- 14 Aralık 2017
- 2.448
- 1.646
- 63
Sen var ya uzaktan beni çözüyon geçen gün de öyle olmuştu :) içimden çok kırılıyorum ama bişey diyemiyorum. Bişey demem için böyle beni kırılma noktasına getirecek bişey olması lazım öyle olunca da ölçüsüz tepki veriyorum, içimde biriktirmekten kaynaklanıyor :)Sanırım yumuşak bi yüzün var yazdıklarından onu anladım. Kendi doktorum seminerdeydi başka bi bayan yaptı aşılama mı ileri hareketlilik yüzde 1 boşuna yapıyoruz bu aşılamayı dedi. O an benim kafa bi attı hocam yüzde 1 gebelik ihmalim var mı dedim. Evet dedi. O zaman ben yüzde 1 ihtimale sığınıyorum bana olumsuz konuşmayın dedim. Susup oturdu. Bazen gereken cevabı vereceksin karşındaki kim olursa olsun. O doktorsa hele de bayansa senin hislerine yada hassasiyetine göre davranması lazım. Mesleği bunu gerektiriyo.peki doktorunu değiştirme durumun var mı canım değiştirsen nasıl olur
Ya doktoru değiştirsem benim durumumu inceleyip anlayana kadar baştan başlayacak süreç , en baştan başlamasa da benim durumumu çözene kadar zaman geçecek benim 1 gün kaybedesim yok, bugün iğneyi bulamadık diye ne kadar canım sıkıldı, doktorun bilgisinde çözümünde sıkıntı yok, en çok hastası olan doktor gittiğim hastanede ve yaşadığım ilçede, sadece yüzünde yada nasıl desem ifadesinde bi olumsuzluk negatiflik seziyorum, aslında yumuşak dinleyen sabırlı herşeyi cevaplayan biri ama hiç böyle açık kapı bırakmıyor , az da olsa umut vermiyor , belki bilerek öyle yapıyor, hayal kırıklığı yaşatmamak için.