Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Canım iş çıkışı acilde yaptırın biz genelde öyle yapıyoruz bir saat sonrada çıkıyor sonuç bende Dr un soylediginden bir gün önce yapacağım kısmetse heyecanliyiz bekliyemiyoruz çok normal

Canım iş çıkışı acilde yaptırın biz genelde öyle yapıyoruz bir saat sonrada çıkıyor sonuç bende Dr un soylediginden bir gün önce yapacağım kısmetse heyecanliyiz bekliyemiyoruz çok normal
Acil yapıyor mu:) iyi oldu öğrendiğim canım tmm bunu da not alıyorum

Ozaman işten çıkınca git hastaneye, iğne wtkisi olduğunu düşünsem bekle diyecem de 12. Günde kalmaz bence . Acile git yaparlar, olmadı özel hastanenin aciline git ücretlidir ama değer bence o mutluluğa :) ayyy böyle olanları görünce kendimmişim gibi heyecanlanıyorum :)))) kendim olsam ne yapacam bilmiyom :)))

Tabi tabi yapıyor canım ben hep acilde yaptırıyorum durumu anlatırsın Dr um istedi dersin direk yapıyorlar zaten
akşam yapmayı düşünüyorum canlar çok fena gaza geldim:) rabbim utandırmasın

akşam yapmayı düşünüyorum canlar çok fena gaza geldim:) rabbim utandırmasın
Ayyy canım hadi inşallah akşam testi yaptır özelde bi saatte çıkıyor hemen kıy parana yaptır testini kuzum hadi bi haberde senden alalım batmalar oluyo iyi bendede vardı batmalar peki gögüs agrın varmı kuzum

hanmeli Canım ilaçlar vücudumu etkiliyo doktor eşime ilaçlarını yazdı 3 ay kullan dedi bizde ara vermek istedik 3 ay hem kafam hem vücudum dinlensin akışına bırakalım dedik belki de böyle olur Zaten adet de oldum bugün önümüzde ki maçlara bakalım dedik

hadi hayırlısı canım.. hayırlı ve mübarek olan olsun hakkınızda inşallah

Pozitif sonuç alan arkadaşlar aşılamadan sonraki gün kasıklarınizda ağrı oldumu benim dün birseyim yoktu ama bugün kasiklarim ağrımaya başladı

İnşallah canım sağol senin yaptıklarını bende uyguluyorum daha çok taze dün 10.50 gibi asilamam oldu kısmet olursa ,7 Mart'ta test yapacagim
Çok heyecanlı bi bekleme yaaa :) stres yapma olurmu rabbime bırak meryem süresi okumuştum ben iki defa bide 100defa kevser okuyup dua etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…