• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
6 ocakta 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarımı kısaca yazayım belki size yararı olur, çünkü insan sonuç beklerken herşeyi merak ediyor.
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı başladı,
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devam,
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı ile beraber kanamam başladı :kızgın:

27 şubatta 2. Aşılamam yapıldı, ( crinone jel verdi yine) 10 gün geçti , ilk aşılamamdaki yaşadığım hiçbirşeyi yaşamıyorum :) hiçbir değişiklik yok vücudumda, ağrı sızı hiçbirşey, Ama 11. Güne girdim kasık ağrılarım başladı :KK43: umarım adet olmam :KK43:

2 aşılamada da ateş olmadı ben de :KK43:
Bana doktorum asilamadan sonra hic bir ilac vermedi bn sordum ilac vericekmosiniz diye gerk yok hersey normal dedi

Bana doktorum asilamadan sonra hic bir ilac vermedi bn sordum ilac vericekmosiniz diye gerk yok hersey normal dedi
Demekki ihtiyaç yok, ben ilkinde bi ilaç bi de jel vermişti, ikincisinde sadece jel verdi sebebini sordum; dediki rahim kalınlığın iyi bu sefer dedi, hap da verip gereksiz yere hormonal dengeni bozmayayım dedi. Ben onu sormasam acaba sallamadı mı zannederdim :)

Kızlar ocak ayından 3 hamilemiz vardı, şubattan 2 çıktı ama inşallah benim sonuç olursa şubat ta 3 kişi olacak :) ,
27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 :) kendim ben :)

Mart ayından inşallah size bize uğur ve şans bulaşır hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah amin allahım.

2 mart, Canannnh Canannnh ,
5 mart, @Cnshsyn ' ( çikolata kisti) , 1. Aşılama
7 mart, P Pelintulin12 , pko(yumurta tembelliği) 2.aşılama (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama
İnşallah canım hepimizinki olsun hayırlısıyla

Hoşgeldin canım :) aramızda 3 gün var, ben de 27 şubatta yaptırdım :) çarşamba doktora gidecem inşallah adet olmayız, amin allahım. Kaçıncı aşılamanız , aşılama sebebiniz nedir? Benim 2.
Benim de cuma günü belli olacak:)Günler geçmiyor. Daha ilk aşılamam hiçbir sebep yok her şey normal ama olmuyor 2 yıla yakındır.Doktor yaşın genç aşılama deneyelim dedi bakalım kısmet.

Benim de cuma günü belli olacak:)Günler geçmiyor. Daha ilk aşılamam hiçbir sebep yok her şey normal ama olmuyor 2 yıla yakındır.Doktor yaşın genç aşılama deneyelim dedi bakalım kısmet.
İnşallah ilk aşılamanda şıp diye olur :))) ilkinde bende gün geçirememiştim , bu sefer rahatım :)

İnşallah ilk aşılamanda şıp diye olur :))) ilkinde bende gün geçirememiştim , bu sefer rahatım :)
inş canım ama pek ümidim yok sanki aşılamadan sonra hemşire beni kaldırdı hemen uzanmadım hiç bilmiyordum da pek bir şey bakalım kısmet olacak olduktan sonra her türlü olur.

inş canım ama pek ümidim yok sanki aşılamadan sonra hemşire beni kaldırdı hemen uzanmadım hiç bilmiyordum da pek bir şey bakalım kısmet olacak olduktan sonra her türlü olur.
Olacaksa her türlü olur :) olmayacaksa ne kadar dikkat etsen olmuyor. Herşey normalmiş , inşallah şıp diye olur

Nekadar surefir cocuk ostyosunncanm
Benim farklı bi durum oldu. Çocuk düşüncesi 3 aydır var ama bizim hiç kendi deneme fırsatımız kalmadı, 3 ay önce bebek düşünmeye başlayınca doktora gittim, sırf muayene olmak için; doktor çikolata kisitini görünce planlar moraller alt üst oldu. Ben sana yumurta büyütücü hap vereccem sonra çatlatma iğnesi yapacam, arkasından 1 hafta sık ilişki olacak dedi, ben hapı kullanırken eşimden de test istedi, onda da sperm hızı düşüklüğü çıkınca ilişkiyle değil aşılama yapalım dedi , sizin iş yaş, yani biz doktora adımımızı atar atmaz aşılamada bulduk kendimizi. Ben 36 yaşındayım eşim 38. Geç evlendik çocuğa geç kaldık. 2 yıldır evliyiz ama çocuk düşüncesi 3 ay önce olgunlaştı, biraz daha duralım derken derken :(

Benim farklı bi durum oldu. Çocuk düşüncesi 3 aydır var ama bizim hiç kendi deneme fırsatımız kalmadı, 3 ay önce bebek düşünmeye başlayınca doktora gittim, sırf muayene olmak için; doktor çikolata kisitini görünce planlar moraller alt üst oldu. Ben sana yumurta büyütücü hap vereccem sonra çatlatma iğnesi yapacam, arkasından 1 hafta sık ilişki olacak dedi, ben hapı kullanırken eşimden de test istedi, onda da sperm hızı düşüklüğü çıkınca ilişkiyle değil aşılama yapalım dedi , sizin iş yaş, yani biz doktora adımımızı atar atmaz aşılamada bulduk kendimizi. Ben 36 yaşındayım eşim 38. Geç evlendik çocuğa geç kaldık. 2 yıldır evliyiz ama çocuk düşüncesi 3 ay önce olgunlaştı, biraz daha duralım derken derken :KK43:
Sen yinede morelini yuksek tut canm ins busefer tutar

Sen yinede morelini yuksek tut canm ins busefer tutar
Öyle yapmaya çalışıyorum ne yapacan inşallah bu sefer olur da daha fazla yaşlanmam, bide tüp bebek stresini yaşamak istemiyorum.
Aşılamayı en azından bulunduğum şehirde yaptırıyorum ve çok masraflı değil, işyerinden 1-2 saat izin alarak hallediyorum yada doktorum akşamcı denk geliyor bazen iyi oluyor.
Ama tüp bebek olursa yıllık izin alıp başka şehre gitmen lazım, neresi güvenilir nerde yapcan, kaç gün izin almak lazım, en az 2 hafta yıllık izin kullanmam gerekecek, masraf dersen o biçim zaten :( o yüzden bu sefer aşılamam tutsa heralde allahtan başka bişey istemem :(

Öyle yapmaya çalışıyorum ne yapacan inşallah bu sefer olur da daha fazla yaşlanmam, bide tüp bebek stresini yaşamak istemiyorum.
Aşılamayı en azından bulunduğum şehirde yaptırıyorum ve çok masraflı değil, işyerinden 1-2 saat izin alarak hallediyorum yada doktorum akşamcı denk geliyor bazen iyi oluyor.
Ama tüp bebek olursa yıllık izin alıp başka şehre gitmen lazım, neresi güvenilir nerde yapcan, kaç gün izin almak lazım, en az 2 hafta yıllık izin kullanmam gerekecek, masraf dersen o biçim zaten :KK43: o yüzden bu sefer aşılamam tutsa heralde allahtan başka bişey istemem :KK43:

Tup bebek hem maddi hemde manevi cok yoruyor insann ins asilamam tutarda gerek duymazsincanm
İnşallah aynen dediğin gibi hem manevi hem de maddi, okadar para veriyorsun sonuç beklerken daha çok stres yaşarsın ya olmazsa okadar para havaya diye. Olsa hiç önemli değil ne kadar verdiğin. Bide çalışmıyor olsam izin derdim olmasa hiç stres yapmayacam ama çalışınca aşırı zormuş bu işler :KK43:

Kızlar ocak ayından 3 hamilemiz vardı, şubattan 2 çıktı ama inşallah benim sonuç olursa şubat ta 3 kişi olacak :) ,
27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 :) kendim ben :)

Mart ayından inşallah size bize uğur ve şans bulaşır hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah amin allahım.

2 mart, Canannnh Canannnh ,
5 mart, @Cnshsyn ' ( çikolata kisti) , 1. Aşılama
7 mart, P Pelintulin12 , pko(yumurta tembelliği) 2.aşılama (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama
Beni de alır mısınız aranıza :) henüz aşılamam yapılması gonalf 450 lik günde 75 kullanıyorum.son kontrolde en büyük yum 12 mm di bakalım ne zaman aşılama yapılacak?hepimize rabbim nasip etsin inş.ilk aılamam olacak nasip olursa.

İnşallah aynen dediğin gibi hem manevi hem de maddi, okadar para veriyorsun sonuç beklerken daha çok stres yaşarsın ya olmazsa okadar para havaya diye. Olsa hiç önemli değil ne kadar verdiğin. Bide çalışmıyor olsam izin derdim olmasa hiç stres yapmayacam ama çalışınca aşırı zormuş bu işler :KK43:
gerçekten çalışınca çok zor her doktora gidişime günlük rapor getiriorum tabiki maaşımdan kesiliyor :( bebeğimiz olsunda hiç önemi yok kesintilerin.Allahım bizlere sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

Back