- 10 Kasım 2012
- 264
- 79
- 318
Seninde mi ilk aşılama cnmbanada 27 sinde demişti.tabi o kadar beklemicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde mi ilk aşılama cnmbanada 27 sinde demişti.tabi o kadar beklemicem
Valla kalktım mutfağı toparladım çamaşır attım makinaya hiç bişede hissetmiyorum sadece göğüslerim ağrıyor normalimi buNormal hayatına devam et canım ben çok sakınmadım ama ağır kaldirmamaya dikkat et. Cünkü ben asilamanin 7 günüydü arkadaşın bebek arabasını 2. Kata çıkardım o anda aşılama olduğum tamamen çıkmış aklımdan eve girince kanamam olmuş hafifçe düşüne düşüne bu ne ki diye sonradan geldi aklıma
yok canım geçen sene 2 aşılama olmustum ama klomenle olmustu onlar.bu iğneli olduSeninde mi ilk aşılama cnm
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınyok canım geçen sene 2 aşılama olmustum ama klomenle olmustu onlar.bu iğneli oldu
inşallah canım aminnAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ben hiç bu seviyeye gelmedim canım ama şöyle söyleyim dün yaptırdım aşılamayı doktorum 11 gün sonra kan testi yap gel demişti idrar testi yanıltır ama kan testi pek yanıltmaz diye düşünüyorum inşallah kat kat yükselir gönlümün istediği bu tabiKızlar kan testi yaptırdım bugün sonucum 1.5 yani gebelik yok. Ama adetime de daha 3 gün var . Ebe sonuçlarıma baktı gebelik var yada yok diyemeyiz gec döllenme olabilir . iki gün sonra kana tekrar bakalım iki katı artış var ise gebesindir dedi. Muallaktayım yani kizlar benim hep 0 çıkardı sonucum şimdi bu 1. 5 ne
Bunu bende düşündüm ama yumurtalarımiz hormon iğnesiyle büyüdü ve iğne ile catladi bu kısmı doğal olmuyor ama aşılama sonrası ilişki öneriyor doktor o arada tutarsa bebiş eee birazi doğal birazı doğal olmuyor :) biraz karışık bı durumDiyelim ki bi de geç döllenme oldu o zaman aşılama değil de normal yolla hamile mı kalmış oluyorum
Valla canım bizde 15 aydır istiyoruz bebek sonucum hep 0 dı. Şimdi bende şaşırdım. Ama benim içime doğmuyo ya yok bence. Iki gün sonrası içinde tekrar kana baktırmak istemiyorum açıkçası adetim bir iki gun gecikirse belki o zaman baktiririmBen hiç bu seviyeye gelmedim canım ama şöyle söyleyim dün yaptırdım aşılamayı doktorum 11 gün sonra kan testi yap gel demişti idrar testi yanıltır ama kan testi pek yanıltmaz diye düşünüyorum inşallah kat kat yükselir gönlümün istediği bu tabi
zaten yumurta ve çatlamasında sorun yoksa her ay bi yumurtan kendiliğinden oluşup çatlıyor.neden doğal olmasın ki ?ayrica kendi ortaminda kendi dölleniyor.bence gayet doğal :)Bunu bende düşündüm ama yumurtalarımiz hormon iğnesiyle büyüdü ve iğne ile catladi bu kısmı doğal olmuyor ama aşılama sonrası ilişki öneriyor doktor o arada tutarsa bebiş eee birazi doğal birazı doğal olmuyor :) biraz karışık bı durum
Bende 17 aydır istiyorum ama olmazsa olmuyor canım hayırlısı bende dün yaptırdım aşılamayı biliyorsundur nedense hiç bişe hissetmiyorumValla canım bizde 15 aydır istiyoruz bebek sonucum hep 0 dı. Şimdi bende şaşırdım. Ama benim içime doğmuyo ya yok bence. Iki gün sonrası içinde tekrar kana baktırmak istemiyorum açıkçası adetim bir iki gun gecikirse belki o zaman baktiririm
Dur canım sen daha yenisin belki daha çatlamadık yumurtan dahi olabilir iyi değerlendirmeye bak günleriniBende 17 aydır istiyorum ama olmazsa olmuyor canım hayırlısı bende dün yaptırdım aşılamayı biliyorsundur nedense hiç bişe hissetmiyorum
Sanırım anlasilamadim birazcık destekle hamile kalıyor aşılama ile hamile kalanlar :)zaten yumurta ve çatlamasında sorun yoksa her ay bi yumurtan kendiliğinden oluşup çatlıyor.neden doğal olmasın ki ?ayrica kendi ortaminda kendi dölleniyor.bence gayet doğal :)
Canım günün geçince yap kan testini kafan daha çok karismasinBi de kızlar adetime 3 gun var ama bende hiç belirti yok akıntım devam ediyo daha bilemedim ben bu işi beynim durdu resmen
yardımcı üreme tekniği adı üstünde evet :))Sanırım anlasilamadim birazcık destekle hamile kalıyor aşılama ile hamile kalanlar :)
Aynen arkadaşım fikrim de o benim geçerse yaparım artıkCanım günün geçince yap kan testini kafan daha çok karismasin