Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
A

Kanda cıkıyor canım AMH testi. 1 den aşaği kötü deniliyor
Ben aşılama yaptırmadan önce kan tahlilleri yaptırmıştım, şimdi hastanenin sitesine girip baktım o sonuçlarıma , içinde amh diye bişey göremedim ya bide aşılamadan sonra gebelik için test yaptıemıştım onun içinde de öyle bişey yok neresine bakacam

Kız beni sallamadın ya :))))

Kız buraya surekli giremıyom unutuyom asılamadan once bana yaptı doktor Amh hormonu 150tl hatta

Hayırlısı olsun cnm belki tutar ümitsiz olma

Olumlu düşünde olsun:)

Kistlerin nerelere yayıldgı onemli sanrm cnm dogal yolşa gebelık ihtmilanz var hala da diyorlar. Yani kiste dair net yorum yapan yok cocugm neden olmuyor hala anlamıs değilm parca parca sebepler bulmaya calısıyrlar. Daha büyük kistlerle dogal yolla hamıle kalanda var

Can'ım çok güzel ama hala inanamıyorum kalp atışlarını duymadan içim rahat etmiyor...

1- eşimde sayı en son ml de 9 milyon toplam hız yüzde 35... Elimin testlerini evden gönderdik ve bu testi malesef bileniyorduk yarım saat geç götürdük ve sıcak tutmadık aşılama günü anıda götürdük ve sıcak tuttuk... Yani eşimin değerleri daha yüksekti ama hiç ş Zaman kesin bş sonuç bulamadık
Bende de yumurta gelişmiyordu kist bş hiç bir şey yok yımurta büyümüyor adet düzenli ... Menagon iğne kullandım 8 iğne yedim önce solda 14 mm yumurta oldu o bozuk çıktı 2 gğn içimde sağla 15mm oldu iğneyi bıraktırdı doktor 2 gğn sonra 20 mm oldu çatl iğnesi verdi 39. Saat aşılama oldu
Aşılama öncesi hiç bir şeye dikkat etmedim hatta evi ayağa kaldırdım temizlik yaptım
Ama sonrasında çişimi tuttum 3 -4 saat falan banyo yapmadım o bölgemi nemli peçete ile sildim kabız oldum hamileymişim hiç ıkınmadım hala ıkınmadam wc çıkmaya çalışıyorum
Doktorum hiç bi ilaç vs vermedi sadece ben 1 aydır gelen folic asit kullanıyorum
2 haftalık süreçte hep bel ve kasık Ağrı'm oldu sağ da yumurtam geliştiği için sanırım hep sağ tarafım ağrıdı ve limon istedi Can'ım hep limon istedi ve yedim dayanamadım
Zaten aşılamadan 2 hafta sonra öğreniyorsun ya Benlm bugün tam 2. Haftam doldu
İştahım çok açık bi ekşi yiyorsam bi tatlı yiyorum idrarım kötü kokuyor belim sadece geceleri ağrımaya başladı gündüzleri kesildi
Kasıklaom bazen ağrıyor sık sık değil artık
Bir de göğüs kafesim bi kaç kez sıkılmıştı bunu bi hamile arkadaş da yaşadıydı
Be hep bir şeyler yiyesim vardı ya hala var önümde pişmaniye sana yazıyorum :)

Aklıma bunlar geldi şimdilik

Şimdi bunu konuşuyorduk arkadaşlarla vajinadan alıyorum canım ben ama ağızdan da aliniyormus şimdi ogrendim
Peki koyduktan sonra ıslaklık oluyormu iç camasirinda bir süre sonra
bende vajinadan aliyorum koyduktan sonra yatıyorum koyabildigim kadar ileri koymaya çalışıyorum ama yatmama rağmen ıslaklık hissediyorum normalmi acaba

Evet canım ister istemez akıntı gibi geliyor birazı

Bir şey sormak istiyorum, evet daha dayanamıyorum artık son günler hiç geçmek bilmiyor bugün test yaptım evde 2.çizgi çıktı, aşılamanın 12.günü,çat.iğnesinin 13.günündeyim. İğne etkisi kalmış mıdır?
Pazartesi kan testi yapıcam ama beklemek çok zor bide o çizgiyi görmek gerçekten çok güzelmişinşallah iğne etkisi değildir.

Eklentiler

• E5FA6BDF-2A2D-4AF0-BA88-511E408AC0F6.jpeg
    52,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…