• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Mart ayı sırayla güzel haberler alalım kızlar
İnşallah hepiniz pozitif haberler verirsiniz amİn hepimize. Son günlere yaklaştıkça öyle garip oluyor ki insan acaba 4-5 gün sonra, mutlu mu olcam ağlayıp yıkılcam mı diye düşünmekten zaman geçiremiyorsun :KK61: dua edin kızlar perşembeye kadar adet olmayayım amin allahım nolur gör bizi

Kızlar çalışan aşılama yaptıranlar işlem sonrası izin kullandınız mı yoksa ise devammi ettiniz?ben rapor almak istiyorum 3-5 gun

İnşallah hepiniz pozitif haberler verirsiniz amİn hepimize. Son günlere yaklaştıkça öyle garip oluyor ki insan acaba 4-5 gün sonra, mutlu mu olcam ağlayıp yıkılcam mı diye düşünmekten zaman geçiremiyorsun :KK61: dua edin kızlar perşembeye kadar adet olmayayım amin allahım nolur gör bizi
ayyy çok heycanlı inşallah hastalanmazsın hastalanmayız test yapmadin dimi hiç

Kızlar çalışan aşılama yaptıranlar işlem sonrası izin kullandınız mı yoksa ise devammi ettiniz?ben rapor almak istiyorum 3-5 gun
Ben çalışmıyorum ama belki aşılama günü ve sonraki gün izin alabilirsin doktorum bana günlük yaşantına devam edebilirsin demişti ama işin fiziksel yorgunluksa işin alabilirsin benim fikrim tabi

Kızlar bisey sorcam bugün benin 6. Günüm ve ayakta çok durdum evde atom karınca gibi koşturdum yemek çamaşır ütü bide bi kaç gündür elimi hiçbirşeye sürmedigim için baya bi iş birikmiş şimdiye kadar hiç ağrım yoktu 1 saat önce falan kasıklarıma sanki bisey batıyor sonra geciyo geri batıyo korktum bisey mi oldu acaba die bir de bi sorum daha var doktor aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı cinsel ilişki önerdi ama uyamadık eşimin nöbetleri vardı o da kafama takılıyo

ayyy çok heycanlı inşallah hastalanmazsın hastalanmayız test yapmadin dimi hiç
Yapmadım canım ilkinde yapmıştım negatif görünce yıkıldım , bunda hiç yapasım yok sadece günü bekliyorum olmadıysa diye korkuyom. Adet olmazsam umutlanmak istiyom sadece. İnşallah kan görmeyiz artık amin

Ben ilk aşılamamda izin almadım cumartesi öğlen yapılmıştı, cumartesi pazar yattım pazartesi işe dönmüştüm.
Bu sefer haftaiçine denk geldi, salı günü yapıldı. izin aldım salıdan cumaya. Baya yattım ikincisinde gene 2 gün geçince duramadım yerimde ev işi yapmaya başladım da :) en azından evimdeydim :)
Doktorlar şunu diyor; bugün aşılama olduysa o gün ve ertesi gün dinlen, sonra normal yaşantına devam et ama 15 gün ağır kaldırma.

Son düzenleme:
Kızlar bisey sorcam bugün benin 6. Günüm ve ayakta çok durdum evde atom karınca gibi koşturdum yemek çamaşır ütü bide bi kaç gündür elimi hiçbirşeye sürmedigim için baya bi iş birikmiş şimdiye kadar hiç ağrım yoktu 1 saat önce falan kasıklarıma sanki bisey batıyor sonra geciyo geri batıyo korktum bisey mi oldu acaba die bir de bi sorum daha var doktor aşılamadan 2 gün sonra gün aşırı cinsel ilişki önerdi ama uyamadık eşimin nöbetleri vardı o da kafama takılıyo
Canım ağır kaldırmadığın sürece bişey olmaz ama gene de çok yüklenme, eğilip kalkacak ağır kaldıracak yada kendini kasacak şeyler yapma, elektrik süpürgesi kullanma, yetişemediğin yere uzanıp bişey almaya çalışma, mesela komik olabilir ama sürgülü kapıyı ittirip çektirmek ben ona bile dikkat ettim :)
Doktorların dediği aşılama günü ve ertesi gün dinlenin , sonra ağır kaldırmamak koşuluyla normal yaşamınıza dönün.
Ben de bu 2. Aşılamamda izin aldım evde yattım ama 2 günden sonra sıkıldım yatmaktan hafif hafif ev işleri yaptım , ben 12. Günümdeyim, hiç ağrı sızım olmadı ama bugün bende ev işi yaptım , şuan belim ağrıyor sırtım ağrıyor çok çok hafif böyle saniyelik kasığım sancılandı gibi oldu ama uzun sürmedi allahtan. Aslında kendimizi yormaya hiç gerek yok.

27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 , 2. Aşılama (çikolata kisti, sperm hareketliliği düşüklüğü)

MART
2 mart, Canannnh Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, She- She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, ikiminikprenses ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
10 mart, Mstfsevda Mstfsevda , 3.aşılama (?)
mart, 8403BHC 8403BHC , (?)

Mart ayımız da gittikçe kalabalıklaşıyor :) pozitifler sizinle olsun amin :)

merhaba arkadaşlar, ben de 3 martta aşilama yaptirdim , 1 tane çocugum var cok şukur, doktorum pazartesi gunu cagirdi hormonlarina bakicaz bi dedi, gitmeme gerek var mi acaba? sizler gittiniz mi asilamadan 10 gun sonra falan hiç?

27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 , 2. Aşılama (çikolata kisti, sperm hareketliliği düşüklüğü)

MART
2 mart, Canannnh Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, She- She- , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, ikiminikprenses ikiminikprenses , , 1. Aşılama (?)
10 mart, Mstfsevda Mstfsevda , 3.aşılama (?)
mart, 8403BHC 8403BHC , (?)

Mart ayımız da gittikçe kalabalıklaşıyor :) pozitifler sizinle olsun amin :)
Amin canm hep beraber pozitifi goruruz

Kızlar ben de bu ayın 2.de aşılama yaptırdım.7 gün ara ara ağrım ve şişkinlik oldu ama iki gündür hafif şişkinlik dışında hiç birşey yok göğüslerimin ağrısı da geçti tutmadı mı ki sizde böyle olan var mı

Hayirlisi bizim sebepsiz olmiyor en zoru ne ilac kullanabiliorum ne bisey dr lar illa 3 asilama dedikleri icin yaptik bakalim

Back