• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Hadi hayırlı olsun canım bizleri de haberdar eyle
Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi :(
1. Aşılamamda klomenle daha çok ve büyük yumurtam oluşmuştu 5 gün kullanmayla. İğneler daha etkiliydi hani ? Morallerim yerlerde. Çarşamba aşılama olacak büyük ihtimalle, allah hayırlısını versin ne diyelim.

Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi :KK43:
1. Aşılamamda klomenle daha çok ve büyük yumurtam oluşmuştu 5 gün kullanmayla. İğneler daha etkiliydi hani ? Morallerim yerlerde. Çarşamba aşılama olacak büyük ihtimalle, allah hayırlısını versin ne diyelim.

Canım iyi düşün iyi olsun hem daha pazartesiye kadar buyur rahat ol. Ve tek yumurtası oluşup asilamasi tutan da oluyor. İyi düşün yumurtalıklar in etkilenmesin.

Canım iyi düşün iyi olsun hem daha pazartesiye kadar buyur rahat ol. Ve tek yumurtası oluşup asilamasi tutan da oluyor. İyi düşün yumurtalıklar in etkilenmesin.
Sağol canım da iyi düşünmeye çalıştıkça iyi bişey olmuyor :( tek yumurta tek şansla geçirecem bu ayı :( bu ay olmazsa tüp bebek diyecek bize ağlamak istiyorum . Tek yumurtayla olanlarda büyük bi problem yoktur engel yoktur. Bizde karı koca iki tarafta sıkıntı var, benim çikolata kisti eşimde sperm hızı düşüklüğü

Olsun dua et . Bak belki 20 gün sonra belki çift cizgiyi kutlarız. Dualara inan. Meryem süresine başla okumayı bilmiyorsan aç bilgisayarıdan dinle. rahat ol. Çünkü herşeyin bir zamanı var. Gün doğmadan neler doğar. Rahat sakın :)

Olsun dua et . Bak belki 20 gün sonra belki çift cizgiyi kutlarız. Dualara inan. Meryem süresine başla okumayı bilmiyorsan aç bilgisayarıdan dinle. rahat ol. Çünkü herşeyin bir zamanı var. Gün doğmadan neler doğar. Rahat sakın :)
Allahım gece gece içimi ferahlattım sağol :) ama umutsuzluk içimize işlemiş :) 1. Aşılamamda 3 yumurtayla olmadı , bu sefer tek yumurtayla şansım hayatta olmaz diye moralim çökmüştü benim şans kader kısmet tabi ama n bileyim o tek yumurtanın da içi boşsa al sana boşa giden koca bir ay. Hastneye gi gel git gel yolları aşındırdık ,

Kızlar az önce doktordan geldim, canım sıkkın , salı akşamından beri iğne vuruyom 1 yumurta büyümüş 17 mm, bi de 2 tane 10mm, 10 mm; yarın son iğnemi yapacam. Pazartesi sabahı bi daha bakacak, 10 mm olanlar yetişmeyecek dedi, tek yumurtayla aşılamaya gidecez dedi :KK43:
Eee benimde tek yumurta büyüdü ha bitanede 12m vardı şimdiden olumsuz düşünme hayırlısı olsun canım

Allahım gece gece içimi ferahlattım sağol :) ama umutsuzluk içimize işlemiş :) 1. Aşılamamda 3 yumurtayla olmadı , bu sefer tek yumurtayla şansım hayatta olmaz diye moralim çökmüştü benim şans kader kısmet tabi ama n bileyim o tek yumurtanın da içi boşsa al sana boşa giden koca bir ay. Hastneye gi gel git gel yolları aşındırdık ,

Zaten bilerek söyledim rahat olman için sağlık önemli unutma diye :)

Bu şekilde normal ozaman dimi, 10 olanlar biraz daha büyür demedi doktor bana direk onları yok saydı , doktor mu olumsuz ben mi alınganım anlamadım gitti :) hep moralimi indiriyor bu kadın ya :)
Sıkma canını olur hayırlısı ile bir günde 2m artar

Kızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorum
Yok canım aşılama normal ayıkken yaptı bana doktor , ama rahim filmimi anestezili yaptı çünkü o ağrı verici bişeymiş sanırım. Aşılama kendini kasmadığın sürece acımaz, ne kadar rahat olursan okadar bişey hissetmiyorsun. Sizin ne zaman aşılamanız benim haftaya çarşamba 2. Aşılamam olacak inşallah

Kızlar aşılamayı anestezili mi yapıyorlar. Ben rahim filmini bile anestezili yaptırdım çünkü. Acır sanıyorum geriliyorum

Canım doktorun iyiyse hsg yi bile anestizili yaptırana gerek yok. Gerçi benim tüpler açıktı o yüzden acı olmadı. Aşılama daha çabuk ama sıkıntı heyecan yaptığımız için çekiniyorum. İcin rahat olsun

Benim 10 mm olanlar çarşambaya kadar 12 mm olur dimi, diğeri 17 oda 20 ye ulaşır. Senin büyük olan kaç mm idi canım, toplam 2 yumurtayla mı aşılama oldu?

Bu arada benim 3 yumurta 13.. 14. 14 tü 2 gün sonra 17. 18. 19 oldular ve o akşam doktor bana çatlatma ignesini vur dedi. Yani çarşambaya kadar seninkiler buyur çünkü iğneler acayip büyütüyor

Bu arada benim 3 yumurta 13.. 14. 14 tü 2 gün sonra 17. 18. 19 oldular ve o akşam doktor bana çatlatma ignesini vur dedi. Yani çarşambaya kadar seninkiler buyur çünkü iğneler acayip büyütüyor
Ay sağol canım inan moral oldunuz doktorun yanından geldiğimde moralim yerlerdeydi , benim doktorda söyleme aktarma sıkıntısı var. Sanki elinden geldiğince olumsuz konuşmaya çalışıyor.

Ay sağol canım inan moral oldunuz doktorun yanından geldiğimde moralim yerlerdeydi , benim doktorda söyleme aktarma sıkıntısı var. Sanki elinden geldiğince olumsuz konuşmaya çalışıyor.

Bende ayni sekilde oluyorum inan bana . Doktorlar sanki herkes her şeyi biliyom iş gibi davranıyorlar. Hatta iğneyi ilk basaldığımda sen hiç iğne vurmadı mi falan dedi. Doktordan her geldiğimde canım sıkılır ama sonra bu sitedeki yazılanları okuyunca sakinleşirim. Bir de bir gün çocuğumun olacağına inancım tam zamanı bakalım ne zaman hayırlısı bana da dua et arada

Back