• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
inşallah rabbim nasip eder canım.0.75 dozluk vuruyosan 6 günlük yeter yani yumurtan gelişir diye düşünüyorum.2. iğneye gerek kalmadan.sizdeki sorun neydi?bi de hangi ildesin ki?
İnşallah yeter de süre uzamaz :) sen test yapma konusunda acelecisin ben aşılama yaptırmada :) bir an önce yapılsın istiyorum :) günlük 75. Yap dedi doktor , (toplam 450) cumartesi kontorlüm var bakalım ne durumda olacak yumurtalar. Bizim sorun bende çikolata kisti olduğu için yumurta rezervi az, eşimde de hareketlilik düşük. Muğlanın ilçesindeyim ben, burda tüp bebek yapılmıyor o yüzden bu 2. Aşılamam olmazsa diye korkuyorum

Kızlar yanılmıyorsam bugün ; G Gunessk , siera61 siera61 , ve O okaliptus_ , un aşılamaları yapıldı, hayırlı olsun hepsine :KK9::KK9:
Arada başlığın 1. Sayfasına bakabilirsiniz , güncelliyorum, siera61 ve okaliptus benİm kader arkadaşlarım , bakalım bu çikolata kistleriyle amacımıza ulaşabilecekmiyiz :KK17:

14.gün kan testim var , yarında 12.günüm bi test yapsam mı diye geçirdim içimden bakalım,dayanabilirsem 14.günü beklicem:)
Zor sabretmek :) insanın içi içini kemirmeye başlıyor son günler gelince :) cumartesi pazar yap gitsin ya insan meraktan çatlıyor :)

Kızlar yanılmıyorsam bugün ; G Gunessk , siera61 siera61 , ve O okaliptus_ , un aşılamaları yapıldı, hayırlı olsun hepsine :KK9::KK9:
Arada başlığın 1. Sayfasına bakabilirsiniz , güncelliyorum, siera61 ve okaliptus benİm kader arkadaşlarım , bakalım bu çikolata kistleriyle amacımıza ulaşabilecekmiyiz :KK17:
Evt cnm bgn olduk aşılamayı valla bnm pek umudum yok kimi doktr cıkolata kistini önemsemiyor gbi konusyr kimiside dogal yolla gebe kalamama sebebınz bu olblr diyor. Bnm tüpler acık ama laporoskopyle içeriye bakılmadan anlasılmaz yapısıklıklar olblr o da spermle yumurtanın bulusmasını engelliyor olblr dediler. Cocuk sahibi olamama nedenm ne bılmıyrm. Tüp bebekte çikolata kisti sorun değil dısarda döllenyor netice de ama bİzim iki tüp bebektede saglıklı embryo olusmadı. Sperm ve yumurta kalıtesınde mi sıkıntı var valla anlayamıyrm sebep ne. O yüzden aşılamadan hiç umudum yok

@

Aynen kader arkadasıyız.Bugun benım 1.günüm asılamada allah utandırmasın hep berbr beklıcez senın asılama kacıncı gün oldu bu arada

Evt cnm bgn olduk aşılamayı valla bnm pek umudum yok kimi doktr cıkolata kistini önemsemiyor gbi konusyr kimiside dogal yolla gebe kalamama sebebınz bu olblr diyor. Bnm tüpler acık ama laporoskopyle içeriye bakılmadan anlasılmaz yapısıklıklar olblr o da spermle yumurtanın bulusmasını engelliyor olblr dediler. Cocuk sahibi olamama nedenm ne bılmıyrm. Tüp bebekte çikolata kisti sorun değil dısarda döllenyor netice de ama bİzim iki tüp bebektede saglıklı embryo olusmadı. Sperm ve yumurta kalıtesınde mi sıkıntı var valla anlayamıyrm sebep ne. O yüzden aşılamadan hiç umudum yok
Yapışıklık olabilir derken nasıl olabilir , neden kesin bişey demedi , içeri göremiyor mu, rahim filmiyle görülebilir mi yapışıklık. Benim aşılamadan önce rahim filmi çekildi de dedi ki tüplerden biri kapalı biri açık dedi, yapışıklık demedi acaba olsa görür müydü ? dediğine göre çikolata kisti olanlar aşılama değil de tüp bebekle mi amaca ulaşır diyorsun :(

@

Aynen kader arkadasıyız.Bugun benım 1.günüm asılamada allah utandırmasın hep berbr beklıcez senın asılama kacıncı gün oldu bu arada
Canım ben daha iğnelerimi yapıyorum bugün 3. Dozu aldım , pazar biriyor iğneler. Önümüzdeki hafta hangi gün olur bilmem artık aşılama.

Back