Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Alırız tabiki :) hoşgeldin :) ilk aşılaman mı olacak ? Bende şubat ayında 450 lik gonal f kullndım 75 ml den ,6 günde bitti. 1 tane 18 mm yumurta vardı 2 tane de 12 mm -12mm, doktor iğneye devam ettirmedi 18 mm olan çatlar diye, 12 mm ler de yetişmez dedi ve tek yumurtayla girdim aşılamaya ihtimal iyice düştü iğnenin kaçıncı günündesin? Yakında yapılır ozaman :)

Haklisin kuzum yorucu bi surec tutmazsa bu sefer mecbur bnde tuo bebek yapocm

teşekkür ederim cnm 450 lik 2 kutu yazdılar bana sana tek mi? pko var bende yumurtalarım çok tembel hiç bana çekmemişler bugün 9. iğnemi yapıcam inş. benimde bir tane dominant var gibi 12 mm diğer 8 tane küçük küçük var ama yetişmezler benimde mi ihtimalim düşük

Doktor diyorki bize lazım olan 1 yumurta, ama ya onun içi boşsa birkaç tane olsa fena mı olur ihtimal artar ama bana iğneyi tek kutu verdi, 75 ml de düşük geldi bana daha çok do olsaydı belki fazla yumurta oluşurdu.
9. Günündesin yani 3 gün daha var dimi. 12 lik büyür ama o küçük olanlar yetişir mi bilmem ki . İğne bittikten sonra da büyümeye devam ediyor onlar, çatlatma iğnesi yapıldıydı etkisini gösterdiydi diyene kadar 5-6 gün daha var büyümeleri için, inşallah onlar da biraz elini çabuk tutar da yetişirler :) bence 1 den fazla yımurta olması daha çok şans demek ama vardır doktorların bir bildiği :)

3 günüm var derken iğnemin bitmesine mi diyorsun ? yok cnm 1. kutu bitince ölçülü kullanmama rağmen 75 ml daha çıktı hemşire şırıngaya çekip vurdu bu kutuyu da o şekilde yaparsak 5 günlük iğnem var daha demektir.
pko hastalarında dozu çok yükseltemiyorlar cnm birden çokça yumurta büyüyüp ohss durumu ortaya çıkıp aşılamanın iptal olma durumu var.hakkımızda hayırlısı rabbim inş nasip eder bize bu ay.nasip etmezse de önümüzdeki ay yine aşılama bir sonraki ay tüp hazırlığı.durmak yok yola devam 30 a merdiven dayayınca birden panikledim mi ne ? sıkı bir tedavi modundayım.

30 a merdiven dayamak yaşlanmak mı :) ben merdiveni dayadım çıktım , 35 e bile vardım dilim varmıyor ama bunu söylemeye :)
Sen iğneyi sabah akşam mı yapıyorsun ? Benim şöyleydi 75 ml x6 = 450 , günlük 75 ml den 6 günde bitti iğne. Senin 2 kutu olunca 12 günde biter diye düşündüm. 9. İğnemi yapcam dedin ya ondan 3 iğne yani 3 gün kaldı sandım. İyi daha 5 günlük varsa daha iyi, 2-3 büyük yumurta olsa ne güzel olur. Tabi çok yumurta olması çoğula sebep olur ama benimki de tek yumurta :) bari 2-3 tane olaydı. İnşallah tüp bebeklere kalmayız canım

8403BHC Hoş geldin inşallah güzel sonuç alırsın bende gonal f 450 lik 75mg 2 kutu bitirdim 1. Kutuyu 6 günlük hesaplayıp bitti die atmıştım ama meğer için de 1 doz daha oluyormuş hamsiye keşke atmasaydın demişti o yüzden 7 günlük oluyo aslında iğneler benimde tek yumurta büyüdü 20ml oldu doktor tek yumurta yeter bize demişti Nehira-27 o yüzden canım kafana takma inşallah tutar

Slmlar aşılama için belli bir yıl geçmesi gerekiyor mu acaba , biz esimle kontrolleri yaptık herhangi bir sorun yok gözüküyor ama 2 yildir da hamile kalamiyorum daha ayrıntı için özel testler varmıdır acaba

Hosbuldum cnm senin ne zaman aşılama yapıldı inş bebislerimiz bu ay nasip olurlar

İnş kalmayız cnm.bir kalem 6 kullanımlık ama içinde 7 kullanımlık var hemşireler şırınga ya çekiyor o yüzden 14 gün yapıyor cnm

He anladım şimdi doz olayını. Bak sen de 2 kutu kullanmışsın bana demekki 2 kutu verse 2 yumurtam falan olurdu neyse artık o tek yumurtalarımız bizim yumurcağımız olur :)

Yaşlarınız kaç canım, herhngi bi sebebi olmadığı halde aşılama yaptıranlar var, 2 yılı yeterli bence,

Hosbuldum cnm senin ne zaman aşılama yapıldı inş bebislerimiz bu ay nasip olurlar
27 şubat, Nehira-27 , 2. aşılama ( çikolata kisti, sperm hareketliliği düşük) (?)
2 mart, Canannnh , 1. Aşılama ( sebepsiz infertl) (?)
5 mart, C Cnshsyn ' 1. aşılama ( çikolata kisti) , (?)
7 mart, P Pelintulin12 , 2. Aşılama , pko (yumurta tembelliği) (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji) (?)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama (?)
mart, 8403BHC , (?)

He anladım şimdi doz olayını. Bak sen de 2 kutu kullanmışsın bana demekki 2 kutu verse 2 yumurtam falan olurdu neyse artık o tek yumurtalarımız bizim yumurcağımız olur :)
İnş cnm inş bakarsın yumurcaklarin olur tek yumurtadan

Menegon igneydi yumurta temeligim var pco lu oldugum icin gec buyuyolarsdi 25 gun surdu tedavim bnm en sonunda 3 yumurta buyute bildik
Bende pkoluyum cnm .3 iyi büyumus.benim daha aşılama bile yapılmadı ama sizlerin sonuçlarını merakla bekliyorum ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…