Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Merhaba seni merak ettim baktim. Sana sadece şunu soyleyebilirim. Memorial kadar aciklama yapan bir merkez gormedim...
Gercktn o konuda haklarını yiyemem onlar kdr detaylı görüşme yapan da görmedim. Sen ne aşamadasn cnm memorialda yeni tedaviye mi baslayacksn?

Erolum sonuç aldın mı?
Canım kanım 1.5 cıktı adetime de 3 gün var daha hiç de bi adet belirtim yok. Ebe gebesin yada değilsin diyemem adetine de daha varmış geç döllenme olabilir. Iki gün sonra testi yenileyim dedi. Ama ben adetim geçerse eğer o zaman gidicem kan testine. Muallâktayım yani olumlu yada olumsuz bi haberim yok canım

Devlet hastanesinde yapılır mı peki anestezili
Kaç dakika sürüyor tahmini ve doktor yatış falan verir mi çalışıyorum da
Bilmiyorum canım ben özelde çekildim yatış yapilcak kadar ağrı sızı olmuyor canım ben uyandim anestezi etkisi 5dk ya geçti sonra eve geldim yürüyerek bile gelebilirdim

Bilmiyorum canım ben özelde çekildim yatış yapilcak kadar ağrı sızı olmuyor canım ben uyandim anestezi etkisi 5dk ya geçti sonra eve geldim yürüyerek bile gelebilirdim
Sağol canım benim bu Arada Meryem suresi topiğimize katılmak ister misin 1 ay sonra ama :))

S sek
canım sen ne zaman yapıyon testini

Evet canım inşallah sağlıklı yumurtaların olur bundan sonrası aşılamaya kadar kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…