İnşallah hepiniz pozitif haberler verirsiniz amİn hepimize. Son günlere yaklaştıkça öyle garip oluyor ki insan acaba 4-5 gün sonra, mutlu mu olcam ağlayıp yıkılcam mı diye düşünmekten zaman geçiremiyorsunMart ayı sırayla güzel haberler alalım kızlar
ayyy çok heycanlı inşallah hastalanmazsın hastalanmayız test yapmadin dimi hiçİnşallah hepiniz pozitif haberler verirsiniz amİn hepimize. Son günlere yaklaştıkça öyle garip oluyor ki insan acaba 4-5 gün sonra, mutlu mu olcam ağlayıp yıkılcam mı diye düşünmekten zaman geçiremiyorsundua edin kızlar perşembeye kadar adet olmayayım amin allahım nolur gör bizi
Ben çalışmıyorum ama belki aşılama günü ve sonraki gün izin alabilirsin doktorum bana günlük yaşantına devam edebilirsin demişti ama işin fiziksel yorgunluksa işin alabilirsin benim fikrim tabiKızlar çalışan aşılama yaptıranlar işlem sonrası izin kullandınız mı yoksa ise devammi ettiniz?ben rapor almak istiyorum 3-5 gun
Yapmadım canım ilkinde yapmıştım negatif görünce yıkıldım , bunda hiç yapasım yok sadece günü bekliyorum olmadıysa diye korkuyom. Adet olmazsam umutlanmak istiyom sadece. İnşallah kan görmeyiz artık aminayyy çok heycanlı inşallah hastalanmazsın hastalanmayız test yapmadin dimi hiç
Ben ilk aşılamamda izin almadım cumartesi öğlen yapılmıştı, cumartesi pazar yattım pazartesi işe dönmüştüm.Kızlar çalışan aşılama yaptıranlar işlem sonrası izin kullandınız mı yoksa ise devammi ettiniz?ben rapor almak istiyorum 3-5 gun
Canım ağır kaldırmadığın sürece bişey olmaz ama gene de çok yüklenme, eğilip kalkacak ağır kaldıracak yada kendini kasacak şeyler yapma, elektrik süpürgesi kullanma, yetişemediğin yere uzanıp bişey almaya çalışma, mesela komik olabilir ama sürgülü kapıyı ittirip çektirmek ben ona bile dikkat ettim :)Kızlar bisey sorcam bugün benin 6. Günüm ve ayakta çok durdum evde atom karınca gibi koşturdum yemek çamaşır ütü bide bi kaç gündür elimi hiçbirşeye sürmedigim için baya bi iş birikmiş şimdiye kadar hiç ağrım yoktu 1 saat önce falan kasıklarıma sanki bisey batıyor sonra geciyo geri batıyo korktum bisey mi oldu acaba die bir de bi sorum daha var doktor aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı cinsel ilişki önerdi ama uyamadık eşimin nöbetleri vardı o da kafama takılıyo
Ins tutar canimMerhaba kizlar bende bugun 3. Asilamami yaptim herkes icin hayrlisi olsun ins tutar guzel haberler gormek moral oluyor
Hayırlı uğurlu olsun aşılama sebebiniz neydi ? İnşallah tutar hepimiz güzel haberler veririzMerhaba kizlar bende bugun 3. Asilamami yaptim herkes icin hayrlisi olsun ins tutar guzel haberler gormek moral oluyor
Amin canm hep beraber pozitifi goruruz27 şubat,Nehira-27 , 2. Aşılama (çikolata kisti, sperm hareketliliği düşüklüğü)
MART
2 mart,Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart,She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart,ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
10 mart,Mstfsevda , 3.aşılama (?)
mart,8403BHC , (?)
Mart ayımız da gittikçe kalabalıklaşıyor :) pozitifler sizinle olsun amin :)
Bizim sebepsiz canm en zoru benim icin yapick hicbiseyim yokHayırlı uğurlu olsun aşılama sebebiniz neydi ? İnşallah tutar hepimiz güzel haberler veririz
Canım bilmiyom ki dediğim gibi bu sefer hiç ağrım sızım olmamıştı , 10. Gün bi ağrım oldu 1 gün boyunca adet olacakmışım gibi, sonra geçti. Şuan 12 günüm bitti, inşallah o ağrı tekrar gelmez adet de olmam inşallah allahımNehira-27 ne durumdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?