Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Eşim bu testlere güvenmeyelim sonra umutlanır üzülürsün dedi ama artık dayanamadım yaptım ptesi beraber gidicez kan testine Allahım nolur yüzümüz gülsün hepimizin yüzü gülsün

Bence poztifi iğne etkisi değil neden bugün kan testi yapmıyorsun çok sevindim hayırlı olsun şimdiden senle aşılama sebebi kız aynı inşallah umut olursun banada

Umutlandirmak istemem ama iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum inşallah hamilesindir :) çünkü doktorum asilamanin 12. Günü test yaptır dedi çatlama iğnesinin 14. Gününe denk geliyor bukadar bariz çizgi çıkmazdı bence

Cnm aynen umutlandırmaaylım ama ben de geçen ay 10. gün yaptım, çatlatma iğnesinin 12. günü sırf merakımdan ama negatif çıktı.
Umarım bebeğin seninledir

hemen bugün kan verseydin canım keşke.... bende 12. gün öğrendim iğne etkisi kalmıyor artık

Canım iğne etkisi geçmiştir çünkü ben 12. Gün kan testi yaptirmistim sonuç çıkmıştı yani. Gerçi negatif bugün de adet oldum ama testte dahi böyle çıkmadı bence sevinmelisin
canım sen tedaviye nasıl devam ediceksin şimdi ?

Canım iğne etkisi geçmiştir çünkü ben 12. Gün kan testi yaptirmistim sonuç çıkmıştı yani. Gerçi negatif bugün de adet oldum ama testte dahi böyle çıkmadı bence sevinmelisin
canım sen tedaviye nasıl devam ediceksin şimdi ?

Bence poztifi iğne etkisi değil neden bugün kan testi yapmıyorsun çok sevindim hayırlı olsun şimdiden senle aşılama sebebi kız aynı inşallah umut olursun banada
Ya ikimizde işteyiz bide pazartesiye ayarladık izni hem test hem de doktorla görüşcez o gün 14.gün oluyor öncesinde test yok diye söz verdim ama tutamadım bugün kendimi:) inşallah hayırlısıyla yüzümüz güler

Yalnız bende öyle çok belirti yok,iş gereği ayaktayım ama kasıkta çok az ara ara batma hissi oluyor o kadar, ama hep dikkat ediyorum merdiven kullanmıyorum ağır kaldırmıyorum gibi... bilmiyorum ya içimden bi koşmak geliyor herkese sarılasım var gibi:)) rabbim utandırmasın hayırla sonuçlansın inşallah

Nur bişey diyeyim mi çatlatma iğnesinin etkisi kalmamıştır bence ayyyy ben olsam var ya şuan kan testine koşarım, haftaya aşılamam yapılacak onu bile bekleyemiyorum :) inşallah güzel haberler alırsın, iğne etkisi olmaması lazım. Allahım inşallah darısı başımıza. Amin

Canım bende hiç belirti hissetmemistimki daha küçük çünkü annesi sen hadi test yaptır acilen yaptırsin bir saatte çıkar güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle mübarek cuma gününde

Ben dershanede çalışıyorum canım akşam 6’ya kadar doluyum yoksa giderdim şuna o gaza geldim çünkü aslında sabah evdeydim keşke gitseydim ama bu kadar umudum yoktu akşam bi konuşayım eşimle de yarın gideyim teste inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…