Eşim bu testlere güvenmeyelim sonra umutlanır üzülürsün dedi ama artık dayanamadım yaptım ptesi beraber gidicez kan testine Allahım nolur yüzümüz gülsün hepimizin yüzü gülsünBir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Pazartesi kan testi yapıcam ama beklemek çok zorbide o çizgiyi görmek gerçekten çok güzelmiş inşallah iğne etkisi değildir.
12gün bekledim ama artık dayanmak zor canım yaAmin cnm. Senin de test günün yaklaşıyor, yapacak mısın test bekleyecek misin?
Bence poztifi iğne etkisi değil neden bugün kan testi yapmıyorsun çok sevindim hayırlı olsun şimdiden senle aşılama sebebi kız aynı inşallah umut olursun banadaBir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Pazartesi kan testi yapıcam ama beklemek çok zorbide o çizgiyi görmek gerçekten çok güzelmiş inşallah iğne etkisi değildir.
Canım iğne etkisi geçmiştir çünkü ben 12. Gün kan testi yaptirmistim sonuç çıkmıştı yani. Gerçi negatif bugün de adet oldum ama testte dahi böyle çıkmadı bence sevinmelisin12gün bekledim ama artık dayanmak zor canım ya
Umutlandirmak istemem ama iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum inşallah hamilesindir :) çünkü doktorum asilamanin 12. Günü test yaptır dedi çatlama iğnesinin 14. Gününe denk geliyor bukadar bariz çizgi çıkmazdı benceBir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Sen ne zaman test yapacaksinUmutlandirmak istemem ama iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum inşallah hamilesindir :) çünkü doktorum asilamanin 12. Günü test yaptır dedi çatlama iğnesinin 14. Gününe denk geliyor bukadar bariz çizgi çıkmazdı bence
Cnm aynen umutlandırmaaylım ama ben de geçen ay 10. gün yaptım, çatlatma iğnesinin 12. günü sırf merakımdan ama negatif çıktı.Bir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Valla deki bugün doğru sonuç çıkar hemen kalkar yaparımSen ne zaman test yapacaksin
Yani 12 gunmu yapacaksın bana 14 gün dedi ama gidişata bakacağım belki bende 12 gün yaparimValla deki bugün doğru sonuç çıkar hemen kalkar yaparımdoktor 2 Mart'ta kan testi yaptır dedi :)
hemen bugün kan verseydin canım keşke.... bende 12. gün öğrendim iğne etkisi kalmıyor artıkBir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Evet canım aşılama yapıldığı günden 11 gün sonra aşılama gunuyle 12.gun olmuş oluyorYani 12 gunmu yapacaksın bana 14 gün dedi ama gidişata bakacağım belki bende 12 gün yaparim
canım sen tedaviye nasıl devam ediceksin şimdi ?Canım iğne etkisi geçmiştir çünkü ben 12. Gün kan testi yaptirmistim sonuç çıkmıştı yani. Gerçi negatif bugün de adet oldum ama testte dahi böyle çıkmadı bence sevinmelisin
canım sen tedaviye nasıl devam ediceksin şimdi ?Canım iğne etkisi geçmiştir çünkü ben 12. Gün kan testi yaptirmistim sonuç çıkmıştı yani. Gerçi negatif bugün de adet oldum ama testte dahi böyle çıkmadı bence sevinmelisin
Ya ikimizde işteyiz bide pazartesiye ayarladık izni hem test hem de doktorla görüşcez o gün 14.gün oluyor öncesinde test yok diye söz verdim ama tutamadım bugün kendimi:) inşallah hayırlısıyla yüzümüz gülerBence poztifi iğne etkisi değil neden bugün kan testi yapmıyorsun çok sevindim hayırlı olsun şimdiden senle aşılama sebebi kız aynı inşallah umut olursun banada
Bir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Canım bende hiç belirti hissetmemistimki daha küçük çünkü annesi sen hadi test yaptır acilen yaptırsin bir saatte çıkar güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle mübarek cuma günündeYalnız bende öyle çok belirti yok,iş gereği ayaktayım ama kasıkta çok az ara ara batma hissi oluyor o kadar, ama hep dikkat ediyorum merdiven kullanmıyorum ağır kaldırmıyorum gibi... bilmiyorum ya içimden bi koşmak geliyorherkese sarılasım var gibi:)) rabbim utandırmasın hayırla sonuçlansın inşallah
Nur bişey diyeyim mi çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır bence ayyyy ben olsam var ya şuan kan testine koşarım, haftaya aşılamam yapılacak onu bile bekleyemiyorum :) inşallah güzel haberler alırsın, iğne etkisi olmaması lazım. Allahım inşallah darısı başımıza. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?