İnşallah canım inşallah ya. Hayirli habrrler vermek ümidiyle inşallah.Canım bilmiyom ki dediğim gibi bu sefer hiç ağrım sızım olmamıştı , 10. Gün bi ağrım oldu 1 gün boyunca adet olacakmışım gibi, sonra geçti. Şuan 12 günüm bitti, inşallah o ağrı tekrar gelmez adet de olmam inşallah allahım
Slm kizlar bnm hic agrilarim kalmadi 5 gunum tutmamismidir acabaİnşallah canım inşallah ya. Hayirli habrrler vermek ümidiyle inşallah.
Hayırlı olsun aşılaman canım , keşke benim doktor da çağırsa öyle :) benimki aşılamayı yapıyor 15 gün sonra test yapcaz gel diyor , bence git canım bakacağı bişey vardır mutlaka. İlk aşılamanız mı ?merhaba arkadaşlar, ben de 3 martta aşilama yaptirdim , 1 tane çocugum var cok şukur, doktorum pazartesi gunu cagirdi hormonlarina bakicaz bi dedi, gitmeme gerek var mi acaba? sizler gittiniz mi asilamadan 10 gun sonra falan hiç?
Yok canım o belirtilere göre yorum yapma, ilk aşılaman mı? Çatlatma iğnesi, aşılamadan sonra ilaç jel bişey verdiyse onların etkisiyle bu belirtiler yaşanıyor yan etki olarak, onları tutup tutmamasına bağlama. Aşılamadan sonra kullan diye bişey verdi mi?Kızlar ben de bu ayın 2.de aşılama yaptırdım.7 gün ara ara ağrım ve şişkinlik oldu ama iki gündür hafif şişkinlik dışında hiç birşey yok göğüslerimin ağrısı da geçti tutmadı mı ki sizde böyle olan var mı
Yok canım o ağrılara bakma sen bi geçiyor bi geliyor :) tutmadı diye düşünme , o şimdiden belli olmaz.Slm kizlar bnm hic agrilarim kalmadi 5 gunum tutmamismidir acaba
Evet canım ilk aşılamam progestan fitil verdi sadece.oyle mi dersin canım inşallah ya yarım bir kan testi vermek istiyorum bakalım ne çıkacakYok canım o belirtilere göre yorum yapma, ilk aşılaman mı? Çatlatma iğnesi, aşılamadan sonra ilaç jel bişey verdiyse onların etkisiyle bu belirtiler yaşanıyor yan etki olarak, onları tutup tutmamasına bağlama. Aşılamadan sonra kullan diye bişey verdi mi?
Canım merhaba ikimizin aşılama günü aynı ne durumdasın:)Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 Şubat ta ilk aşılamamı oldum :)
10 günde çıkar heralde kanda, olmadı 2 gün sonra tekrarlarsın yada 1-2 gün daha bekleyebilirsin garanti olsun diye.inşallah pozitif haber verirsin. O etkiler progestandandır. Aşılama sebebiniz neydi canım? Çikolata kisti var bende de o yüzden kisti olup hamile kalan birini görmeye ihtiyacım var :)Evet canım ilk aşılamam progestan fitil verdi sadece.oyle mi dersin canım inşallah ya yarım bir kan testi vermek istiyorum bakalım ne çıkacak
Canım merhaba ikimizin aşılama günü aynı ne durumdasın:)
Canım bizim iki tarafta da problem var maalesef.1 sene boyunca eşimde problem yok zannediyordum ama hastane ve doktor değiştirince eşimde morfoloji bozukluğu olduğunu anladık %1 çıktı10 günde çıkar heralde kanda, olmadı 2 gün sonra tekrarlarsın yada 1-2 gün daha bekleyebilirsin garanti olsun diye.inşallah pozitif haber verirsin. O etkiler progestandandır. Aşılama sebebiniz neydi canım? Çikolata kisti var bende de o yüzden kisti olup hamile kalan birini görmeye ihtiyacım var :)
Hayırlı olsun aşılaman canım , keşke benim doktor da çağırsa öyle :) benimki aşılamayı yapıyor 15 gün sonra test yapcaz gel diyor , bence git canım bakacağı bişey vardır mutlaka. İlk aşılamanız mı ?
Iyiyim canım bel ağrım dışında pek bir şeyim yok sonuç belli olsa artık :)Canım merhaba ikimizin aşılama günü aynı ne durumdasın:)
Sabırla bekleyeceğim doktorun gel dediği tarihi kızlar merak edeiyorum ama dayanacagim inş belkide olumsuzu görmeye cesaretim yokCanannnh , sen yapıyon mu yarın test :) mojo44 yapacakmış :)
Bende bel ağrısı falan hiç birşey yok canım aslında alacağım sonucu biliyorum ama yarın test yapacam aklımdaki soru işareti kalksın diyeİy
Iyiyim canım bel ağrım dışında pek bir şeyim yok sonuç belli olsa artık :)
Bel ağrım yok diye kötüyü düşünme benimki de bir belirti değil zaten inş ikinci çizgiyi görürsün gormezsende miralini bozma daha erken haber ver mutlaka :)Bende bel ağrısı falan hiç birşey yok canım aslında alacağım sonucu biliyorum ama yarın test yapacam aklımdaki soru işareti kalksın diye
Benim de aynı ama herkeste farklı yan etkiler veriyorbendede ara ara kasik ağrısı ve bel ağrısı oluyor bu jelden sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?