• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Erolummm Erolummm canım belki daha erkendir regl olana kadar umudumuz olacak canım bende cesaret edemiyorum bi yanım baktır kurtul yoksada daha fazla heveslenme diyo bi yanımda bekle diyo tekrar tekrar yükselecek mi yükselmeyecek mi diye beklemekte zor. Buarada bende bazen hissetmiyorum bazende ikiz yada üçüz gibi hissediyorum çok karışık hisler içindeyim :confused:
Aynen canım hislerimiz alt üst zaten hakkımızda hayırlısı elimizden geleni yaptık sonuçta gerisi Rabbimin dicegi

Erolummm Erolummm canım belki daha erkendir regl olana kadar umudumuz olacak canım bende cesaret edemiyorum bi yanım baktır kurtul yoksada daha fazla heveslenme diyo bi yanımda bekle diyo tekrar tekrar yükselecek mi yükselmeyecek mi diye beklemekte zor. Buarada bende bazen hissetmiyorum bazende ikiz yada üçüz gibi hissediyorum çok karışık hisler içindeyim :confused:
3cuz :rolleyes::confused::confused: inşallah bi defada kurtulursun :KK31:olur niye olmasın ya yeterki Rabbim ol desin:dua:

kızlar bende bgn kontrole gittim adetin 10. gunundeyım bir tane yumurtam 20 mm olmus arkadan gelenler de onları ölçmedi doktor bu akşam catlatma iğnemi yapacagım, perşembe günü aşılamam olacak
Hayırlı olsun canım benim güzel haberlerini alalım InşAllah

Hissiyattan ibaret canım yoksa hiç bir belirtim yok. benim aşılamada yumurta sayım çok fazlaydı o yüzden bu hissiyat :KK53:
Doktor da bunu söyledi bana canım benim en son gittiğim kontrolda biri 16 biri 12 di yumurtlar birden fazla yumurta istemeyiz çoğul gebelik olmasın diye dedi eğer yumurta fazlaysa çoğul gebelik olur demişti hatta bazen aşılamayı iptal bile edebiliyoruz demişti benim öyle bı ihtimalim yok :)

kızlar bende bgn kontrole gittim adetin 10. gunundeyım bir tane yumurtam 20 mm olmus arkadan gelenler de onları ölçmedi doktor bu akşam catlatma iğnemi yapacagım, perşembe günü aşılamam olacak
Canım sen daha önce denemismiydin aşılama ismini nerden hatırlıyorum acaba hadi hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kaç yumurta vardı bu arada kaç m lerdi
9 tane vardı bende iptal edildiğini duymuştum fakat içinde gelişen bikaç tanemiydi bişey demedi çok güzel 9 yumurta var dedi bende o an heyecandan kaç tanesi gelişti çoğul gebelik riski varmı fln diye soramadım 17mmdi bi doz daha yumurta geliştirici iğne sonrasında çatlatma iğnesini vuruldum

Canım sen daha önce denemismiydin aşılama ismini nerden hatırlıyorum acaba hadi hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin inşallah
ben 2 kere tüp bebek denedım cnm, erkek inferitiletesi başlığında da yazmıstım eşim kaan aydosta tedavı gordu. 3. tüp bebeği deneyecgız ama artık tüp bebek raporu alalım dedik. o yüzden iki aşılama şartına takıldık bu ay ılk aşılamam olacak. mayıs gıbıde 3. tüp bebeğe başlarım herhlde

ben 2 kere tüp bebek denedım cnm, erkek inferitiletesi başlığında da yazmıstım eşim kaan aydosta tedavı gordu. 3. tüp bebeği deneyecgız ama artık tüp bebek raporu alalım dedik. o yüzden iki aşılama şartına takıldık bu ay ılk aşılamam olacak. mayıs gıbıde 3. tüp bebeğe başlarım herhlde
sizi memorialden hatirliyorum sanki.bende şişli memorialde tüp yaptirmiştim ilkinde tuttu ama 7. haftada kalp atışı durmustu malesef.şimdi bu ay aşılama yaptirdim bende

sizi memorialden hatirliyorum sanki.bende şişli memorialde tüp yaptirmiştim ilkinde tuttu ama 7. haftada kalp atışı durmustu malesef.şimdi bu ay aşılama yaptirdim bende
evet cnm ikinci tüp bebek denemem memorialda oldu kimyasal gebelıkle sonuclandı. ztn tek embrıyom 5. gune ulasmıstı dondurulmusumda kalmadı. inş aşılamalar bize sevinci yaşatır ne diyelım yolumuz zor yorucu. aşılamayı nerde yaptırıyorsun

Anladım canım büyük ihtimalle ordan tanıyorum bende eşimle uğraşıyorum 17 aydır varikoselden ameliyat oldu belki o sayfalarda görmüşümdür

evet cnm ikinci tüp bebek denemem memorialda oldu kimyasal gebelıkle sonuclandı. ztn tek embrıyom 5. gune ulasmıstı dondurulmusumda kalmadı. inş aşılamalar bize sevinci yaşatır ne diyelım yolumuz zor yorucu. aşılamayı nerde yaptırıyorsun
koç üniv.hastanesinde yaptırdım.bugün 8. günüm.dün beta baktirdim 2.74 çıktı.yükselir mi acaba bilemedim.

sen nerde tyaptiriyosun canm ?

koç üniv.hastanesinde yaptırdım.bugün 8. günüm.dün beta baktirdim 2.74 çıktı.yükselir mi acaba bilemedim.
8. gun aşılama için erken tabı 2 küsürlük değer çatlatma iğnesinden kalmısta olblr yada embrıyo tutunmaya baslamıs da olblr. inş ikincisidir cnm :)
ben rapor almak için süleymanıye kadım doğuma başvurdum aşılamayı da orda yaptırıyroum. muayenede bıle yumlar kac mm olmus ölçmedi doktor buyumus catlatma iğnesini yapalım dedi. ben sorunca en buyuk yumu ölçtü diğerlerinin boyutlarını bıle bılmıyrm. devlette işler böyle yürüyor sabrediyorum bakalım 2 ay

Back