• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama sebeplerimiz sonuçlarımız... ( aktif sıralı liste)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama yaptırma sebebiniz nedir?

• Ankete Katılan
    152
  • Anket Kapalı .
Sanırım yumuşak bi yüzün var yazdıklarından onu anladım. Kendi doktorum seminerdeydi başka bi bayan yaptı aşılama mı ileri hareketlilik yüzde 1 boşuna yapıyoruz bu aşılamayı dedi. O an benim kafa bi attı hocam yüzde 1 gebelik ihmalim var mı dedim. Evet dedi. O zaman ben yüzde 1 ihtimale sığınıyorum bana olumsuz konuşmayın dedim. Susup oturdu. Bazen gereken cevabı vereceksin karşındaki kim olursa olsun. O doktorsa hele de bayansa senin hislerine yada hassasiyetine göre davranması lazım. Mesleği bunu gerektiriyo.peki doktorunu değiştirme durumun var mı canım değiştirsen nasıl olur
Sen var ya uzaktan beni çözüyon geçen gün de öyle olmuştu :) içimden çok kırılıyorum ama bişey diyemiyorum. Bişey demem için böyle beni kırılma noktasına getirecek bişey olması lazım öyle olunca da ölçüsüz tepki veriyorum, içimde biriktirmekten kaynaklanıyor :)
Ya doktoru değiştirsem benim durumumu inceleyip anlayana kadar baştan başlayacak süreç , en baştan başlamasa da benim durumumu çözene kadar zaman geçecek benim 1 gün kaybedesim yok, bugün iğneyi bulamadık diye ne kadar canım sıkıldı, doktorun bilgisinde çözümünde sıkıntı yok, en çok hastası olan doktor gittiğim hastanede ve yaşadığım ilçede, sadece yüzünde yada nasıl desem ifadesinde bi olumsuzluk negatiflik seziyorum, aslında yumuşak dinleyen sabırlı herşeyi cevaplayan biri ama hiç böyle açık kapı bırakmıyor , az da olsa umut vermiyor , belki bilerek öyle yapıyor, hayal kırıklığı yaşatmamak için.

Benimki bu yüzden mi tutmuyor acaba :) İlk aşılamam çok sancılı geçti, hiç birliktelik yaşayamadık, 2. aşılamamda biraz kanamam oldu o yüzden ertesi gün birliktelik olamadı, 2 gün sonra birliktelik oldu.
Nasip kısmet tabiki ama olasılığı arttırmak lazım... Özellikle Aşılamadan sonraki günü sancılı da olsa kaçırmamaya çalışın derim. Benim de sancım şişkinliğim bel ve bacak ağrım oluyor ama o kadar ilaç içip paralar harcıyoruz gönül yorgunluğu da cabası deyip oldurmaya çalışıyoruz...

Kızlar bişey sorucam
Hamilelik tedavi sürecinde başka hangi aşamalar var ben size kendimden örnek veriyim
Kan testi hormon bakıldı
Yumurta alttan muayene tamam
Sperm hareketi hızı tamam çok şükür
Sizce sırada ne var tahmini ?
Adetin 21.gunu yapılan progesteron testi var canım rahim filmi var bide amh diye bı test var

Sen var ya uzaktan beni çözüyon geçen gün de öyle olmuştu :) içimden çok kırılıyorum ama bişey diyemiyorum. Bişey demem için böyle beni kırılma noktasına getirecek bişey olması lazım öyle olunca da ölçüsüz tepki veriyorum, içimde biriktirmekten kaynaklanıyor :)
Ya doktoru değiştirsem benim durumumu inceleyip anlayana kadar baştan başlayacak süreç , en baştan başlamasa da benim durumumu çözene kadar zaman geçecek benim 1 gün kaybedesim yok, bugün iğneyi bulamadık diye ne kadar canım sıkıldı, doktorun bilgisinde çözümünde sıkıntı yok, en çok hastası olan doktor gittiğim hastanede ve yaşadığım ilçede, sadece yüzünde yada nasıl desem ifadesinde bi olumsuzluk negatiflik seziyorum, aslında yumuşak dinleyen sabırlı herşeyi cevaplayan biri ama hiç böyle açık kapı bırakmıyor , az da olsa umut vermiyor , belki bilerek öyle yapıyor, hayal kırıklığı yaşatmamak için.
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun InşAllah senin için çok dua edicem emin ol arkadaşım. Allah emeklerinin karşılığını versin maddi manevi yoruluyosun kolay değil biliyorum. Ama yüzümüzün güleceği günler yakındır emin ol. bu bizim sınavımız . Şunu da anladım ki hayattaki en büyük imtihan da evlatsızlıkmış. sınavımızı hakkıyla geçenlerden olalım InşAllah. Bugün 2katta bi arkadaş var 6 aylık oğlu sandalyeden düşmüş kafası şişmiş hafiften bizi aradilar hemen hastaneye götürdük. Yavrum bebeği bi görüceksin melek melek bakmaya kıyamadım. Kolay kolay namazarım değmez birine hasetlikle kötü gözle bakmam ama bugün o çocuğa öyle imrenerek baktım ki içim eridi resmen. Nazarım deymesinden de korktum ayet-el kürsü naz felak okudum durdum sürekli

Kızlar doktora gittim, kistime baktı 3,5 cm di. 21 gün yasmin kullandım, 2,5 cm olmuş şuan ne kadar mutlu oldum. Gerçi küçülmese de iğnelere bşlayacaktık ama böyle olunca daha mutlu oldum. Gonal-f 450 verdi , eczaneden alın gelin ilkini ben yapayım nasıl yapılacağını göstereyim, diğerlerini sen yapacaksın dedi. Gittik eczaneye yok tabi :KK43: yarın bi tanıdık aracıyla biyerlere soracaz , inşallah bulacaz yarın akşam başlayacam ilaçlara. İğnenin saklaması zor olduğu için ve eczaneciler elde tutmamak için, bulundurmuyorlarmış, satamazsak elimizde kalır boşa gider diye , pahalı olduğu için. Allahım inşallah yarın akşam ilk iğnemi olurum, çok canım sıkıldı :KK43:
Canını sıkma ... her işte vardır bir hayır... 1 gün geç olsun güç olmasın... daha olumlu düşün moralini yüksek tut ki Aksilikler azalsın. ..

Kızlar başlığın 1. Sayfasına bakabilirsiniz :) arada güncelleyecem. Böylece ordan soru soracağımız danışacağımız kişileri görebiliriz kendimizle aynı durumda olanları :) hanmelinin 1 yumurtası oluşmuştu sadece yanlış hatırlamıyorsam doktor da tüp bebek diyormuş ama allahın işi 1. Aşılamada tek yumurtayla pozitifi gördü :) ne mutlu ona inşallah hepimiz görecez

Suskun Ceylan Suskun Ceylan , napıyon :) yarın iğneye başladam , 6 gün kullanımla kaliteli bi sürü yumurtam oluşsa pazar bitiyor. Haftaya çarşambaya aşılama olur inşallah beklemek çok zor :KK43:
Canım uzanıyorum napıyım arada kalkıp mutfağı toparlıyorum öyle sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor çöm rahatsız edici değil bi an önce yap iğneleri beraber bekleyelim :)

Canım uzanıyorum napıyım arada kalkıp mutfağı toparlıyorum öyle sol kasığımdaki ağrı hala devam ediyor çöm rahatsız edici değil bi an önce yap iğneleri beraber bekleyelim :)
Ya hemen bekleme aşamasına geçmek istiyorum benim aşılamam olana kadar senin test zamanın gelecek bendeki bu yavaşlıkla :))) ilk aşılamada sonuç beklemek çok zor gelmişti ama bu sefer diyorumki şu iğne aşaması geçsin gerekirse 20 gün beklerim :) keşke ev hanımı olsaydım keşke. İşyerinden izin al, millete ne cevap vercem derdi aman insanların merakından bıktım. Ev hanımı olsam var ya ne birini görürürüm ne dikkat çeker, isterse doktor hergün çağırsın giderim :) ama şu izin alma derdi :)

Ya hemen bekleme aşamasına geçmek istiyorum benim aşılamam olana kadar senin test zamanın gelecek bendeki bu yavaşlıkla :))) ilk aşılamada sonuç beklemek çok zor gelmişti ama bu sefer diyorumki şu iğne aşaması geçsin gerekirse 20 gün beklerim :) keşke ev hanımı olsaydım keşke. İşyerinden izin al, millete ne cevap vercem derdi aman insanların merakından bıktım. Ev hanımı olsam var ya ne birini görürürüm ne dikkat çeker, isterse doktor hergün çağırsın giderim :) ama şu izin alma derdi :)
Ben ev hanımıyım hiç sorun olmuyor bunlar :)

Nehira-27 Nehira-27 en iyisi koca parası yemek bacım :halay::halay::KK71: ev hanımı ol sende. İşim şaka kadının mesleği olup para kazanması kadar güzel bişey yok . Burda çalışamıyorum batıya bi geçeyim hemen mesleğime dönücem bende:dua:

Nehira-27 Nehira-27 en iyisi koca parası yemek bacım :halay::halay::KK71: ev hanımı ol sende. İşim şaka kadının mesleği olup para kazanması kadar güzel bişey yok . Burda çalışamıyorum batıya bi geçeyim hemen mesleğime dönücem bende:dua:
Şaka değil gerçek en güzeli ev hanımı olmak bunu özellikle şu süreçte daha iyi anladım, düşünsene sabah eşini işe yolla doktor randevunu istediğin saate al, birinden izin almak zorunda değilsin koştur koştur gitmek zorunda değilsin, işe dönünce millet bişey sorarsa ne diyecem derdin yok. Sorsa sorsa komşular sorar ona da çarşıya gidiyorum kuaföre gidiyorum dersin olur biter, ama bizim işyeri gibi dedikoducu biyerde izin aldın mı hımmmm gibi bakışlar gelmeye başlıyor. Ben geçen ay yumurta kontrolü için gitmiştim 2 kere hastaneye, millet kendi arasında konuşmuş hamileydi de düşük yaptı heralde diye. İnsanlar için bunu söylemek bu kadar kolay :KK62:Senin ne yaşadığın önemli değil manyaklar. Zaten izin almanın tek sebebi düşük yapmaktır başka bişey için izin alamazsın :KK48:

I
Şaka değil gerçek en güzeli ev hanımı olmak bunu özellikle şu süreçte daha iyi anladım, düşünsene sabah eşini işe yolla doktor randevunu istediğin saate al, birinden izin almak zorunda değilsin koştur koştur gitmek zorunda değilsin, işe dönünce millet bişey sorarsa ne diyecem derdin yok. Sorsa sorsa komşular sorar ona da çarşıya gidiyorum kuaföre gidiyorum dersin olur biter, ama bizim işyeri gibi dedikoducu biyerde izin aldın mı hımmmm gibi bakışlar gelmeye başlıyor. Ben geçen ay yumurta kontrolü için gitmiştim 2 kere hastaneye, millet kendi arasında konuşmuş hamileydi de düşük yaptı heralde diye. İnsanlar için bunu söylemek bu kadar kolay :KK62:Senin ne yaşadığın önemli değil manyaklar. Zaten izin almanın tek sebebi düşük yapmaktır başka bişey için izin alamazsın :KK48:
Insanımız nankör bacım olumlu düşünenler çok az. Aslında kime ne kimin ne yaptığından nere izin alıp gittiğinden demi. Herkesin vardır kendine göre yapması gereken işi ki izin alıyo yani. Bu merak var ya gerçekten iyi şey değil :63::KK12:

Bende çalışıyorum gerçekten çalışırken zor oluyor bu işler hele birde işler yogunsa benim aşılama perşembeye ertelendi yarın tekrar kontrole çağırdı Dr yarin icin izni nasıl söyleyeceğim diye strese girdim neyseki sorun olmadı keyfimizden izin almiyoruzki

Dr sana ne söyledi bundan sonrası için dikkat etmen gerekenler için bol bol dinlen kendini yoracak birşeyler yapma Umutlu ol güzel düşün inşallah hayırlısıyla gelecek minigin

Bende çalışıyorum gerçekten çalışırken zor oluyor bu işler hele birde işler yogunsa benim aşılama perşembeye ertelendi yarın tekrar kontrole çağırdı Dr yarin icin izni nasıl söyleyeceğim diye strese girdim neyseki sorun olmadı keyfimizden izin almiyoruzki
Sorma sorma, bizim müdür hamilelik kelimesinden nefret ediyor :) durmadan çalışalım istiyor :)

Back