Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
hayirlisi olsun canm inşallah senin içinde.bende 2. aşılamayi olunca rapor çıkartmayi düşünüyorum tutmazsa.

hanmeli gelse de bize anlatsa neler yapmış, neler etmiş, neler yemiş.. :)

Bu arada bugün aşılamanın 5. günü şimdiye kadar ağrım yoktu, bugün ağrım başladı.. İnşallah iyi şeyler oluyordur içeride

Kızlar meraba ben ilk aşılamamda pozitifi gördüm sizler gibi çok heyecanlıydım sürekli araştırırdım o böylemi şu şöylemi diye her adet gecikmemde telaşlanırdım ama nasip bu zamanaymış aşılamayı yaptırdıgım gün idrara sıkışık degildim aksine benim doktorum muayeneden önce kesinlikle vc gönderiyor
Aşılamam agrılı geçti ve ilk üç gün şiddetli sag ve sol kasık agrıları çektim bu süre zarfında süt ananas yumurta beyazı saglıklı beslenmeye dikkat ettim maydonoz ve otlu çaylardan uzak durdum ev işi hiç yapmadım annemi çagırdım yanıma sürekli yatmadım genel olarak oturdum ama iş yapmadım
Aşılamadan üç gün sonra duş aldım aşılamam yapıldıktan sonra iki üç saat vc gitmedim
Kasık agrılarım bi gün oluyo bi gün olmuyordu böyle 12 günü tamamladım ama hala test yapmadım korkudan :)) adetime iki gün kala 15 gün akşamı evde test yaptım ilk 20dakika bişey çıkmadı sabah çöpte gördüğümde pozitifti ama bozuk test diye hiç umutlanmadım adetime son bir gün kala artık eşimin ısrarlarına dayanamyıp sabah idararıyla test yaptım direk pozitifi gördüm ama biz hala inanamadık hastaneye gittik özelde hemen bi kan testi yaptırdık bi saat sonra minik mucizemin benle oldugunu ögrendim inşallah sagsalim Kucagımızada alırız rabbim en kısa zamanda sizlerede bu duyguyu nasip etsin inşallah hergün namazlarımdan sonra hep dualarımdasınız beklemenin nr kadar zor oldugunu çok iyi bildigim için hayırlı haberlerinizi bekliyorum canlar

Canım ne de güzel anlatmışsın sürecini :) Tebrikler bu arada, sağlıkla al bebeğini kucağına.
Ben ilk aşılamamda ilk gün yattım, sonra hep dikkat ettim yediğime, içtiğime.. Sigara kullanmıyorum, alkol almadım, kahve içimimi sınırlandırdım, işlenmiş gıda tüketmedim, ağır kaldırmadım,montumu askıdan almak için bile uzanmadım. Ama tutmadı
Benimle aynı dönem arkadaşım da yanlışlıkla hamile kaldı, ben ne yaptıysam tam tersini uygulamıştı hem de. Bir de küçük çocuğu var 3 yaşlarında sürekli kucakta.. Ama mucizedir gerçekleşiyor..
Bu ay o yüzden fazla sıkmıcam kendimi diye başladım..Ev işlerimi de yapıyorum, özel bir çabam yok, durup da perde de asmıyorum tabi ki, onu geçen ay eşime yaptırdım fırsattan istifade :)
Tabi ilerleyen zamanlar ne gösterir bilemem..

Kızlar dün doktora gittim, iğnelere başlayacaz dedi, gonal-f 450 verdi , alın gelin ilkini ben yapayım dedi, gittik eczanede yokmuş. Bugün bulduk akşam gidecem ilk iğnemi yaptıracam, diğerlerini ben yapacakmışım nasıl yapacam bakalım, allahım şu iğneler bitse aşılama olsa ve beklemeye geçsem artık çok sıkıldım beklemekten

Amin saol canım vardır vakti daha stres yapma olmuyo diye olurmu biz iki senedir uğrasıyorduk üç aydırda tedavi gördük geçen aylarda çok umutlanmıştım stres yapmıştım ama bu ay salıverdim olursa olur dedim rabbim sana teslim oluyorum dedim üzerine düşmedik rabbim nasip etti perşembe geceleri meryem suresi okudum aşılama masasındayken ayetel kürsü okudum durmadan rabbimden umut kesilmez o yoktan varedendir umudunu hiç kaybetme olurmu canım

Bende gonal kullandıö hemde üç ay çok basit eşine vurdur hiç acımıcak canın besmeleyle vurun hergün igneni canım

Bende gonal kullandıö hemde üç ay çok basit eşine vurdur hiç acımıcak canın besmeleyle vurun hergün igneni canım
Acısından hiç korkmuyorum da miktarını nasıl ayarlayacam, deriye ne kadar sokulacak az mı çok mu yanlış yaaprım diye korkuyorum :) neyse doktor gösterecek nasıl olsa.

Acısından hiç korkmuyorum da miktarını nasıl ayarlayacam, deriye ne kadar sokulacak az mı çok mu yanlış yaaprım diye korkuyorum :) neyse doktor gösterecek nasıl olsa.
Benim kadar iğneden korkan yoktur aranızda ve ben biliyorsun kendim yaptım hiç korkma iğnenin ucu küçük zaten onun kendi kalemle ayarlanan iğnesi varmi

Ben biraz stres yapıyorum sanırım kızlar.ocaktaki ilk aşılamam tutmadı ilk anda şok oldum üzüldüm ağladım sonra normale deönmüştüm. Şimdi 2. Aşılama sürecine başladık. 3-4 gündür akşamları ağlama nöbetlerim geliyor heralde bu sefer de olmazsa diye alttan alttan kaygılanıyorum eşimden gizli ağlıyorum ağlayınca rahatlıyorum, 1-2 kere farketti böyle stres yaparsam daha olumsuz etkilenecek vücudum biliyorum ama sürekli beynimde ya olmazsa diye diye düşünceler geçiyor depresyona mı giriyorum ne

Canım çatlatma iğnesinden farkı yoksa kolay oluyor. İnsülüin iğnesi gibiydi o, ilkini dışarda yaptırdım, 2. ben yaptım

Canım sıkma kendini bu kadar, dediğin gibi stres de bebeğinin gelişini geciktirir. Elbette olacaktır, ha bugün ha yarın .. Bol bol dua et, ümitsizliğe kapılma.

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah bizlerede nasip eder inşallah..Bende bugün aşılamanın 12. Günündeyim bwnim adetlerim hep duzensizdir o yüzden adete göre hesaplayamiyorum sence idrar testi ne zaman yapmalıyım

Bide buhun hastalanicakmisim gibi kasiklarim agridi ara ara sendede olsu mu bu

Merhaba seni merak ettim baktim. Sana sadece şunu soyleyebilirim. Memorial kadar aciklama yapan bir merkez gormedim...

Kızlar diğer pozitif çıkan arkadaşla çok ortak uyguladığımız şey var

Bende aşılamadan önce wc gittim

Aşılamadan sonra wc gitmedim 3 saat idrar sıkıştım ama tuttum en son dayanmadım artık

Vajinamı çok yıkamadım idrarsam sonra bile nemli peçete ile sildim
2 gün duş almadım
Aşılamadan 2 gün sonra ilişki yine oldu aşılama öncesi de oldu o ay içinde hep çocuk için denedim sabah namazına kadar uyudum
Ben de ot vs maydanoz lahana vs yemedim içmedim

Başka...?
Aklıma bunlar geldi şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…