yandı anltamam.isik kapalıydı uyuyacaktık gülerek o günler de gelecek biz de yapacaz falan dedim ama gözümden nasıl yaşlar akıyordu içim yandı resmenuff neyse ya kızlar ben de oturmuş yazıyorum da yazıyorum size moral vermem gereken yerde ne olur kusuruma bakmayın bugun sonucu öğrendim ya duygusalım çok
Inşallah adet olmazsın ınşallah burda gününü bekleyen herkes hamileyim diye müjde verir benim sizden gelecek güzel haberleri duymaya ihtiyacım var.kendini biraz rahat bırak olmama ihtimalini de normal karşılama fikrini düşün canım çok yıkılma lütfen sonra.guzel sonuç alacaksın ama ben hissediyorumYok valla şuan ben de aynı modda olduğum için hiç sorun değil :) artık 2 gündür hiçbişeye konsantre olamaz oldum eşime sardım :) hadi meyve yiyelim hadi şunu yapalım sırf zaman geçsin diye :) bi ara ağladım bi :) ne yapacağımı şaşırdım, çarşamba doktora gidecem allahım gece gündüz dua ediyorum adet olmayayım diyeolursam kayışları koyverecem heralde
Benim bu kafar stres yapmamın sebebi işyerinden izin almaktan bıkmak, keşke ev hanımı olaydım , ozaman sallana sallana sonuna kadar denersin uğraşırsın sadece sperm verileceğinde eşim izin alırdı ama herşey kadının üstünde dönüyor, kaç kere izin alayım ben kaç kere. Bi de tüp bebeğe kalırsak hadi yallah başka şehre git gel git gel, bunları düşündükçe migrenim tutuyor, hala başım eşarpla sarılı akşamdan beri ilaç da içemiyorum, parol içtim o da hiç fayda etmediElbet olicak kizlar inancimizi kaybetmeyelim lutfen buda olmassa tup bebek var daha tukenmedi yapicaklarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?