Yok stres yapmıyorum merak heyecan var sadcee içim cok rahat bol bol dua ediyorum rabbim en hayırlısını sağlıklısini nasip etsin bende okurum canimÇok heyecanlı bi bekleme yaaa :) stres yapma olurmu rabbime bırak meryem süresi okumuştum ben iki defa bide 100defa kevser okuyup dua etmiştim
Canım hayırlı uğurlu olsun senin bugün 12 günün değilmi değerin normal aklına kötü şeyler getirme beslenmeme dikkat et ve pazartesiyi bekleme gerek yok pazar günü test yaptırman lazım artışa bakman için daha küçük annesi hergun muz ye sağlıklı beslen ve pazar günü tekrar test yaptır ben hep öyle yaptım Dr hiç iki gün artmadı bir gün durup diğer gün yaptırdım çok sevindim inanki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana umut oldun güzel olacak herşey içini ferah tutArkadaşlar sonuç 51 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire gebelik gözüküyor ama sağlıklı demek için pazartesi bir daha yaptırın iki kat yükselmesi gerek dedi, ne diyeceğimi bilemiyorum öğrendiğim andan beri ağladım sadece yani sevinçten tabiki ama hiç hiç beklemiyordum doğru düzgün belirti bile yaşamadım çok mutluyum ama bir o kadar da ağlamaya meyilli:) inşallah pazartesi kesinleşir doktorumuz iyi şeyler söyler,hiç geçmez bu iki gün, Çok dua ediyorum bu grupta herkesin yüzü gülsün herkes sağlıcakla yavrusunu kucağına alabilsin inşallah Allahım inşallah
İnşallah hepimiz için güzel olur canım benim,tavsiyelerini dikkate alıcam Allah razı olsun güzel dileklerin içinCanım hayırlı uğurlu olsun senin bugün 12 günün değilmi değerin normal aklına kötü şeyler getirme beslenmeme dikkat et ve pazartesiyi bekleme gerek yok pazar günü test yaptırman lazım artışa bakman için daha küçük annesi hergun muz ye sağlıklı beslen ve pazar günü tekrar test yaptır ben hep öyle yaptım Dr hiç iki gün artmadı bir gün durup diğer gün yaptırdım çok sevindim inanki rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bana umut oldun güzel olacak herşey içini ferah tut
İnşallah canım benim senden de Allah razı olsun canım muhakkak haber ver ama merakla takip ediyorum eşinin değerleri nasıldı yıkama öncesi ve sonrasıİnşallah hepimiz için güzel olur canım benim,tavsiyelerini dikkate alıcam Allah razı olsun güzel dileklerin için
Gözün aydın cnm. Icini ferah tut :)Arkadaşlar sonuç 51 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire gebelik gözüküyor ama sağlıklı demek için pazartesi bir daha yaptırın iki kat yükselmesi gerek dedi, ne diyeceğimi bilemiyorum öğrendiğim andan beri ağladım sadece yani sevinçten tabiki ama hiç hiç beklemiyordum doğru düzgün belirti bile yaşamadım çok mutluyum ama bir o kadar da ağlamaya meyilli:) inşallah pazartesi kesinleşir doktorumuz iyi şeyler söyler,hiç geçmez bu iki gün, Çok dua ediyorum bu grupta herkesin yüzü gülsün herkes sağlıcakla yavrusunu kucağına alabilsin inşallah Allahım inşallah
Değerin yükselecek ben inanıyorum, daha erken olduğu için 51 çıkmıştır.Arkadaşlar sonuç 51 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire gebelik gözüküyor ama sağlıklı demek için pazartesi bir daha yaptırın iki kat yükselmesi gerek dedi, ne diyeceğimi bilemiyorum öğrendiğim andan beri ağladım sadece yani sevinçten tabiki ama hiç hiç beklemiyordum doğru düzgün belirti bile yaşamadım çok mutluyum ama bir o kadar da ağlamaya meyilli:) inşallah pazartesi kesinleşir doktorumuz iyi şeyler söyler,hiç geçmez bu iki gün, Çok dua ediyorum bu grupta herkesin yüzü gülsün herkes sağlıcakla yavrusunu kucağına alabilsin inşallah Allahım inşallah
Bakıp detaylı yazıcam birazdan canımİnşallah canım benim senden de Allah razı olsun canım muhakkak haber ver ama merakla takip ediyorum eşinin değerleri nasıldı yıkama öncesi ve sonrası
Yok stres yapmıyorum merak heyecan var sadcee içim cok rahat bol bol dua ediyorum rabbim en hayırlısını sağlıklısini nasip etsin bende okurum canim
Yok gitmedim telefonla görüştük benim doktor baya yogun martın başında gidecem inşallahBaybknya canım senin nasıl gidiyor Dr a gittinmk
Kağıdı bulamadım eşim işteki çantamda olabilir dedi, yıkama sonrası sayı 11milyon hareket %75 di bunu net hatırlıyorum ama öncesinin bileğilerini bilemiyorum kağıdı bulunca yazarım canımİnşallah canım benim senden de Allah razı olsun canım muhakkak haber ver ama merakla takip ediyorum eşinin değerleri nasıldı yıkama öncesi ve sonrası
Canım hayırlı olsun rabbim sagsalim kucagına almayıda nasip eylesin inşallahArkadaşlar sonuç 51 çıktı, doktoruma ulaşamadım hemşire gebelik gözüküyor ama sağlıklı demek için pazartesi bir daha yaptırın iki kat yükselmesi gerek dedi, ne diyeceğimi bilemiyorum öğrendiğim andan beri ağladım sadece yani sevinçten tabiki ama hiç hiç beklemiyordum doğru düzgün belirti bile yaşamadım çok mutluyum ama bir o kadar da ağlamaya meyilli:) inşallah pazartesi kesinleşir doktorumuz iyi şeyler söyler,hiç geçmez bu iki gün, Çok dua ediyorum bu grupta herkesin yüzü gülsün herkes sağlıcakla yavrusunu kucağına alabilsin inşallah Allahım inşallah
Amin canım amin cümlemiz için aminCanım hayırlı olsun rabbim sagsalim kucagına almayıda nasip eylesin inşallah
Bir şey olmaz o canım ama aşılamaya yakın farklı ilaçları bırak folic aside devam etKızlar folic asit kullanan var mı aranızda, ben her akşam alıyordum 2-3 aydır, 1 haftadır grip olduğum için farklı ilaçlar içiyordum, folic asidi alamadım bişey olur mu ki ?
Farklı dediğim grip ilaçları :) bıraktım artık bugün; iyileştim :) folic aside devam. Sen nasılsın bi gelişme var mıBir şey olmaz o canım ama aşılamaya yakın farklı ilaçları bırak folic aside devam et
Yok canım öyle çok belirtilerim de yok yani,göğüs uçlarında hafif bir sızı var, ayakta çok kalınca kaşıklarda hafif batma hissi o kadar,bakalım ptesi doktorla görüşcem hem de 2.testimi yapıcam inşallah her şey yolundadır,insanın pek inanası gelmiyor yaFarklı dediğim grip ilaçları :) bıraktım artık bugün; iyileştim :) folic aside devam. Sen nasılsın bi gelişme var mı
Kendimize okadar olumsuzluğa hazırlamışız okadar umutsuz bakmışız ki olumlu olsa bile sevinemiyoruz :) nasıl bi psikolojiye girmişiz düşün artık, doktor olumlu evet var dese gene sevinemeyecez heralde bi sorun olur mu ki diye , ben test yapsam çift görsem heralde test bozuk derim okadar umutsuzuz ki allah yardım etsin bize hem de ruh sağlığımıza yardım etsin :)) sen kendini olumlu düşün artık bence, pazartesi netleşir zaten sonrasında tamamen kendini mutlu et motive et bünyen de bebeğin de olumlu etkilensin :) darısı başımıza :) ben de birazdan yumurta kontorlüne gidecem 4 gün iğne yptırdım bugün 5. Günüm , yarın bitiyor bkalım yeterli gelecek mi ilk kutu ?Yok canım öyle çok belirtilerim de yok yani,göğüs uçlarında hafif bir sızı var, ayakta çok kalınca kaşıklarda hafif batma hissi o kadar,bakalım ptesi doktorla görüşcem hem de 2.testimi yapıcam inşallah her şey yolundadır,insanın pek inanası gelmiyor ya
Hadi hayırlı olsun canım bizleri de haberdar eyleKendimize okadar olumsuzluğa hazırlamışız okadar umutsuz bakmışız ki olumlu olsa bile sevinemiyoruz :) nasıl bi psikolojiye girmişiz düşün artık, doktor olumlu evet var dese gene sevinemeyecez heralde bi sorun olur mu ki diye , ben test yapsam çift görsem heralde test bozuk derim okadar umutsuzuz ki allah yardım etsin bize hem de ruh sağlığımıza yardım etsin :)) sen kendini olumlu düşün artık bence, pazartesi netleşir zaten sonrasında tamamen kendini mutlu et motive et bünyen de bebeğin de olumlu etkilensin :) darısı başımıza :) ben de birazdan yumurta kontorlüne gidecem 4 gün iğne yptırdım bugün 5. Günüm , yarın bitiyor bkalım yeterli gelecek mi ilk kutu ?
Maalesef adet oldum canım hayırlısı bakalım şimdilik kendimiz denicez bikaç ayOvaras , nasılsın test yaptın mı, inşallah adet olmamışsındır canım güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?