- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Kaç olması lazım ki , neyle bakılıyor kan testinde çıkar mı ,Yumurta rezervi .Benım 1.2 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç olması lazım ki , neyle bakılıyor kan testinde çıkar mı ,Yumurta rezervi .Benım 1.2 cıktı
AKaç olması lazım ki , neyle bakılıyor kan testinde çıkar mı ,
Ben aşılama yaptırmadan önce kan tahlilleri yaptırmıştım, şimdi hastanenin sitesine girip baktım o sonuçlarıma , içinde amh diye bişey göremedim ya bide aşılamadan sonra gebelik için test yaptıemıştım onun içinde de öyle bişey yok neresine bakacamA
Kanda cıkıyor canım AMH testi. 1 den aşaği kötü deniliyor
Kız beni sallamadın ya :))))hanmeli , nasılsın :) nasıl bir duygu pozitifi görmek :) inanki çok merak ediyorum. Nasıl bişey acaba o his ? Birkaç sorum olacak sana müsait olduğunda yazarsan sevinirim :
1- aşılama sebebiniz neydi net olarak yazar mısın, sende yada eşinde hanginizde ne vardı ?
2- klomen mi kullandın iğne mi? 1 yumurtan oluşmuştu sanırım dimi yanlış hatırlmıyorsam, kaç mm di ?
3- aşılama öncesi yada aşılama sonrası özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?
4- aşılamadan sonra doktor herhangi bir ilaç bişey vermiş miydi?
5- aşılamadan sonra herhangi bir belirtin oldu mu 2 haftalık süreçte.
Biraz fazla oldu ama kendi ilk aşılamamla karşılaştıracağım da 2. Aşılamam da ona göre bakayım ne yapayım ne edeyim, gerçi olacak oldu mu hiç bunlara bakmaz bu iş de :) napacan
Kız buraya surekli giremıyom unutuyom asılamadan once bana yaptı doktor Amh hormonu 150tl hattaBen aşılama yaptırmadan önce kan tahlilleri yaptırmıştım, şimdi hastanenin sitesine girip baktım o sonuçlarıma , içinde amh diye bişey göremedim ya bide aşılamadan sonra gebelik için test yaptıemıştım onun içinde de öyle bişey yok neresine bakacam
Heee bana ondan yapmadı doktor , akıllı telefonum olursa ben de gelirim whatsapa :)Kız buraya surekli giremıyom unutuyom asılamadan once bana yaptı doktor Amh hormonu 150tl hatta
Hayırlısı olsun cnm belki tutar ümitsiz olmaEvt cnm bgn olduk aşılamayı valla bnm pek umudum yok kimi doktr cıkolata kistini önemsemiyor gbi konusyr kimiside dogal yolla gebe kalamama sebebınz bu olblr diyor. Bnm tüpler acık ama laporoskopyle içeriye bakılmadan anlasılmaz yapısıklıklar olblr o da spermle yumurtanın bulusmasını engelliyor olblr dediler. Cocuk sahibi olamama nedenm ne bılmıyrm. Tüp bebekte çikolata kisti sorun değil dısarda döllenyor netice de ama bİzim iki tüp bebektede saglıklı embryo olusmadı. Sperm ve yumurta kalıtesınde mi sıkıntı var valla anlayamıyrm sebep ne. O yüzden aşılamadan hiç umudum yok
Hemen gel watsabaaaHeee bana ondan yapmadı doktor , akıllı telefonum olursa ben de gelirim whatsapa :)
Olumlu düşünde olsun:)İnşallah yeter de süre uzamaz :) sen test yapma konusunda acelecisin ben aşılama yaptırmada :) bir an önce yapılsın istiyorum :) günlük 75. Yap dedi doktor , (toplam 450) cumartesi kontorlüm var bakalım ne durumda olacak yumurtalar. Bizim sorun bende çikolata kisti olduğu için yumurta rezervi az, eşimde de hareketlilik düşük. Muğlanın ilçesindeyim ben, burda tüp bebek yapılmıyor o yüzden bu 2. Aşılamam olmazsa diye korkuyorum
Kistlerin nerelere yayıldgı onemli sanrm cnm dogal yolşa gebelık ihtmilanz var hala da diyorlar. Yani kiste dair net yorum yapan yok cocugm neden olmuyor hala anlamıs değilm parca parca sebepler bulmaya calısıyrlar. Daha büyük kistlerle dogal yolla hamıle kalanda varYapışıklık olabilir derken nasıl olabilir , neden kesin bişey demedi , içeri göremiyor mu, rahim filmiyle görülebilir mi yapışıklık. Benim aşılamadan önce rahim filmi çekildi de dedi ki tüplerden biri kapalı biri açık dedi, yapışıklık demedi acaba olsa görür müydü ? dediğine göre çikolata kisti olanlar aşılama değil de tüp bebekle mi amaca ulaşır diyorsun
Can'ım çok güzel ama hala inanamıyorum kalp atışlarını duymadan içim rahat etmiyor...hanmeli , nasılsın :) nasıl bir duygu pozitifi görmek :) inanki çok merak ediyorum. Nasıl bişey acaba o his ? Birkaç sorum olacak sana müsait olduğunda yazarsan sevinirim :
1- aşılama sebebiniz neydi net olarak yazar mısın, sende yada eşinde hanginizde ne vardı ?
2- klomen mi kullandın iğne mi? 1 yumurtan oluşmuştu sanırım dimi yanlış hatırlmıyorsam, kaç mm di ?
3- aşılama öncesi yada aşılama sonrası özellikle dikkat ettiğin bişey var mı?
4- aşılamadan sonra doktor herhangi bir ilaç bişey vermiş miydi?
5- aşılamadan sonra herhangi bir belirtin oldu mu 2 haftalık süreçte.
Biraz fazla oldu ama kendi ilk aşılamamla karşılaştıracağım da 2. Aşılamam da ona göre bakayım ne yapayım ne edeyim, gerçi olacak oldu mu hiç bunlara bakmaz bu iş de :) napacan
Şimdi bunu konuşuyorduk arkadaşlarla vajinadan alıyorum canım ben ama ağızdan da aliniyormus şimdi ogrendimMerhaba kızlar nasılsınız progestan ağızdan mı alıyorsunuz vajinadan mi
Peki koyduktan sonra ıslaklık oluyormu iç camasirinda bir süre sonraŞimdi bunu konuşuyorduk arkadaşlarla vajinadan alıyorum canım ben ama ağızdan da aliniyormus şimdi ogrendim
Evet canım ister istemez akıntı gibi geliyor birazıPeki koyduktan sonra ıslaklık oluyormu iç camasirinda bir süre sonra
bende vajinadan aliyorum koyduktan sonra yatıyorum koyabildigim kadar ileri koymaya çalışıyorum ama yatmama rağmen ıslaklık hissediyorum normalmi acaba
Tamam o zaman içim rahatladı sen ne zamana kadar kullanacaksin canım Dr bana gebelik olsada 12 haftaya kadar kullanacaksin dediEvet canım ister istemez akıntı gibi geliyor birazı
Asilamanin ilk gününden itibaren kullanıyorum canım 5 gün olduTamam o zaman içim rahatladı sen ne zamana kadar kullanacaksin canım Dr bana gebelik olsada 12 haftaya kadar kullanacaksin dedi
Amin cnm. Senin de test günün yaklaşıyor, yapacak mısın test bekleyecek misin?Hayırlı Cumalar arkadaşlar bu güzel Cuma’da Allah emeklerimizi,umutlarımızı hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsın inşallahaminnnnnnn