- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Gercktn o konuda haklarını yiyemem onlar kdr detaylı görüşme yapan da görmedim. Sen ne aşamadasn cnm memorialda yeni tedaviye mi baslayacksn?Merhaba seni merak ettim baktim. Sana sadece şunu soyleyebilirim. Memorial kadar aciklama yapan bir merkez gormedim...
Canım kanım 1.5 cıktı adetime de 3 gün var daha hiç de bi adet belirtim yok. Ebe gebesin yada değilsin diyemem adetine de daha varmış geç döllenme olabilir. Iki gün sonra testi yenileyim dedi. Ama ben adetim geçerse eğer o zaman gidicem kan testine. Muallâktayım yani olumlu yada olumsuz bi haberim yok canımErolum sonuç aldın mı?
EvetCanım tek tüp tıkalı ise sorun olmuyor pek çünkü diğer tüp açık olduğu için hamile kalabiliyorsunuz ama 2 tüp kapalıysa ozaman tüp bebeğe geçiliyor diye biliyorum
Ben anestezili çekildim canım kendimi geri çekerim kasarim doğru sonuç çıkmaz diye riske girmedim bide yakınım çekilmişti çok acıyor dedi ondan göze alamadımEvet
TEK’i açık olsa da razıyım
Acımıyo dimi nasıl çekiliyor bu rahim testi içten mi
Anestezili dediğin narkoz gibi bişey oluyo sanırım ah canım ahhBen anestezili çekildim canım kendimi geri çekerim kasarim doğru sonuç çıkmaz diye riske girmedim bide yakınım çekilmişti çok acıyor dedi ondan göze alamadım
Evet maalesef öyle uyuyup uyandım sonrasında 4 gün kahverengi leke geldi öyle işteAnestezili dediğin narkoz gibi bişey oluyo sanırım ah canım ahh
Devlet hastanesinde yapılır mı peki anesteziliEvet maalesef öyle uyuyup uyandım sonrasında 4 gün kahverengi leke geldi öyle işte
Bilmiyorum canım ben özelde çekildim yatış yapilcak kadar ağrı sızı olmuyor canım ben uyandim anestezi etkisi 5dk ya geçti sonra eve geldim yürüyerek bile gelebilirdimDevlet hastanesinde yapılır mı peki anestezili
Kaç dakika sürüyor tahmini ve doktor yatış falan verir mi çalışıyorum da
Sağol canım benim bu Arada Meryem suresi topiğimize katılmak ister misin 1 ay sonra ama :))Bilmiyorum canım ben özelde çekildim yatış yapilcak kadar ağrı sızı olmuyor canım ben uyandim anestezi etkisi 5dk ya geçti sonra eve geldim yürüyerek bile gelebilirdim
Canım napıyon durumun nedir test falan yaptın mıhayirlisi olsun canm inşallah senin içinde.bende 2. aşılamayi olunca rapor çıkartmayi düşünüyorum tutmazsa.
canım sen ne zaman yapıyon testiniErolummm canım belki daha erkendir regl olana kadar umudumuz olacak canım bende cesaret edemiyorum bi yanım baktır kurtul yoksada daha fazla heveslenme diyo bi yanımda bekle diyo tekrar tekrar yükselecek mi yükselmeyecek mi diye beklemekte zor. Buarada bende bazen hissetmiyorum bazende ikiz yada üçüz gibi hissediyorum çok karışık hisler içindeyim
Merhaba daha baslamadim nisan gibi düşünüyorum kismetGercktn o konuda haklarını yiyemem onlar kdr detaylı görüşme yapan da görmedim. Sen ne aşamadasn cnm memorialda yeni tedaviye mi baslayacksn?
İnşallah canım isterim tabiSağol canım benim bu Arada Meryem suresi topiğimize katılmak ister misin 1 ay sonra ama :))
Tamam canım ekran fotosunu ekledim liste bitince eklicem seniİnşallah canım isterim tabi
Hayırlı sonuclar olsn inş cnm bu son denemerlrmz olsnMerhaba daha baslamadim nisan gibi düşünüyorum kismet
Evet dün 7.gün tahlili yaptırmıstım. 2,74 çıktı beta. Yükselir mi hiç bilmiyorum. Adete 6-7 gün var dahaCanım napıyon durumun nedir test falan yaptın mı
Cesaretimi toplarsam yarın düşünüyorum canım
Evet canım inşallah sağlıklı yumurtaların olurSuskun Ceylan , ilk iğnemi yaptırdım amaaan çok kolaymış ya :) acımasını bırak hissetmedim bile :))) oh be süreç başladı şükür :) cumartesi kontrole gidecem inşallah verimli verimli yumurtalar oluşur
Aşılamada da bişey yok :) 5-10 dk lık iş :) acımıyor da, kendini kasmazsan :) beklemek de kolay, en zor kısım 10 günden sonrası , test yapsam mı yapmasam mı kısmıEvet canım inşallah sağlıklı yumurtaların olurbundan sonrası aşılamaya kadar kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?