• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Bnmde yumurta temelligim var igneleri kulanmadan buyumuyo yumurtalarim buyuse bile catlamiyo ilk asilamamda hersey yolundaydi yumurtam catlamadi diye tutmadi bundada aynisi olur diye cok korluyorm
Hoşgeldin canım, hayırlı olsun aşılaman. Hanmeli var canım hamile, yumurta tembelliği vardı , ilk aşılamada tuttu. Pco ile yumurta tembelliği aynı şey mi bilmiyom ama

Bnmde yumurta temelligim var igneleri kulanmadan buyumuyo yumurtalarim buyuse bile catlamiyo ilk asilamamda hersey yolundaydi yumurtam catlamadi diye tutmadi bundada aynisi olur diye cok korluyorm
İlk sayfadaki listede 7 şubatta aşılama yaptıran arkadaşta da böyle bişey vardı Hanmeli'de. ilk aşılamada tuttu maşallah. Hamile kalınca uğramaz oldu buraya :) umarım çatlamıştır bu sefer yumurtaların, kaç yumurta oluştu bide ilaç mı iğne mi ne kullanmıştın yumurta için.

İlk sayfadaki listede 7 şubatta aşılama yaptıran arkadaşta da böyle bişey vardı Hanmeli'de. ilk aşılamada tuttu maşallah. Hamile kalınca uğramaz oldu buraya :) umarım çatlamıştır bu sefer yumurtaların, kaç yumurta oluştu bide ilaç mı iğne mi ne kullanmıştın yumurta için.
3 tane 18 mm 4 tanede kucuk 14 mm var onlar asilama gunune kadar buyumez dedi doktrum 3 yumurtayla yapildi asilama

5,5 -6 cm başka problem yok canım eşimde her şeyi normal
Adet döneminde ağrı yapıyor mu kistin, sayfada arkadaş var siera61 siera61 , onun kisti Benimkinden çok çok küçük ama daha çok ağrısı oluyormuş benden anlattıklarına göre. Ben kistimi daha 3 ay önce öğrendim sen biliyormuydun kistin olduğunu. Doktor hiç tedavi yöntemi uygulayalım dedi mi , bana dediki çözümün çocuk doğurmak :)

3 tane 18 mm 4 tanede kucuk 14 mm var onlar asilama gunune kadar buyumez dedi doktrum 3 yumurtayla yapildi asilama
Maşallah canım inşallah çatır çatır çatlamışlardır :) ben 1 yumurtayla girdim aşılamaya o da 18 mm miydi neydi unuttum :) şansa kaldım ben

Igne tedavisiyle buyudu yumurtalarim menegon kulandim 10 kutu adetimden 25 gun sonra yapildu asilamam diger aderime 5 gun kala 7 marta yaptrdm
Benim doktor adetin 3. Günü gonal-f 450 verdi, 6 günde bitti. Günlük 75 ml lik dozdan. Adetimden 8-9 gün sonra yaptı okadar sinir oldum ki, dozunu daha yüksek uygulayabikirdi yumurta rezervim düşük sonuçta, zaten 2. Aşılamayı yapmak istememişti. Biz istiyoz diye yaptı. 1 yumurtayla girdik sayesinde.

Adet döneminde ağrı yapıyor mu kistin, sayfada arkadaş var siera61 siera61 , onun kisti Benimkinden çok çok küçük ama daha çok ağrısı oluyormuş benden anlattıklarına göre. Ben kistimi daha 3 ay önce öğrendim sen biliyormuydun kistin olduğunu. Doktor hiç tedavi yöntemi uygulayalım dedi mi , bana dediki çözümün çocuk doğurmak :)
Aksine adet olduğunu bile anlamam hiç ağrım olmaz çok hafif bel ağrısı olur o kadar lise hayatım boyunca pko var dediler doktorlar hep doğum kont ilaçları kullandım sonra kendiliğinden biraktin ilaçları sonra evlendim çocuk düşündüğümuz için hiç korunmadik 1 sene sonra doktora gittim kontrole doktor çikolata kisti var 5 cm civarında dedi çocuğun olmaz dedi o zaman yıkıldim sanki dünya başıma yıkılmıştı her şey bitti die düşündüm eşim dedi başka doktora git allah razı olsun eşimden çok destek oldu bi kaç tane daha doktor degistirdim onlarda çocuğun olması lazım yada menopoz ama hamile kalmanı zorlaştıriyor dedi bi ilaç verdi yasmin kullan bakalım dedi kullandım boyutta küçülme yok ameliyat önermediler çünkü sürekli kontrol ediyorlar ve boyutu hiç büyümuyo buyuseydi tehlikeli dedi ameliyat boyutu 7-8 cm doktorum 1 yıl deneyin dedi normal yolla olabilir olmazsa aşılama şimdi o aşamadayım

Kac gun oldu yaptralı senin canm
11. Günümdeyim canım, ilk aşılamada negatifi gördüğüm için test yapmayacam adet günümü bekleyecem, ona da 4-5 gün var ama o güne kalmayacak heralde dün akşamdan beri kasık ağrılarım başladı , akşamdan beri arttı :( sanırım adet olcam

11. Günümdeyim canım, ilk aşılamada negatifi gördüğüm için test yapmayacam adet günümü bekleyecem, ona da 4-5 gün var ama o güne kalmayacak heralde dün akşamdan beri kasık ağrılarım başladı , akşamdan beri arttı :KK43: iyi dusun guzel sonuc alirsin hastalanmasin ins bnm ikici asilamam oldugu oc8n hic umudum yok gaz sancim var gogus hasasiyeti kasik agrim falan hic olmadi busefer

Aksine adet olduğunu bile anlamam hiç ağrım olmaz çok hafif bel ağrısı olur o kadar lise hayatım boyunca pko var dediler doktorlar hep doğum kont ilaçları kullandım sonra kendiliğinden biraktin ilaçları sonra evlendim çocuk düşündüğümuz için hiç korunmadik 1 sene sonra doktora gittim kontrole doktor çikolata kisti var 5 cm civarında dedi çocuğun olmaz dedi o zaman yıkıldim sanki dünya başıma yıkılmıştı her şey bitti die düşündüm eşim dedi başka doktora git allah razı olsun eşimden çok destek oldu bi kaç tane daha doktor degistirdim onlarda çocuğun olması lazım yada menopoz ama hamile kalmanı zorlaştıriyor dedi bi ilaç verdi yasmin kullan bakalım dedi kullandım boyutta küçülme yok ameliyat önermediler çünkü sürekli kontrol ediyorlar ve boyutu hiç büyümuyo buyuseydi tehlikeli dedi ameliyat boyutu 7-8 cm doktorum 1 yıl deneyin dedi normal yolla olabilir olmazsa aşılama şimdi o aşamadayım
Acaba o doğum kontrol hapları kist yapmış olabilir mi ? Ay bu doktorlar hepsi aynı sanırım bana da 3 ay önce muayeneye olmaya gittim çocuk düşünüyom diye , baktıı ' aaaaa ciddi bi sorunumuz var bu çocuğa engel olur çikolata miyomun var' dedi. (3,5 cm miş) Ben sanki ne olduğunu biliyom da, yıkıldım orda ağlama krizine girdim. Bi de tuttu dağılcak bişey yok, deneyecez dedi. 1. Yi denedik ocak ayında olmadı, yasmin verdi 1 ay kullan dedi, 2. Yi deneyelim ozaman. Yasminden sonra 2,5 cm e düştü. 2. Yi yaptık aşılamanın bekliyom şimdi sonucu. Allah yüzümüze baksa da kurtulsak artık şu hastane kapılarından, psikolojim mahvoldu.

Kızlar ocak ayından 3 hamilemiz vardı, şubattan 2 çıktı ama inşallah benim sonuç olursa şubat ta 3 kişi olacak :) ,
27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 :) kendim ben :)

Mart ayından inşallah size bize uğur ve şans bulaşır hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah amin allahım.

2 mart, Canannnh Canannnh ,
5 mart, C Cnshsyn ' ( çikolata kisti) , 1. Aşılama
7 mart, P Pelintulin12 , pko(yumurta tembelliği) 2.aşılama (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama

Kızlar ocak ayından 3 hamilemiz vardı, şubattan 2 çıktı ama inşallah benim sonuç olursa şubat ta 3 kişi olacak :) ,
27 şubat, Nehira-27 Nehira-27 :) kendim ben :)

Mart ayından inşallah size bize uğur ve şans bulaşır hepiniz pozitifi görürsünüz inşallah amin allahım.

2 mart, Canannnh Canannnh ,
5 mart, C Cnshsyn ' ( çikolata kisti) , 1. Aşılama
7 mart, P Pelintulin12 , pko(yumurta tembelliği) 2.aşılama (?)
8 mart, @Shencys , 4. Aşılama ( 1-2 klomenle, 3. İğne ile) (ileri harkt.düşük, morfoloji)
9 mart, @EylulunAnnesi , , 1. Aşılama
Ins canm hepimizin bebeisleri tutunur pozitifi goruruz

Asilamadan sonra atesiniz oldumu bnm bugun ve dun atesim normalden yuksek cikiyo olctugim zaman
6 ocakta 1. Aşılama sürecimde yaşadıklarımı kısaca yazayım belki size yararı olur, çünkü insan sonuç beklerken herşeyi merak ediyor.
6 ocak cumartesi ; aşılamam yapıldı. Tutunmayı kolaylaştırması için estrofem ve crinone jel verdi.
2-3 gün kasık ağrım oldu, ara sıra hafifledi bazen arttı,
5.-6. Güne doğru bel ağrılarım oldu, akıntı başladı,
7. Günden sonra göğüslerim hassaslaşmaya ve büyümeye başladı. Kasık ağrılarım yok oldu, bel ağrım geçti. Akıntı devam,
9. Gün; şiddetli bi kasık ağrım oldu, adet olacam diye korktum.akıntı devam
10. Gün ; çamaşırıma pembe bi leke gelmişti, sevincimden zıpladım , internette yerleşme kanamsı 10. Günden sonra başlar ve rengi genelde pembedir diyordu. Sonrasında arkasından herhangi bir leke kanama hiçbişey olmadı. Kasık ağrısı da geçti.
12. Gün hafif hafif kasık ağrılarım oldu, geçti, oldu geçti. Ama arkasından adet gelmedikçe umutlandım. Akıntı devam
13. Gün , idrar testi yaptım. Sonuç tek çizgi
14. Gün; kanama yok ağrı yok
15. Gün ağrı ile beraber kanamam başladı :kızgın:

27 şubatta 2. Aşılamam yapıldı, ( crinone jel verdi yine) 10 gün geçti , ilk aşılamamdaki yaşadığım hiçbirşeyi yaşamıyorum :) hiçbir değişiklik yok vücudumda, ağrı sızı hiçbirşey, Ama 11. Güne girdim kasık ağrılarım başladı :KK43: umarım adet olmam :KK43:

2 aşılamada da ateş olmadı ben de :(

Back