Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dediHadi hayırlı olsun canım bizleri de haberdar eyle
Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi
1. Aşılamamda klomenle daha çok ve büyük yumurtam oluşmuştu 5 gün kullanmayla. İğneler daha etkiliydi hani ? Morallerim yerlerde. Çarşamba aşılama olacak büyük ihtimalle, allah hayırlısını versin ne diyelim.
Sağol canım da iyi düşünmeye çalıştıkça iyi bişey olmuyorCanım iyi düşün iyi olsun hem daha pazartesiye kadar buyur rahat ol. Ve tek yumurtası oluşup asilamasi tutan da oluyor. İyi düşün yumurtalıklar in etkilenmesin.
Adet oldu canım@sekerz , nasılsın test yaptın mı, inşallah adet olmamışsındır canım güzel haberlerle gelirsin
Allahım gece gece içimi ferahlattım sağol :) ama umutsuzluk içimize işlemiş :) 1. Aşılamamda 3 yumurtayla olmadı , bu sefer tek yumurtayla şansım hayatta olmaz diye moralim çökmüştü benim şans kader kısmet tabi ama n bileyim o tek yumurtanın da içi boşsa al sana boşa giden koca bir ay. Hastneye gi gel git gel yolları aşındırdık ,Olsun dua et . Bak belki 20 gün sonra belki çift cizgiyi kutlarız. Dualara inan. Meryem süresine başla okumayı bilmiyorsan aç bilgisayarıdan dinle. rahat ol. Çünkü herşeyin bir zamanı var. Gün doğmadan neler doğar. Rahat sakın :)
Eee benimde tek yumurta büyüdü ha bitanede 12m vardı şimdiden olumsuz düşünme hayırlısı olsun canımKızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi
1. Aşılamamda klomenle daha çok ve büyük yumurtam oluşmuştu 5 gün kullanmayla. İğneler daha etkiliydi hani ? Morallerim yerlerde. Çarşamba aşılama olacak büyük ihtimalle, allah hayırlısını versin ne diyelim.
Benim 10 mm olanlar çarşambaya kadar 12 mm olur dimi, diğeri 17 oda 20 ye ulaşır. Senin büyük olan kaç mm idi canım, toplam 2 yumurtayla mı aşılama oldu?Eee benimde tek yumurta büyüdü ha bitanede 12m vardı şimdiden olumsuz düşünme hayırlısı olsun canım
Evet 17m ve 12m diBenim 10 mm olanlar çarşambaya kadar 12 mm olur dimi, diğeri 17 oda 20 ye ulaşır. Senin büyük olan kaç mm idi canım, toplam 2 yumurtayla mı aşılama oldu?
Allahım gece gece içimi ferahlattım sağol :) ama umutsuzluk içimize işlemiş :) 1. Aşılamamda 3 yumurtayla olmadı , bu sefer tek yumurtayla şansım hayatta olmaz diye moralim çökmüştü benim şans kader kısmet tabi ama n bileyim o tek yumurtanın da içi boşsa al sana boşa giden koca bir ay. Hastneye gi gel git gel yolları aşındırdık ,
Bu şekilde normal ozaman dimi, 10 olanlar biraz daha büyür demedi doktor bana direk onları yok saydı , doktor mu olumsuz ben mi alınganım anlamadım gitti :) hep moralimi indiriyor bu kadın ya :)Evet 17m ve 12m di
Sıkma canını olur hayırlısı ile bir günde 2m artarBu şekilde normal ozaman dimi, 10 olanlar biraz daha büyür demedi doktor bana direk onları yok saydı , doktor mu olumsuz ben mi alınganım anlamadım gitti :) hep moralimi indiriyor bu kadın ya :)
Kızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorumSıkma canını olur hayırlısı ile bir günde 2m artar
Yok canim anestezi yok 1 dk bile surmuyorKızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorum
Yok canım aşılama normal ayıkken yaptı bana doktor , ama rahim filmimi anestezili yaptı çünkü o ağrı verici bişeymiş sanırım. Aşılama kendini kasmadığın sürece acımaz, ne kadar rahat olursan okadar bişey hissetmiyorsun. Sizin ne zaman aşılamanız benim haftaya çarşamba 2. Aşılamam olacak inşallahKızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorum
Kızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorum
Benim 10 mm olanlar çarşambaya kadar 12 mm olur dimi, diğeri 17 oda 20 ye ulaşır. Senin büyük olan kaç mm idi canım, toplam 2 yumurtayla mı aşılama oldu?
Ay sağol canım inan moral oldunuz doktorun yanından geldiğimde moralim yerlerdeydi , benim doktorda söyleme aktarma sıkıntısı var. Sanki elinden geldiğince olumsuz konuşmaya çalışıyor.Bu arada benim 3 yumurta 13.. 14. 14 tü 2 gün sonra 17. 18. 19 oldular ve o akşam doktor bana çatlatma ignesini vur dedi. Yani çarşambaya kadar seninkiler buyur çünkü iğneler acayip büyütüyor
Ay sağol canım inan moral oldunuz doktorun yanından geldiğimde moralim yerlerdeydi , benim doktorda söyleme aktarma sıkıntısı var. Sanki elinden geldiğince olumsuz konuşmaya çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?