Asilamadan sonra atesiniz oldumu bnm bugun ve dun atesim normalden yuksek cikiyo olctugim zaman
6 ocakta 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarımı kısaca yazayım belki size yararı olur, çünkü insan sonuç beklerken herşeyi merak ediyor.
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı başladı,
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devam,
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı ile beraber kanamam başladı
27 şubatta 2. Aşılamam yapıldı, ( crinone jel verdi yine) 10 gün geçti , ilk aşılamamdaki yaşadığım hiçbirşeyi yaşamıyorum :) hiçbir değişiklik yok vücudumda, ağrı sızı hiçbirşey, Ama 11. Güne girdim kasık ağrılarım başladı
umarım adet olmam
2 aşılamada da ateş olmadı ben de