- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Hiç bişe söylemedi canım sadece yarın mutlaka ilişki olsun dedi yat dinlen falan demedi ama ben bugün hep uzandım yarın ayaklanirimbasim ağrıdı yatmaktanDr sana ne söyledi bundan sonrası için dikkat etmen gerekenler için bol bol dinlen kendini yoracak birşeyler yapma Umutlu ol güzel düşün inşallah hayırlısıyla gelecek minigin
İlk gün kesinlikle yat evet insan sıkılıyor ama dayan canım çok önemli,diğer günlerde kendini çok yorma inşallah olumlu sonuç alırsınHiç bişe söylemedi canım sadece yarın mutlaka ilişki olsun dedi yat dinlen falan demedi ama ben bugün hep uzandım yarın ayaklanirimbasim ağrıdı yatmaktan
Ameliyata sıcak bakmadı, belli bi değerin üstündekilere ameliyat yapıyorlarmış, benim de o değerin altındaydı. Senin kistine en uygun çözüm bebek dedi bana :)[/QUOTE
Kist için hamile kalmak en iyi tedaviymiş bana da doktorum oyle dedi
Günaydın cnm.. Hayırlısı olsun şimdiden. İlk aşılaman mı?Günaydın kızlar Dr dan çıktım bu gece 12 de iğnemi vuracagim perşembe günü idrara sıkışık şekilde hastanede olacağım ve aşılama olacak
Sağol canım evet İlk asilamamGünaydın cnm.. Hayırlısı olsun şimdiden. İlk aşılaman mı?
Hayırlı olsunGünaydın kızlar Dr dan çıktım bu gece 12 de iğnemi vuracagim perşembe günü idrara sıkışık şekilde hastanede olacağım ve aşılama olacak
Valla hiç bilmiyorum canım duam yükselmesi yönünde muhakkak ama iğnenin etkisi 10 günden önce atılmaz vücuttanaşılamanın 7. günü kanda 2.74 çıkan beta yükselir mi acaba kızlar:))
Normal hayatına devam et canım ben çok sakınmadım ama ağır kaldirmamaya dikkat et. Cünkü ben asilamanin 7 günüydü arkadaşın bebek arabasını 2. Kata çıkardım o anda aşılama olduğum tamamen çıkmış aklımdan eve girince kanamam olmuş hafifçe düşüne düşüne bu ne ki diye sonradan geldi aklımagünaydın kızlar aşılamanın 2.gunü kaşık ağrım geçti sadece göğüslerim ağrıyor hayırlısı bakalım
sen hala yaptırmadın mı tahlilErolummm kan testi yaptırdın mı cnm
12. Günüm ama kanda baktırmaya karar veremiyorum. İdrar testi yaptım sabah maalesef tek çizgisen hala yaptırmadın mı tahlil
ayy pardon yanlış oldu aslında12. Günüm ama kanda baktırmaya karar veremiyorum. İdrar testi yaptım sabah maalesef tek çizgi
Haklısın aslında ama negatifi görmek istemiyorum galibabence baktırın ya artık.olan olmuştur zaten :)) boşu boşuna stresini yaşamayın daha
banada 27 sinde demişti.tabi o kadar beklemicemHaklısın aslında ama negatifi görmek istemiyorum galibadoktor 23ünde demişti o yüzden çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?