Durumu özet geçeyim,birkaç gün pek yaşamayabilirim arkadaşlar...
Pazar günü çok sancılı birgün geçirdim kasıklarım, karnım ağrıyordu sol kolum çok fena uyuştu ve titreme başladı tabi bunlar gittikçe çoğaldı acile gittik, cuma günkü beta hcg sonucumuda götürdüm ona göre tetkit etsinler diye,acil doktoru pat diye büyük ihtimal düşük yaşıyor olabilirsiniz dedi,reçeteye bi şeyler yazdı ama biz direk eve geldik sabah erkenden yani bugün doktoruma gittik toplamda 2 defa kan verdim ilkini 8:30’da verdim değer 21,7 ikincisini 16:30’da verdim değer 19,3 idi. Pazar Sabaha karşı kanamam başladı ama çok az ara ara oluyorum, doktorum çok üzgün yaptığım en başarılı aşılamalardan biriydi nasip değilmiş üzülme demekle yetindi. İlk başta dış gebelik mi kimyasal mı belli değildi o yüzden iki defa kan verdim aynı gün içinde. Yarın yine gideceğim çok sıkışık olarak gel göbekten bakalım alt taraftan bakmak şuan zarar verebilir birkaç gün gözlemleyelim ve rahim kendini temizleyebiliyor mu onu kontrol edelim dedi. Şimdilik yazacaklarım bu kadar çok detaylı anlatacak gücüm yok maalesef , evet çok üzgünüm ama o çizgiyi bir kere görmek bile güzeldi, gerçi belki saçma ama ben cumartesi günü bir rüya görmüştüm denizde bir sandalda tek başımaydım, hiç kimse yoktu ama çok güzel bir manzara vardı sonra bi anda güneş battı hava karardı korktum ağladım bide baktım uyanmışım sayıklamışım ama ne dediğimi anlamamış eşim, ondan sonra sancılar ağrılar başladı hissettim bi olumsuzluk olduğunu ama pek konduramadım ne bileyim...
Verirse takdiri vermezse imtihanıdır demiştim, imtihanı geçmek kolay değilmiş Allah beterinden korusun, umarım hepiniz güzellikler yaşarsınız, sonuçlarınız güzel olur ve bana da umut olursunuz.