Canım aşılama vaktine kadar onlarda büyür emin ol şansın her zaman var aşılama sonrası gün aşırı ilişki var ya o vakte de kalanlar çatlar Allahın hikmeti ya belki aşılama değil de doğal yoldan olur InşAllah sevinmemişim canım hiç de büyümeyebilirdi bi de böylesini düşün canımAy sağol canım inan moral oldunuz doktorun yanından geldiğimde moralim yerlerdeydi , benim doktorda söyleme aktarma sıkıntısı var. Sanki elinden geldiğince olumsuz konuşmaya çalışıyor.
Sakın üzme bunun için kendini.... o güne kadar gelişme gösterir yumurtaların büyür merak etme... Doktorun dediği gibi tek yumurta varsa bu kötü birşey değil ayrıca... benim doktorum 1 yumurta olsun daha kaliteli olur diyor çok olursa aşılamayı iptal ettiğimiz bile olur dedi... hiç hiç takma o yüzden iyi düşün sakin ol... bol bol dua et...Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi
1. Aşılamamda klomenle daha çok ve büyük yumurtam oluşmuştu 5 gün kullanmayla. İğneler daha etkiliydi hani ? Morallerim yerlerde. Çarşamba aşılama olacak büyük ihtimalle, allah hayırlısını versin ne diyelim.
Aslında ne olursa olsun içimizdn kendimize inanmalıyız, evrene olumlu mesaj göndermeliyiz :) doğru diyorsunBende ayni sekilde oluyorum inan bana . Doktorlar sanki herkes her şeyi biliyom iş gibi davranıyorlar. Hatta iğneyi ilk basaldığımda sen hiç iğne vurmadı mi falan dedi. Doktordan her geldiğimde canım sıkılır ama sonra bu sitedeki yazılanları okuyunca sakinleşirim. Bir de bir gün çocuğumun olacağına inancım tam zamanı bakalım ne zaman hayırlısı bana da dua et arada
Canım aşılaman ne zaman olmuştu senin ? Bide aşılama sebebiniz neydiBu arada benim 3 yumurta 13.. 14. 14 tü 2 gün sonra 17. 18. 19 oldular ve o akşam doktor bana çatlatma ignesini vur dedi. Yani çarşambaya kadar seninkiler buyur çünkü iğneler acayip büyütüyor
Evet tek olsun sağlam olsun daha iyi de işte tek olunca şansım düşecek , o tek yumurtanın da içi boşsa dedim gitti bu ay boşa diye direk çökmüştüm ama çarşambaya diğerleri de büyür inşallah , dediğin gibi az olsun sağlam olsunSakın üzme bunun için kendini.... o güne kadar gelişme gösterir yumurtaların büyür merak etme... Doktorun dediği gibi tek yumurta varsa bu kötü birşey değil ayrıca... benim doktorum 1 yumurta olsun daha kaliteli olur diyor çok olursa aşılamayı iptal ettiğimiz bile olur dedi... hiç hiç takma o yüzden iyi düşün sakin ol... bol bol dua et...
Canım aşılaman ne zaman olmuştu senin ? Bide aşılama sebebiniz neydi
İyi şanslısınız , bizde 2 taraflı da sıkıntılıyız da işimiz daha zor gibi , biz de 3 aydır bu sürecin içindeyiz, öncesinde ne problemlerimizden haberimiz vardı ne de çocuk için geç kaldığımızdan :) lay loy lom gidiyorduk :)Geçen hafta aşılama oldum. Aşılama sebebimiz benim yumurtaları min büyümemesi eşimde problem yok ama bir türlü olmadı 3 senelik evliyiz ama doktora 1 senedir gitmeye başladım. Öncesinde hep kürleri denedim soğan kürü. Çörek otu bal. Hayıt suyu hiçbiri yaramadı hatta adet düzenimi bozdu. Şimdide ilaçlarla tedavi goruyorum. Bu arada yumurtaliklarim klomene cevap vermedi iğneyle büyüttük
canim benim tek yumurtayla oldu bozma moralini verecek rabbim verir insaallahAslında ne olursa olsun içimizdn kendimize inanmalıyız, evrene olumlu mesaj göndermeliyiz :) doğru diyorsun
İyi şanslısınız , bizde 2 taraflı da sıkıntılıyız da işimiz daha zor gibi , biz de 3 aydır bu sürecin içindeyiz, öncesinde ne problemlerimizden haberimiz vardı ne de çocuk için geç kaldığımızdan :) lay loy lom gidiyorduk :)
Ocakta 1. Aşılamayı yaptırdık, 5 gün klomen kullandım, 3 yumurtam oluşmuştu ; 20 mm, 18 mm, 14 mm ; yanlış hatırlamıyorsam büyüklükleri böyleydi . Sonuç negatif.
2. Aşılama için 5 gündür iğne vuruyom, akşam doktora gittim ; 17 mm, 10 mm, 10 mm; bu büyüklükte yumurtalar oluşmuş. Şaşırdım iğne ile daha çok olacak diye düşünürken. Bakalım pazartesi 2. Kontrole gidecem. Çarşamba aşılama yapacak . Ozamana kadar iyice büyürler inşallah.
Ne zaman test yapacaksınız umarım uğraşlarınızın meyvesini alırsınız bu sefer. Allah hepimizin yüzünü güldürsün amin
Darısı başımıza inşallah :) hayırlı olsun bebişincanim benim tek yumurtayla oldu bozma moralini verecek rabbim verir insaallah
sagol cnm insaallah darisi basinizaDarısı başımıza inşallah :) hayırlı olsun bebişin
Bişey isteyebilir miyim, aşılama sebebiniz neydi, kaçıncı aşılamanızdı ve kaç yumurtayla aşılama oldunuz yazabilir misiniz, kendi durumumla karşılaştırayım belki umutlanırım :)sagol cnm insaallah darisi basiniza
benim yunurta rezerv azligim var bir negatif tup bebek denemem vardi vardi yani allah istemeyince tupte tutmuyor esimin sikintisi yoktu cok sukur buda ilk asilamamdi allahima sukurler olsun bunda olduBişey isteyebilir miyim, aşılama sebebiniz neydi, kaçıncı aşılamanızdı ve kaç yumurtayla aşılama oldunuz yazabilir misiniz, kendi durumumla karşılaştırayım belki umutlanırım :)
Benim de yumurta rezervim az , kist yüzünden . Eşimde de sperm hız düşüklüğü var. 1 aşılama olmadı. İnşallah 2. Aşılamam olur allahım inşallah .benim yunurta rezerv azligim var bir negatif tup bebek denemem vardi vardi yani allah istemeyince tupte tutmuyor esimin sikintisi yoktu cok sukur buda ilk asilamamdi allahima sukurler olsun bunda oldu
hyırlı mübarek olsun canım :):)Yok canım öyle çok belirtilerim de yok yani,göğüs uçlarında hafif bir sızı var, ayakta çok kalınca kaşıklarda hafif batma hissi o kadar,bakalım ptesi doktorla görüşcem hem de 2.testimi yapıcam inşallah her şey yolundadır,insanın pek inanası gelmiyor ya
En mantıklısı :) ben de bugün son iğnemi yaptım, yarın sabah 2. Yumurta kontrolüm var inşallah büyümüşlerdir, yarın akşam çatlatma iğnemi olurum, çarşamba sabahı aşılama inşallah. Allahım bu sefer gülsürsün yüzümüzü, psikolojim pek iyi değil gidip geliyor, sonuç olumsuz olursa bu sefer kolay atlatamam gibiYok canım ben adet günümü beklemeyi düşünüyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?