• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Dr sana ne söyledi bundan sonrası için dikkat etmen gerekenler için bol bol dinlen kendini yoracak birşeyler yapma Umutlu ol güzel düşün inşallah hayırlısıyla gelecek minigin
Hiç bişe söylemedi canım sadece yarın mutlaka ilişki olsun dedi yat dinlen falan demedi ama ben bugün hep uzandım yarın ayaklanirimbasim ağrıdı yatmaktan

Hiç bişe söylemedi canım sadece yarın mutlaka ilişki olsun dedi yat dinlen falan demedi ama ben bugün hep uzandım yarın ayaklanirimbasim ağrıdı yatmaktan
İlk gün kesinlikle yat evet insan sıkılıyor ama dayan canım çok önemli,diğer günlerde kendini çok yorma inşallah olumlu sonuç alırsın

Kist içi
Ameliyata sıcak bakmadı, belli bi değerin üstündekilere ameliyat yapıyorlarmış, benim de o değerin altındaydı. Senin kistine en uygun çözüm bebek dedi bana :)[/QUOTE
Kist için hamile kalmak en iyi tedaviymiş bana da doktorum oyle dedi

aşılamanın 7. günü kanda 2.74 çıkan beta yükselir mi acaba kızlar:))

günaydın kızlar aşılamanın 2.gunü kaşık ağrım geçti sadece göğüslerim ağrıyor hayırlısı bakalım

günaydın kızlar aşılamanın 2.gunü kaşık ağrım geçti sadece göğüslerim ağrıyor hayırlısı bakalım
Normal hayatına devam et canım ben çok sakınmadım ama ağır kaldirmamaya dikkat et. Cünkü ben asilamanin 7 günüydü arkadaşın bebek arabasını 2. Kata çıkardım o anda aşılama olduğum tamamen çıkmış aklımdan eve girince kanamam olmuş hafifçe düşüne düşüne bu ne ki diye sonradan geldi aklıma

Back